Túl az ötvenen is sportos, aktív életet élnek, és erre inspirálnak mindenkit az alábbi hölgyek! Van köztük olyan, aki 30 éve a szerelmese a választott mozgásformának, más viszont, csak az 50. szülinapja előtt vágott bele a sportba.

Fitneszguruk túl az ötvenen, akik előtt nincs akadály

Az 55 éves Shellie Edington 2016-ban lett egy nagyszabású crossfitt verseny győztese. Az ilyen típusú edzéseket 46 évesen kezdte, amikor egyszerűen nem érezte elég fittnek magát. Akkoriban egyetlen fekvőtámaszt sem tudott megcsinálni, de a kocogás is problémát okozott neki. Most pedig nők ezreit motiválja a mozgásra! Az ő YouTube csatornáját tényleg mindenkinek ajánljuk, mert saját gyakorlatsort állíthatunk össze magunknak a segítségével.

Lauren Piskin a hatvanan is túl van, ám elképesztően aktív életet él. Hetente ötször edz a lányával közösen üzemeltetett edzőteremben. Korábban mindketten táncosként dolgoztak, ám idővel új karriert választottak maguknak, így találtak rá a fitneszre. Termükben pilates, balett, és cardio edzéseket is vannak.

Dana Flynn 57 éves és harminc évvel ezelőtt kezdett el jógával foglalkozni. Jelenleg is aktív jógaoktató, és megalapítója az egyik legnépszerűbb jógaklubnak, melynek New Yorktól New Orleansig vannak termei. Népszerűségük a a kifejezetten kezdőknek kialakított órák. Úgy tartják, hogy a jógavilág Janis Joplinja ő, akinek órái tele vannak vidámsággal és bolondozással. Természetesen őt is elérjük online.

Petra Kolber 56 éves. Eddig száznál is több díjat nyert a gyakorlatsoraival, de a Health magazin egyszer a leginspirálóbb személyiségének választotta a fitnesz kategóriában. Saját podcast csatornája van, ahogyan életmódváltó programját is több ezren követik. Sorra jelennek meg a könyvei, előadásai pedig mindig teltházzal zajlanak. Hisz a sport boldogságteremtő erejével, ahogyan abban is, hogy segítséggel mindenki képes felfedezni az önmagában rejlő erőt. Ma már inkább motivációs előadásokat tart, de a Youtube-on ma is számos videója elérhető. Például kezdőknek készített kardio sorozata.

Az 58 éves Keli Roberts egy nemzetközileg ismert fitneszoktató. Sikere abban rejlik, hogy saját nézőpontja szerint, a fitnesznek nem elég hatásosnak lennie, kell, hogy szórakoztató is legyen. Keli személyi edzőként kezdte, olyan hírességek voltak a vendégei, mint Cher, Nicole Kidman, vagy Faye Dunaway. Jelenleg is aktívan dolgozik, sok csoportos órát tart, valamint továbbra is vannak nyitott időpontjai személyi edzőként. Több videója is megtalálható a Youtube-on, így gyakorlatai bárki számára elérhetőek.

via

LEHETSZ TE IS CÍMLAPLÁNY!

Miért ne lehetnél? Mi egy fotózás az élet nagy harcaihoz képest? Neked semmiség! Nem kell tökéletesnek lenned, egyszerűen csak hinned kell magadban. Hinned kell abban, hogy képes vagy arra te is, amire az influencerek, celebek, színésznők és a sportolók: felvállalni önmagad.Mutasd meg magad és mondd el történted a többi nőnek, hogy lássák, előtted nincs lehetetlen.

Jelentkezz a cimlaplany@mediaworks.hu e-mail címen 2019. november 29-én éjfélig.

Részvételi szabályzat

Bízzunk önmagunkban!

Eltévesztette a kanyart, megnyerte a felnőttek 10 kilométeres futóversenyét a 9 éves srác

4 tipp, hogy könnyebben menjen a fogyás!

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink