Oldal kiválasztása
Számos amerikai lap beszámolt a kilencéves Kade Lovell történetéről, aki bár az öt kilométeres távon indult egy futóversenyen, egy eltévesztett kanyarnak köszönhetően lefutotta a felnőttek versenyét, vagyis a tíz kilométeres távot.

Eltévesztette a kanyart, megnyerte a felnőttek 10 kilométeres futóversenyét a 9 éves srác

A minnesotai Kade azt gondolta, hogy jobbra kell fordulni a verseny vége előtt, de egy önkéntes azt mondta neki, hogy maradjon az úton és folytassa egyenesen a versenyt. Kade pedig hallgatott a felnőttre. A kilencéves srácnak gyanús lett, hogy senki nem fut körülette, és a célt sem érte el. Helyette meglátta a felnőttek 10 kilométeres távját mutató irányt, és arra folytatta a versenyt. Bár Kade nagyon fáradt volt, ekkor már több önkéntes is biztatta, hogy folytassa, ne adja fel.

Közzétette: Heather Ann Boedigheimer-Lovell – 2019. október 1., kedd

Kade anyja, Heather eközben a célnál aggódott a gyereke miatt, aki nem ért be az 5 kilométeres táv céljába. Visszament a rajthoz, ekkor tudta meg, hogy Kade még mindig fut, de már a felnőtt távon. De nem akárhogyan futott a felnőttek között! A fiú 48 perces eredménnyel megnyerte a felnőttel 10 kilométeres versenyét. Egy perccel előzte meg a második helyezettet, aki egyébként 31 évvel volt idősebb nála. „Egy kicsit ideges voltam” – idézte Kade szavait az amerikai Runners World. „Csak arra gondoltam, hogy be kell érnem a célba, de már nagyon fáradt voltam, és be akartam fejezni a versenyt”- magyarázta a srác, aki hatéves korától jár futni.

Miért ne lehetnél? Mi egy fotózás az élet nagy harcaihoz képest? Neked semmiség! Nem kell tökéletesnek lenned, egyszerűen csak hinned kell magadban. Hinned kell abban, hogy képes vagy arra te is, amire az influencerek, celebek, színésznők és a sportolók: felvállalni önmagad.Mutasd meg magad és mondd el történted a többi nőnek, hogy lássák, előtted nincs lehetetlen.

Jelentkezz a cimlaplany@mediaworks.hu e-mail címen 2019. november 29-én éjfélig.

Legyél te is címlaplány!

Legyél te is címlaplány! – Jelentkezz a Diéta és Fitnesz pályázatára!
Fotó: Diéta és Fitnesz

„Nyomják a vasmamik!” – Babakocsis futás

Futás hidegben

 

 

 

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.