Senkit nem biztatnánk arra, hogy felmérések, és mások véleménye alapján olyat mutasson egy társkereső oldalon, ami nem ő, ám érdekes megnézni, hogy mégis milyen fotót töltenek fel ezekre az oldalakra, alkalmazásokra, a legsikeresebb profilok tulajdonosai.

Ezek a legnépszerűbb fotók a társkeresőkön

A nő felhasználók akkor a legnépszerűbbek, ha fördőruhás, bikinis fotót mutatnak magukról az alkalmazásokban. A férfiakat pedig akkor húzzák a legnagyobb eséllyel jobbra, ha a kutyájukkal pózolnak a képeken. Derült ki egy amerikai (Eharmony) párkereső alkalmazás felméréséből. Érdekes, hogy az elvált apukák esetében, ha a gyermekükkel láthatóak a képeken, akkor szintén nagyobb szimpátiát váltanak ki a hölgyekből. Azt azonban nem tanácsolják az uraknak, hogy félmeztelen felsőtestet, kockás hasat mutogassanak magukról a társkeresőn, mivel ezek a képek szerepeltek a legrosszabbul a felmérésen. A nők úgy érezték, ezek a felvételek, lelketlenek, felszínesek és a magamutogatásról szólnak.

selfie, nő, bikini, társkeresés

A bikinis fotók népszerűek, azonban azt is meg kell gondolnunk, hogy mit akarunk üzenni a fotónkkal!
Fotó: shutterstock

Kiderült az is, hogy azok a férfiak, akik profilképpel vannak jelen az ilyen oldalakon 10%-kal sikeresebbek azoknál, akik egyáltalán nem töltenek fel fotót. Ugyanezen az adat 8% a nők esetében. Érdekesség, hogy míg a hölgyek a bikinis képeikkel tarolhatnak, addig a férfiakat óva intik, a félmeztelen, edzőtermei, úszónadrágos pózolástól. Ez egyébként nagyban mutatja azt is, hogy mennyire mást keresnek egy-egy ilyen alkalmazáson a férfiak, és a nők.

pasi, edzőterem, férfi, kutya

A tedd! ne tedd! legjobb példája férfiaknak.

Megéri hajszolni a herceget? Párkeresés a valóságban

Boldog kapcsolat = EGÉSZSÉG

Hozzászólások

Ez lesz az ősz desszertje: szilvás morzsasüti az új diétakirály
Az évszak sztárja a kicsit fanyar, de sütve elképesztően finom szilva. Nemcsak gombócot lehet készíteni belőle, hanem diétás morzsasütit is.
Így lesz sokáig gyönyörű, barna a bőröd
Ahány ország annyi szokás! Utánajártunk, hogy a különböző tájakon, milyen trükkökkel napoznak a nők.
Futás vagy gyaloglás? Melyik a jobb?
Természetesen mindkettő! A rendszeres testmozgás mindenképpen hasznos az egészség megőrzése szempontjából. A sport remek stresszűző, segít az ideális testsúly megőrzésében.
7 könnyű, diétás leves nyárra
Nincs annál egyszerűbb, mint a nyáron diétázni. Sokkal kevesebb ételt kívánunk, viszont több folyadékra van szüksége a szervezetünknek, ami hamarabb a telítettség érzetét kelti.
Ebből a gyümölcsből kell most minden nőnek jó sokat enni
A nők egyik leggyakoribb, kellemetlen tünetekkel járó hiányállapota a vashiány. A gyógyszertári szerek mellett vagy helyett azonban egy finom gyümölcs segítségével is feltölthetjük vasraktárainkat
Kevesebb szénhidrát szenvedés nélkül
Íme, néhány trükk, amelyek segítségével szenvedés és koplalás nélkül tudod csökkenteni a napi szénhidrátbevitelt.
Pollen-pollen keresztallergia – Ezért fontos tudni, hogy pontosan mi okozza a gondot!
Mi az a pollen-pollen, illetve a pollen-étel keresztallergia? Hogyan derül ki, hogy valójában mi okozza a tüneteket, és mit lehet tenni?
A máriatövis 7 tudományosan megalapozott előnye
A máriatövis a Silybum marianum néven is ismert növényből származó gyógynövény. A máriatövisből kivont szilimarin antioxidáns, vírusellenes és gyulladásgátló tulajdonságokkal rendelkezik.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.