Elsősorban attól, hogy a felek megbíznak egymásban. Ma, amikor a közösségi portálok, a chatek, okostelefonok világában nagy a kísértés, hogy nyomozzunk a másik után, ritka a feltétlen bizalom egy párkapcsolatban. Márpedig nincs boldogság bizalom nélkül. Még a legelvetemültebb nőknek is muszáj megtanulni bízni a másikban és hinni neki. Hölgyeim, bizalomra fel!

Hinni és bízni – Mitől boldog egy párkapcsolat?

JOGOS KÉTELKEDÉS VAGY PARANOIA?

Amikor a szíve és az ösztönei azt súgják, hogy megbízhat a párjában, akkor ne kutasson a telefonjában, ne nézegesse a GPS-ét és ne szereltessen rejtett kamerát az autójába. Ha gyanúja támad, hogy nem ott jár, ahol mondja, nem azt csinálja, amiről beszámol, egyszerűen kérdezzen rá. Ha tiszta, egyenes választ ad, amit első hallásra kétség nélkül elhisz, akkor ne görcsöljön tovább. Ha azonban az ösztönei azt súgják, valami sötét titok lappang a férfi körül, azon kapja, hogy ellentmondásba keveredik az állításaival, gyakran nem veszi fel a telefont és a kérdésekre is ködös választ ad, akkor két út áll ön előtt. Vagy nyomoz(tat) utána, vagy egyszerűen hagyja ezt az ingatag kapcsolatot a fenébe.

ELOLVASNI A SZEMÉLYES ÜZENETEIT, E-MAILJEIT

Ha engedi hozzányúlni a telefonjához, megosztja önnel a laptopja, számítógépe jelszavát, ne éljen vissza ezzel. Elég egyetlen pillantás az üzenetekre, levelekre, elég egy félrenézett vagy félreolvasott szó vagy név, és máris elborít minket a gyanú sötét árnyéka. Ami csak feszültséghez és veszekedéshez vezet egy párkapcsolatban.

SZÍVTIPP: Igyekezzen megbízni a másikban. Ha a kedvese rájön, hogy kutakodik a dolgai között, akkor ő is bizalmatlan lesz, és félő, hogy többé majd nem avatja a bizalmába, nem oszt meg önnel dolgokat a mindennapi életével kapcsolatban. Ez a fajta bizalmatlanság, titokzatosság pedig könnyen a kapcsolat végét jelentheti.

CSEKKOLJA, KIKET KÖVET INSTAGRAMON VAGY A FACEBOOKON.

Mivel ez egyáltalán nem titkos vagy bizalmas információ, csak segít jobban megismerni a másikat. Új benyomásokat és tapasztalatokat szerezhet a másikról, és ezen információk segítségével még könnyebben szervezhet közös programokat, sőt a saját érdeklődési körét is bővítheti.

MIÉRT JÓ? Mert jobban beleláthat az életébe és felfedezhet olyan dolgokat vagy érdeklődési köröket, amelyek eddig rejtve voltak ön előtt. Sőt akár új közös barátokra is szert tehetnek új közös hobbik által.

JELSZÓCSERE

A bizalom egyik legszembetűnőbb jele, ha a párok ismerik egymás jelszavait. Ez persze nem azt jelenti, hogy válaszolhatnak egymás leveleire, üzeneteire, vagy posztolgathatnak a közösségi oldalakon. Ez csak egyfajta jelzés, miszerint nincs titkolnivalójuk egymás előtt.

MIÉRT JÓ? Adódhatnak különleges vészhelyzetek, amelyeket könnyebb megoldani, ha a másiknak hozzáférése van az információs felületeihez.

POSZTOLNAK EGYMÁS FACEBOOKOLDALÁN.

Ha ez kedveskedés, viccelődés, akkor nincs ezzel semmi baj. Ez csak azt jelzi a világ felé, hogy összetartoznak, és nem zárkóznak el egy kis nyilvános humorizálástól.

MIÉRT JÓ? Mert könnyedén lehet kellemes, romantikus meglepetést okozni a másiknak. Egy kedves kép vagy kedves üzenet a nap közepén bárkit jókedvre deríthet.

SZINKRONIZÁLJÁK AZ ONLINE NAPTÁRUKAT

Nincs eltitkolt program, nincs takargatnivaló. Ráadásul azt is jelzi, hogy az életük nyitott könyv, amelyben bátran tervezhetnek közösen.

MIÉRT JÓ? Mert látják a másik napirendjét, nem kell állandóan e-mailen vagy telefonon egyeztetni, ha felmerül egy közös program. Elég csak beírni a naptárba a közelgő terveket. Ráadásul így tisztán láthatják mindketten, mely napokon mennyire elfoglalt a másik, szervezhetnek egymásnak kellemes, pihentető, meglepi programokat. Mondjuk, ha látja, hogy a párja aznap maratoni megbeszélésen vett részt, este várhatja meleg vacsorával és egy pohár nyugtató hatású borral.

Ezek is érdekelhetik!

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink