Nem csak a nőknek, a férfiaknak is vannak olyan testtájai, melyek érintése, simogatása egy pillanat alatt izgalmat okoz. Sőt, gyakorta a férfi legérzékenyebb pontjai nagy hasonlóságot mutatnak a nők érzékeny testrészeivel. Lássuk, miben is hasonlítunk mi nők és férfiak, mire gerjed mind a két nem.

Mindent a férfiak erogén zónáiról

Ajak

Csókolózni mindenki szeret, a nők különösen. A férfiak számára a csók sokszor az első lépés a szeretkezéshez, a nők azonban szeretik kiélvezni minden pillanatát. Általános tapasztalat, hogy egy rosszul csókoló férfitól nem sok jót várhatunk az ágyban.

Fejbőr

Sokaknak az a kedvenc tíz perce a fodrásznál, amikor mossák a haját, vagy éppen fejmasszázsban részesít a fodrász. Kellemes, bizsergető, megnyugtató érzés. Sőt, ha kicsit tovább tartana, egyszerre izgató is lehetne. A férfiak hasonlóan élik meg ezt a dolgot. Részesíthetjük kedvesünket kellemes fejmasszázsban, s a hajtöveken kívül megmasszírozhatjuk a halántékát, a homlokát is.

Nyak és váll

A nyaki csigolyák gyengéd masszírozása, a vállak simogatása, vagy kellemes masszázsa szintén jóleső érzéssel tölti el mindkét nem képviselőit. A férfiak az erősebb, a nők inkább a gyengédebb mozdulatokat részesítik előnyben. A nyak és a váll simogatása és apró csókokkal való beborítása azonban már a kifejezetten izgató kategóriába tartozik. Ha valaki hosszasan szeretné elnyújtani az előjátékot, csókolgassa, simogassa a kedvese hátát a nyakcsigolyáktól kezdve egészen a fenékig.

Fül

A közhiedelemmel ellentétben a fülnyalogatásnak, puszilgatásnak kevés híve van. Sok nőt és férfit kifejezetten idegesít, ha a kedvese a fülcimpája felé közelít. Mások ellenben izgatónak találják a füles kérdést. Kezdjünk finoman közeledni a fülhöz, például először csak a fül mögötti vagy alatti érzékeny bőrfelületre leheljünk apró csókokat, és ha a reakció pozitív… akkor közeledjünk a cimpákhoz. A hölgyeknek egy jó tanács: a férfiak gyakorta jobban kedvelik a csókoknál azt, ha a kedves halkan, forró, izgató szavakat suttog a fülükbe.

Mellbimbó

A férfiak legalább olyan érzékenyek a mellbimbók simogatására, mint a nők. Csak sajnos a nők nem mindig fordítanak elegendő figyelmet erre a testrészre. Pedig a férfiak is élvezik, ha ezeken a pontokon csókokkal és simogatásokkal kényeztetik őket. Jégkockával kísérve pedig még izgatóbb lehet az előjáték!

Has

Különösen érzékeny terület mind a nők mind a férfiak esetében. A legérzékenyebb rész a köldök alatt található. A legkellemesebb, ha csókolózás közben egész tenyerünkkel simogatjuk, könnyed, masszírozó mozdulatokat végzünk ezen a területen. Az ujjakkal való cirógatást jobb elfelejteni, mert annak bizony hatalmas nevetés lehet a vége….különösen a csiklandozásra érzékenyeknél.

Tenyér és talp

A talpmasszázs az egyik legjobb előjáték. A nők különösen kedvelik az efféle kényeztetést, ugyanis a talpon számtalan idegvégződés található. Finom, erőteljes de mégsem túl kemény mozdulatokkal érdemes masszírozni. Itt is kerülendő a simogatás, ugyanis érzékeny terület lévén, csiklandozásba fordulhat a dolog. Érdemes kiegészíteni krémmel vagy olajjal, és lassan feljebb haladni olajos kézzel a vádlin, majd megmasszírozni a combot… a többit már a képzeletre bízzuk, de ne felejtsenek el gyertyát gyújtani!

Fenék

Mind az előjáték mind a szeretkezés alatt jelentős szerepe van. A férfiak cirógathatják, simogathatják, a nők pedig erősebben belemarkolhatnak, ez ugyanis azt jelzi, hogy mennyire kívánják a másikat, márpedig egy férfit mindig motivál a gondolat, hogy a kedvese érezhetően kívánja.

A comb belső része

A legjelentősebb erogén zóna közvetlen közelében található ez a többi terület közül majdhogynem a legérzékenyebbnek kikiáltott testtáj. A comb belső részének simogatása, harapdálása – persze csak finoman – és csókolgatása valóban az egyik legjobb vágyfokozó. Elvégre innen már csak egy lépés ….! Férfiak és nők egyaránt nagy örömüket lelik ennek a területnek az izgatásában. Különösen, ha előtte már napirendre vettük a többi erogén zóna kényeztetését.

Vágyfokozók

A testi kapcsolaton túl gyümölcsökkel, illatokkal, ételekkel, olajokkal és füstölőkkel is intenzívebbé tehetjük a vágyat. Ám, ha igazán ujja köré szeretné csavarni kedvesét, ne teregesse ki egyetlen alkalommal az összes kártyáját. Nem kell egyetlen éjszaka alatt erotikus vacsorát feltálalni, gyertyát, füstölőt gyújtani, olajokkal kényeztetni a másik testét. Egy alkalommal csak egy-két trükköt, ínyencséget vessen be. Így képes lehet hosszú időn keresztül újabb és újabb meglepetésekkel előállni. A kedvese pedig szó szerint el lesz varázsolva.

Erotikus gyümölcsök

Banán: Nos, már az alakja is önmagáért beszél. Egy harapás a banánba, és máris beindul a férfi és női fantázia. Előjáték közben, vacsora utáni desszertként lassan, módszeresen elfogyasztva, jó alapot szolgáltat a testiséghez.

Gránátalma: A Káma Szútra szerint igen erős vágyfokozó hatása van. Nem csoda, hiszen fogyasztása közben vörösre színezi az ajkakat, sőt, az íze is erotikus.

Csokoládé: Mi, nők néha képesek vagyunk a szex helyett is a csokoládét választani – persze többnyire megfelelő partner híján. Ám ha a kedvessel közösen falatozunk, egymás szájába adva, vagy a testünkről felkínálva az édességet, máris összhangba hoztuk a két édes-kéjes kedvencet.

Tengeri halak: Elsősorban a férfiak számára előnyösek, hiszen igen jó hatással vannak a potenciára. Különösen az osztriga, bár ez csak igazán ínyenceknek ajánlatos.

Kávé: Nem csak a mindennapokban tehet jó szolgálatot, mivel ingerli a központi idegrendszert, jó hatással van az érzékekre is, főleg, ha kardamommal vagy szegfűszeggel ízesítik. Erotikus kalandozások előtt az arab vagy a török kávé a legkiválóbb!

Illóolajok

Jázminolaj: Csak az eredeti jázminolaj erősíti a vágyat. Illata ellazít, oldja a gátlásokat, de ami a legfontosabb: megakadályozza a korai magömlést.

Zsálya: Oldja a félelmeket és a gátlásokat, így tökéletesen alkalmas egy féktelen éjszaka inspirálására. A legjobb, ha fürdővízbe keverjük!

Ezt már olvasta?

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!

Ajánlataink