Oldal kiválasztása
Megjelent a Diéta és Fitnesz októberi lapszáma! Ősszel is motiválunk az egészséges étkezésre, és a mozgásra! Olvass bele tartalmainkba online, magazinunkat pedig keresd az újságosoknál!

Erősödő test és lélek – Megjelent az októberi Diéta és Fitnesz magazin

E havi lapszámunkban az októberi újrakezdésekhez nyújtunk segítséget. Lelki támaszt kaphat az önbizalom megerősítését taglaló írásunktól és fizikai támogatást számos hatékony gyakorlatsort kínáló anyagunkból. Ráadásul októberben Facebook oldalunkon jegyet nyerhet a FittAréna rendezvényre, valamint jelentkezhet Címlaplány felhívásunkra is! Ízelítő a tartalomból!

  • Ha azt mondjuk: egytálételek, akkor sokaknak a hizlaló tésztás, krumplis főételek jutnak eszükbe. Ám nem kell, hogy így legyen! Októberi lapszámunkban számos receptet hoztunk, melyek az egytálételekre nyújtanak egészséges alternatívát. Készíthetünk például: rakott zöldbabot, töltött sütőtököt, vagy mustáros csirkét sült karfiollal. Az étrendet keresse friss lapunkban!
  • Még a főzőműsorok is ludasak lehetnek abban, ha nő a hasunk körfogata. A hasi zsírpárna kialakulását számos rossz szokás elősegíti. Bár sokan úgy vélik, nehéz változtatni a megszokott dolgokon, szakértők szerint ez nem igaz. Magazinunkban megtalálhatja a listát, hogy miről is kellene lemondania.
  • Ahogyan arról már a Diéta és Fitnesz weboldalán is írtunk, a bullying, vagyis a megfélemlítés, zaklatás nemcsak az online térben létezik, hanem az iskolában, s egyéb közösségekben is. Friss lapszámunkban dr. Gyurkó Szilviával keressük a választ arra a kérdésre, hogy milyen jelek árulkodnak arról, ha bántják a gyereket? De a megelőzésről, és a reakciókról is szót ejtünk cikkünkben!

Diéta és fitnesz címlap október cserpes laura

  • 22 szuper, az alsótestet formáló gyakorlattal készült októberi magazinunkba Béres Alexandra, aki abban is segít olvasóinknak, hogy hangulatuknak megfelelően állítsák össze a gyakorlatsort. A rendhagyó, extra összeállításunkat, keresse lapunkban!
  • Ránézünk a futópadra, és már elkezd dolgozni bennünk a kisördög, hogy idő előtt feladjuk az egészet. A hosszú futópados edzések ijesztőnek tűnnek, pláne, ha szabadtéri futáshoz van szokva. A monotonitás a legrémisztőbb benne. Ám sokszor nincs más választása az embernek – időjárás, sérülés, időhiány –, és muszáj a padon letudnia a kardioedzését. Magazinunkban abban segítünk, hogy ne érezze unalmasnak az edzést!

További tartalomért keresse magazinunkat!

Hozzászólások

Így előzhető meg, hogy tüdőgyulladás legyen a megfázásból
A megfázás rossz közérzettel, orrdugulással, orrfolyással, torokfájással járhat. Több alkalommal is áteshetünk rajta évente, rendszerint egy hét alatt elmúlnak a tünetei. Bizonyos esetekben azonban komoly szövődményeket, akár tüdőgyulladást is okozhat.
Jutalmaz vagy büntet? - Nevelési stílusok nyomában
A szülők érzik a felelősséget, a szülői stratégia kialakítása nem várhat. Nevelési stílusok előnyei, hátrányai, „kisokos” szülőknek és leendő anyukáknak, apukáknak.
Tari Annamária - Mi kell ahhoz, hogy változtatni tudjak az életemen?
„Képtelen vagyok bármin is változtatni. Mintha le lennék ragasztva, nem tudok mozdulni. Nem is hiszem igazán, hogy sikerülne. Ennyi év után? Kizártnak tartom…” (40 éves nő)
Mindent a limfómáról!
A limfóma, azaz a nyirokrák viszonylag gyakori daganattípusnak számít, és bármely korosztálynál kialakulhatnak bizonyos típusai. Nézzük a leggyakoribb kérdéseket a limfómáról.
Csodákra képes az arctorna, ha helyesen végezzük
Arctornával nemcsak a ráncokon segíthetünk, de a toka ellen is tehetünk. Nézzük a legnépszerűbb öt gyakorlatot, amit otthon is elvégezhetünk!
Fűszerek jótékony hatása röviden
Ezek az intenzív illatú és aromájú fűszerek nem csak feldobják vacsorája ízét, de nagyon jó hatással vannak az egészségre is.
12 hónap, hogy elérjük a célunkat - Így ütemezzünk!
Hamarosan vége a januárnak, és kiderül: sikerül e tartanunk az újévi fogadalmunkat. December végén hajlamosak vagyunk a  valóságtól elrugaszkodott célokat kitűzni.  Aztán telnek a hetek, a hónapok, és a dédelgetett tervekből nem lesz semmi. Még ha január elején a nagy lendülettel bele is kezdünk ebbe-abba, idővel elkopik a lendület, és visszatérünk a régi szokásainkhoz. Mit tehetünk ilyenkor?A coach válaszol!
Herpesz intim helyen, mit kezdjünk vele?
A herpesz több területen is megjelenhet a testen, ám az egyik legkellemetlenebb, amikor intim helyen jelentkezik. Így tudod megkülönböztetni egyéb panaszoktól és problémáktól! A szakorvos válaszol.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.