Idén először vegán karácsonyra készül Janicsák Veca. Az énekesnő elárulta nekünk, hogy a hagyományos karácsonyi fogásokba, mit mivel fog majd pótolni! 

Janicsák Veca vegán karácsonyi finomságai

Ez lesz az első olyan karácsony Jancsiák Vecáék otthonában, amikor vegán menü kerül az asztalra. „Általában én látom vendégül a rokonságot, és mivel nemrégiben áttértem a vegán életmódra, így a tradicionális ünnepi fogásokat szeretném majd vegán verzióban is elkészíteni. Ebben az időszakban előkerülnek olyan szezonális zöldségek is, amelyek remekül helyettesítik a húst. Ilyen akár a gesztenye, az édesburgonya, a sütőtök vagy éppen a padlizsán. Imádok velük kísérletezni, édes és sós ételekkel egyaránt, és igyekszem majd megteremteni a karácsonyi ízvilágot is, jellegzetes fűszerekkel, gyümölcsökkel kombinálva„- mesélte a Diéta és Fitnesznek az énekesnő, aki azt is elárulta, hogy a süteményeknél – akár egy bejglinél is – a tojást kókuszzsírral vagy gyümölcslével is tudja helyettesíteni, mert a megfelelő arányokkal ugyanúgy összeáll a tészta. ”Steiner Kristóf vegán Wellingtonját biztosan elkészítem majd, isteni az a recept! Emellett a rakott édesburgonya sem maradhat el, amit pekándióval, vegán sajttal, és egy szuper hamis besamellel szoktam feldobni. Rizstejszínnel, margarinnal és szerecsendióval nagyon jól működik. A férjem egy ideje szintén barátkozik a vegán ételekkel, és Emma is szívesen fogyasztja ezeket a fogásokat, de neki természetesen még készítek húsos ételeket is, amelyekhez megbízható biogazdálkodásból szerzem be az alapanyagot.„

Ám nem csupán a családi tervek miatt lesz különleges az idei december, hiszen az énekesnő első alkalommal jelentkezik ünnepi dallal. A Fényfüzér című szerzeményhez egy egyedi klip is forgott, amiben gyerekekkel közösen borították ünnepi fényekbe Pannonhalmát.

MOZOGJON BÉRES ALEXANDRÁVAL! GYAKORLATSOROK, HOGY LEDOLGOZZA A HABCSÓKOT ÉS A BEJGLIT!

MESEKÖNYV TANÍTJA ÖNVÉDELEMRE A GYEREKEKET

Kiemelt fotó: Janicsák Veca/Instagram

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

3 egyszerű diétás vacsora, ami hús nélkül is remek
Puffad a hasad? Segítünk kideríteni az okát!
Mindenki lapos hasra vágyik. És sokan igencsak kitartóak, ha áramvonalas testről van szó. Mégis, vannak helyzetek, amikor minden igyekezet dacára a has puffadt, feszes, még behúzni is képtelenség. Mi lehet az oka?
Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.

Ajánlataink