Egy pár életében az esküvő az egyik legbecsesebb, legszebb nap. Amelyre egész életünkben emlékezni fogunk, a fotókat, videókat még unokáinknak is mutogatjuk majd. Éppen ezért érdemes alaposan megfontolni, hogyan állítsuk össze a vendéglistát. A magas rizikófaktorral rendelkező ismerősöket inkább felejtsük el, ha nem akarjuk életünk egyik legboldogabbnak szánt napját végigizgulni az esetleges zavargások miatt. Ugyanilyen megfontolásból, a mindenkivel flörtölő, kikezdő, magamutogató barátnőket is érdemes lehagyni a meghívandók listájáról.

9 vendég, aki nem fog hiányozni az esküvőjén

Az Ex:

Lehet, hogy rendszeresen beszélnek és jó barátságot ápolnak, de az esküvőre mégsem kellene meghívni. Sosem lehet tudni, hogy egy ilyen érzelmes szituáció kiből mit vált ki. Exszerelmek maradjanak távol a lagzitól!

Fontoskodó barát:

Egy olyan családi barát, aki minden képet, hozzászólást lájkol a közösségi portálokon, de személyesen soha vagy csak nagyon ritkán találkoznak. Ha ő a meghívottak között van, biztos lehet abban, hogy a szertartás és a buli minden pillanata dokumentálva lesz és elérhetővé válik a nagyközönség számára.

A főnöke:

Legyenek bármennyire jóban, ez mégiscsak egy munkahelyi alá-fölé rendeltségi kapcsolat. Semmi szükség arra, hogy a főnöke a bulit követő munkanapon a lerészegedett nagybácsin, szenilis nagynénin vagy nagyhangú baráton köszörülje a nyelvét.

Akivel már legalább egy éve nem beszélt:

Érthető, hogy élete egyik legfontosabb napján szeretné a lehető legtöbb emberrel megosztani az örömét. mégis, érdemes szelektálni. nem szükséges fűt-fát meghívnia az esküvőjére. Azokat az embereket például, akikkel legalább egy éve nem beszélt vagy akikkel nem állnak rokonságban, illetve közeli kapcsolatban, azokat hagyja le a meghívandók listájáról. Felesleges vendégek, feszengés, kínos mosolyok. Élete legszebb napján minderre semmi szükség.

Legjobb barátnőjének egy hete megismert pasija:

Ne feledje, jó esetben az ezen a napon készült képeket fogja nézni még egy-két évtizedig. Ha esetleg ennek a rendkívül friss, kapcsolatnak még nem nevezhető viszonynak az esküvőt követő egy hétben vége szakad, akkor ezt a vadidegen embert fogja nézni a fotókon évtizedeken át? Inkább kérje meg a barátnőjét, hogy a frissen megismert fiút ne hívja el, vagy csak az esti bulira invitálja meg.

A csaj/pasi, aki mindenkivel kikezd:

Egyedül érkezik mindenhová. nincs tartós kapcsolata. És bárhol legyen, mindenkivel kikezd. Az apóssal. A barátnője férjével.

Az örök rivális barátnő:

Minden nőnek van legalább egy olyan barátnője, akivel jóban van ugyan, mégis örök rivális. Mert mindig jobb pasija van, jobb melója van, soványabb, vastagabb a pénztárcája, jobb helyre megy nyaralni, és előbb szerezte meg a legújabb, legtutibb okostelefont. Viszont ön előbb ment férjhez, s lehet, hogy jólesne ezt az orra alá dörgölni, de érje be utólag, az esküvői fotók mutogatásával. Az esküvőn semmi szükség a rivalizálásra. És úgyis csak arra törekedne, hogy elhomályosítsa az ön ragyogását. Márpedig kinek kell egy olyan vendég, akire több figyelem vetül, mint magára az arára?

esküvő, rivalizálás

Fotó: shutterstock

A kolléga, aki titkon szerelmes önbe:

Annyira ugyebár nem titkon, egy munkahelyen vagy baráti társaságban az ilyesmi előbb-utóbb kiderül. Ha csak gyanúja támad, hogy valaki gyengéd érzelmeket táplál ön iránt, inkább ne hívja meg az esküvőre. Még akkor sem, ha egyébként jó barátok. Önnek talán nem annyira, de a szerelmes félnek nagyon kellemetlen és fájdalmas élmény lehet. Amit esetleg kellő mennyiségű alkohollal próbál majd ellensúlyozni. márpedig egy lerészegedett, reménytelen szerelmes egy esküvőn… abban egyetérthetünk, hogy egyenlő a természeti katasztrófával.

A kockázati tényező:

A notórius ivó. A hangoskodó. A kötekedő. A verekedő. Bárki, akinek a viselkedése egy kicsit is kockázatos. Ilyenkor nem szabad tekintettel lenni arra, ki mennyire jó barát. Ha a viselkedése aggodalomra ad okot, akkor ne adjunk neki meghívót.

Csodás átalakulás: 130-ról 69 kilóra fogyott az esküvőjére

Nászútbakik

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!
Maradj fitt a mobiloddal: öt applikáció, ami segít ebben
Az okostelefonunk mindig a zsebünkben van. Miért ne használnánk arra is, hogy segítsen az egészséges életmód kialakításában?
Epres álom sütés nélkül, és nincs benne cukor!
Ez a csodálatos epres süti nem csak az ízlelőbimbóidra lesz kedvező hatással, de az alakodat sem kell féltened, ráadásul percek alatt elkészíthető!
A barátai sem ismerték meg Gábort, annyit fogyott! Mi a titka?
Egész nap nem evett, este viszont már alig látott az éhségtől. Nem mozgott, állandóan az autóban ült, így szép lassan rakódtak egymásra a fölösleges kilók... Egy magánéleti válság kellett hozzá, hogy Miklay Gábor drasztikusan változtasson az életmódján.

Ajánlataink