Oldal kiválasztása
Senkit nem biztatnánk arra, hogy felmérések, és mások véleménye alapján olyat mutasson egy társkereső oldalon, ami nem ő, ám érdekes megnézni, hogy mégis milyen fotót töltenek fel ezekre az oldalakra, alkalmazásokra, a legsikeresebb profilok tulajdonosai.

Ezek a legnépszerűbb fotók a társkeresőkön

A nő felhasználók akkor a legnépszerűbbek, ha fördőruhás, bikinis fotót mutatnak magukról az alkalmazásokban. A férfiakat pedig akkor húzzák a legnagyobb eséllyel jobbra, ha a kutyájukkal pózolnak a képeken. Derült ki egy amerikai (Eharmony) párkereső alkalmazás felméréséből. Érdekes, hogy az elvált apukák esetében, ha a gyermekükkel láthatóak a képeken, akkor szintén nagyobb szimpátiát váltanak ki a hölgyekből. Azt azonban nem tanácsolják az uraknak, hogy félmeztelen felsőtestet, kockás hasat mutogassanak magukról a társkeresőn, mivel ezek a képek szerepeltek a legrosszabbul a felmérésen. A nők úgy érezték, ezek a felvételek, lelketlenek, felszínesek és a magamutogatásról szólnak.

selfie, nő, bikini, társkeresés

A bikinis fotók népszerűek, azonban azt is meg kell gondolnunk, hogy mit akarunk üzenni a fotónkkal!
Fotó: shutterstock

Kiderült az is, hogy azok a férfiak, akik profilképpel vannak jelen az ilyen oldalakon 10%-kal sikeresebbek azoknál, akik egyáltalán nem töltenek fel fotót. Ugyanezen az adat 8% a nők esetében. Érdekesség, hogy míg a hölgyek a bikinis képeikkel tarolhatnak, addig a férfiakat óva intik, a félmeztelen, edzőtermei, úszónadrágos pózolástól. Ez egyébként nagyban mutatja azt is, hogy mennyire mást keresnek egy-egy ilyen alkalmazáson a férfiak, és a nők.

pasi, edzőterem, férfi, kutya

A tedd! ne tedd! legjobb példája férfiaknak.

Megéri hajszolni a herceget? Párkeresés a valóságban

Boldog kapcsolat = EGÉSZSÉG

Hozzászólások

Itt egy szuper lehetőség, ha hiányoznak a tavaszi versenyek!
A Maradj Otthon Jótékonysági versenysorozat keretében az otthonában is megmérettetheti magát – természetesen online. Futásra, bringázásra fel!
Receptajánló: vegán gyümölcsös desszert
Ez az áfonyás-citromos muffin annak is szuper választás, aki nem vegán. Egyszerűen csak azért, mert egy nagyon finom édességről van szó!
Segítség, nem megy a fogyókúra! Mit rontok el?
Hiába próbálkozik, nem mozdul a mérleg nyelve? Úgy érzi, mindent megtesz, de mégsem sikerül fogynia? A súlygyarapodás hátterében néha olyan okok állnak, amelyekre nem is gondolna...
Nem minden élelmiszer egészséges, amit annak gondolunk!
A mentális és fizikai jóléthez nagyon fontos a kiegyensúlyozott táplálkozás. De honnan tudható, hogy egy élelmiszer egészséges vagy egészségtelen? A dietetikus segít, hogy mi alapján döntsön vásárláskor.
A négy fal között: 3 tipp a tudatos és kreatív sportoláshoz
Az edzőteremről és a tavaszi sporteseményekről most le kell mondanunk, ez azonban nem jelenti azt, hogy a mozgást is hanyagolnunk kellene. Sőt! Sportoljunk otthon, legyünk kreatívak!
Már Barbie baba is meditál és jógázik
A világ egyik leghíresebb játékszerének gyártója a testi-lelki feltöltődés fontosságára szeretné felhívni a gyerekek figyelmét a legfrissebb kollekcióval.
Erősség vagy gyengeség?
Miben mutatkozik meg és mivel mérhető egy ember lelki ereje? Ki az erős és ki a gyenge? Tény vagy képzelet az egész? Miben mutatkozik meg a gyengeség? És miben az erősség? Dicsőség az egyik, szánalom a másik? Szendrei Ildikó írása.
Futás: 5 km-es edzésterv kezdőknek
Szeretne belevágni a futásba? A jelszó: fokozatosság! Az alábbi edzésprogram lépésről lépésre, hétről hétre segít eljutni a bűvös 5 kilométerig.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.