Ahhoz, hogy a szex igazán kielégítő legyen, információk is kellenek. Egy kapcsolatban tudni kell kérdezni, és tudni kell hallgatni is – akkor is, ha a szex a téma. Összegyűjtöttünk néhány olyan kérdést, amit érdemes feltennie a párjának azért, hogy tényleg őrülten jó legyen az együttlét.

Kérdések a gyönyörért

Amiket kérdezhet

„HOGYAN SZERETSZ MASZTURBÁLNI?”

Ez elsőre nagyon intim kérdésnek tűnik, de ne feledje, nem egy idegennel beszél. Megismerve, hogy milyen szexuális segédeszközöket használ a partnere és hogyan izgatja magát, világos képet kaphat arról, valójában mit szeret a szexben. Az őszinte válasz erre a kérdésre olyan, mint egy útvonalterv: önnek csak végig kell haladnia, a végállomás pedig a garantált öröm. A következő lépés a közös maszturbáció, amely a szexológusok szerint az egyik leghatékonyabb és legkedveltebb előjáték. Figyeljen és tanuljon!

„HOGYAN ÉRINTSELEK MEG?”

Furcsa kérdés? Lehet, de a szexterapeuta szerint nagyon fontos. Hiszen a férfiak és a nők ebben is különböznek: a férfiak az erősebb, masszázsszerű simogatást kedvelik, a nők pedig a lágyabb, könnyed érintéseket preferálják. Ez az általános, de előfordulhat, hogy a partnere éppen az ellenkezőjére vágyik, mint amit ön gondol. Az is lehet, hogy a kedvese imádja, ha erőteljesen, szinte durván kényezteti, mégis néha arra vágyik, hogy csak simogassa… A legjobb út a forró szexhez, ha kérdez.

„SZERETED A SZEXUÁLIS SEGÉDESZKÖZÖKET?”

Ezt a kérdést valójában csak egyszer, a kapcsolat kezdetén kell feltenni. Néhány ember úgy gondolja, a szexuális játékszerek használata arra utal, hogy segítség nélkül nem tudja kielégíteni a partnerét. Ha a kedvese tétovázik, mondja el, hogy például a vibrátorok használata teljesen normális, és önnek még intenzívebb orgazmust okoz, s még bensőségesebbé teszi az együttlétüket. Ezek után biztosan nem utasítja vissza a partnere, hogy legalább megpróbálkozzanak a használatával.

„MI A LEGFORRÓBB SZEXUÁLIS FANTÁZIÁD?”

Nehéz erről beszélni, nem vitatjuk. És hogyan tovább, ha tudja a választ? Ha például a partnere arról fantáziál, hogy hármasban szexelnek, kérdezzen rá a részletekre! Ki a harmadik fél? Milyen pozíciókban képzeli el az együttlétet? Még mindig jobb beszélni a hármas szexről, mint részt venni benne. Biztonságosabb és megnyugtatóbb, mint a tényleges együttlét.

„MI IZGAT FEL?”

Szexről beszélgetni a partnerével nemcsak izgató, hanem tanulságos is. Ha felteszi ezt a kérdést és őszinte választ kap a kedvesétől, hatalmas lépést tettek az igazán örömteli együttlétért. Nagyon fontos az időzítés: a kérdés feltevéséhez válasszon egy igazán meghitt pillanatot. A bensőséges hang, az intim környezet oldja az esetleges feszültséget.

„MILYEN HANGULATBAN VAGY?”

Nos, ezt persze érezni kell, de mivel senki sem gondolatolvasó és nem mindig könnyű az egymásra hangolódás, egy egyszerű kérdéssel gyorsan tisztázható a helyzet. Van, amikor az ember hosszú, kényelmes, kényeztető együttlétre vágyik, és van, amikor a legjobb egy gyors menet. Néha a csend a legjobb, a finom érintések, máskor pedig a piszkos beszéd és a durvább szex. A szakember szerint, ha a partnere tudatja előre, hogy milyen hangulatban van, az lehetővé
teszi, hogy alkalmazkodjanak egymáshoz. A nők gyakran félnek elmondani, mire vágynak, pedig az őszinteség növeli a szexuális elégedettséget.

„MELY TESTRÉSZED A LEGÉRZÉKENYEBB?”

A legtöbb ember tisztában van az erogén zónáival, és ezt az infót célszerű megosztani a partnerrel is. Néha a megfigyelés nem elég, bátran kérdezzen rá, hol szeretné a párja, hogy megérintse. Készüljön fel, egészen meglepő válaszok is születhetnek.

20 DOLOG AMIT MINDEN NŐNEK TUDNIA KELL A JÓ SZEXRŐL

5 OK, AMIÉRT A SZERVEZETÜNKNEK SZÜKSÉGE VAN A SZEXRE

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ínhüvelygyulladás: Hogyan szüntethető meg a fájdalom és előzhető meg a visszatérése?
Az ínhüvelygyulladás (tenosynovitis) világszerte emberek millióit érintő fájdalmas és hátráltató mozgásszervi betegség, ami a test különböző részein jelentkezhet. Leggyakrabban a csuklók, az ujjak inai, valamint az Achilles-ín érintett.
Nemcsak fogyni segít az eper! Érdemes többet enni belőle
Amellett, hogy finom, a diétát is támogatja, úgyhogy a szezonban megéri sokat fogyasztani belőle, mégpedig a következőképpen.
A legjobb tippek, hogy nyárra tökéletes formában légy
Kedvetlennek és állandóan kimerültnek érzed magad? Lehet, hogy te sem tudod leküzdeni a hosszú téli hónapok után jelentkező tavaszi fáradtságot.
Íme a legdurvább okok, amiért nem tudsz lefogyni
Salátát eszel salátával, megvonod magadtól a finom falatokat, még némi sportra is ráveszed magad, a mérleg mégsem mozdul. Vagy ha igen, akkor is csak felfelé. Mit csinálhatsz rosszul? El sem hiszed, milyen apróságokon múlhat a fogyókúra sikere.
Bazsalikom, a fűszerek királya
A bazsalikom egyike a legkedveltebb és legnagyobb becsben tartott fűszernövényeknek, ami nem is csoda, mert aromája egyedülálló és nagyon különleges növény. Sokszor emlegetik együtt a rozmaringgal: „a bazsalikom a fűszerek királya”, a „rozmaring a fűszerek királynője”.
3 egyszerű diétás vacsora, ami hús nélkül is remek
Régóta bizonyított tény, hogy azoknál, akik kerülik a húsfogyasztást, vagy legalább csökkentik annak mennyiségét, azoknál bizonyos betegségek ritkábban fordulnak elő.
Puffad a hasad? Segítünk kideríteni az okát!
Mindenki lapos hasra vágyik. És sokan igencsak kitartóak, ha áramvonalas testről van szó. Mégis, vannak helyzetek, amikor minden igyekezet dacára a has puffadt, feszes, még behúzni is képtelenség. Mi lehet az oka?
Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.

Ajánlataink