Oldal kiválasztása
Rettegés az öregségtől? Nos, ez Jennifer Anistonra bizonyosan nem igaz, aki kendőzetlenül beszélt arról, hogy miért nem esett pánikba az 50. születésnapja után.

Jennifer Aniston: „Nem kell rosszul érezned magad, mert 50 éves lettél!”

Jennifer Aniston 2019 februárjában ünnepelte az 50. születésnapját. Barátai hatalmas bulit szerveztek neki, ahol ott volt a Clooney házaspár, Reese Witherspoon, Robert Downey Jr., Gwyneth Paltroc, Ellen DeGeneres, Barbra Streisand, Kate Hudson és Aniston első férje: Brad Pitt is. „Engem nem érdekel, hogy 50 éves lettem. Ez a kor úgyis elérkezik az ember életébe, kivéve, ha már nincs itt. Inkább megköszönöm az Istennek, hogy megünnepelhettem ezt a kereket számot, itt a Földön. Nem tudom, mit kellene még érezném, vagy miről kellene beszámolnom. Persze tudom, hogy a társadalom milyennek festi le, ezt a mérföldkőnek számító eseményt, de ezek nem befolyásolják azt, ahogyan érzem magam. Senkinek nem kell rosszul éreznie magát azért, mert 50 éves lettél. Én is betöltöttem, jól vagyok, és boldog. És várom a következő ismeretlen, izgalmas éveket. Jöhet 2020!” – mondta a People magazinnak a színésznő. A lap decemberi, a 2019-es évet összefoglaló kiadványának címlapjára egyébként Jennifer Anistont kérte fel, aki ezért is beszélt őszintén, tabuk nélkül a koráról, ahogyan korábbi házasságairól is.

Hogy Jennifer Aniston minek köszönheti az csodás alakját, és mit gondol a megfelelési kényszerről, arról így nyilatkozott korábban: „…Egyetlen diétát sem azért kezdtem el, mert valaki megjegyzést tett. Csakis magam miatt. Közben viszont azt is vallom, hogy a szépség nem az S-es méretnél, és a tökéletes fenékformánál kezdődik. A szépség egyedi, az edzés és a diéta lényege pedig az egészség, nem a megfelelési kényszer.”

Hozzászólások

Így előzhető meg, hogy tüdőgyulladás legyen a megfázásból
A megfázás rossz közérzettel, orrdugulással, orrfolyással, torokfájással járhat. Több alkalommal is áteshetünk rajta évente, rendszerint egy hét alatt elmúlnak a tünetei. Bizonyos esetekben azonban komoly szövődményeket, akár tüdőgyulladást is okozhat.
Jutalmaz vagy büntet? - Nevelési stílusok nyomában
A szülők érzik a felelősséget, a szülői stratégia kialakítása nem várhat. Nevelési stílusok előnyei, hátrányai, „kisokos” szülőknek és leendő anyukáknak, apukáknak.
Tari Annamária - Mi kell ahhoz, hogy változtatni tudjak az életemen?
„Képtelen vagyok bármin is változtatni. Mintha le lennék ragasztva, nem tudok mozdulni. Nem is hiszem igazán, hogy sikerülne. Ennyi év után? Kizártnak tartom…” (40 éves nő)
Mindent a limfómáról!
A limfóma, azaz a nyirokrák viszonylag gyakori daganattípusnak számít, és bármely korosztálynál kialakulhatnak bizonyos típusai. Nézzük a leggyakoribb kérdéseket a limfómáról.
Csodákra képes az arctorna, ha helyesen végezzük
Arctornával nemcsak a ráncokon segíthetünk, de a toka ellen is tehetünk. Nézzük a legnépszerűbb öt gyakorlatot, amit otthon is elvégezhetünk!
Fűszerek jótékony hatása röviden
Ezek az intenzív illatú és aromájú fűszerek nem csak feldobják vacsorája ízét, de nagyon jó hatással vannak az egészségre is.
12 hónap, hogy elérjük a célunkat - Így ütemezzünk!
Hamarosan vége a januárnak, és kiderül: sikerül e tartanunk az újévi fogadalmunkat. December végén hajlamosak vagyunk a  valóságtól elrugaszkodott célokat kitűzni.  Aztán telnek a hetek, a hónapok, és a dédelgetett tervekből nem lesz semmi. Még ha január elején a nagy lendülettel bele is kezdünk ebbe-abba, idővel elkopik a lendület, és visszatérünk a régi szokásainkhoz. Mit tehetünk ilyenkor?A coach válaszol!
Herpesz intim helyen, mit kezdjünk vele?
A herpesz több területen is megjelenhet a testen, ám az egyik legkellemetlenebb, amikor intim helyen jelentkezik. Így tudod megkülönböztetni egyéb panaszoktól és problémáktól! A szakorvos válaszol.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.