A férfiaknak nehéz igazán jó ajándékot találni. Álmaik autója vagy egy csúcsminőségű karóra sokaknak megfizethetetlen. A villanyborotvát és az elektromos fogkefét már elsütötte az elmúlt pár évben. Az illatszer elcsépelt, csakúgy, mint a pulóver, az ing vagy a nyakkendő. Legyen ennél sokkal kreatívabb! Ajándékozzon szexkupont kedvesének!

Szexi kuponok a karácsonyfa alatt! – Ajándékozzon erotikát!

Ezzel biztosan leveszi majd a lábáról! Semmi más dolga nincs, csak kivágni az alább található kuponokat, és belehelyezni egy szép mappába vagy borítékba. Ha csak egyes kuponokat szeretne beválthatóvá tenni, akkor egyszerűen csak azokat vágja ki, amelyeket szívesen végre is hajt. A férfi bármikor bármelyik kupont beválthatja kedve szerint, így az ajándékát egész évben élvezheti. A legjobb azonban ebben az ajándékban az, hogy nem csak a férfinak okozhat élvezetet. Hiszen mindez tulajdonképpen közös ajándék. Legyen szexi, erotikus, szerelemben gazdag karácsonyuk!

1. Romantikus vacsora kupon

Étterembe készülünk, kettesben, romantikusan. Válasszunk olyan éttermet, ahol még sosem jártunk. Kóstoljunk olyan ételeket és ízeket, amelyeket eddig sosem mertünk. Szerezzünk új, közös élményeket, amelyekről még hetek múlva is szívesen beszélgetünk, amelyeket hónapok múlva is nevetve idézünk fel.

2. Csókot kérek kupon

De nem ám csak úgy futólag! Ez a csók első csókjaink élményét idézi! Ez a csók szexi, mély, bensőséges és erotikus. Ez a csók hosszú percekig tart, simogatásokkal kísért. Ez az a csók, amelyet soha többé nem felejtünk el!

3. Reggeli az ágyban, desszertként huncutkodással kupon

Készítek egy finom, könnyű reggelit. Az ágyban szolgálom fel, lenge köntösben, és ha már jóllaktál, jöhet egy kis desszert. Megtörténhet, hogy ebédig az ágyban maradunk!

4. Erotikus masszázs kupon

Kellemes félhomály, gyertyák, halk, sejtelmes, lágy zene. Meggyújtok egy-két gyertyát, erotikus illatú füstölőt, s lenge öltözetben várlak. Amint megérkezel, erotikus, egzotikus, lazító, kényeztető masszázsban részesítelek.

5. Orális kényeztetés kupon

A kupon további magyarázatra nem szorul. Bármikor, bárhol(!) beváltható. A kupon egyetlen feltétele a kölcsönösség.

6.Vacsora elkészítése egy szál kötényben kupon

Elkészítem kedvenc vacsorádat, s közben nem viselek mást, csak egy csinos konyhai kötényt és egy izgató alsóneműt. A menüt közösen találjuk ki, annak érdekében, hogy minél előbb elkészüljön az étel, és én minél előbb levehessem a kötényemet is.

7. Erotikus show-műsor kupon – privát!

Az előadás egyszeri és megismételhetetlen. Természetesen egyszemélyes, és ez a nézőközönségre és az előadóra egyaránt vonatkozik. Izgató sztriptíz, de mindent a szemnek, semmit a kéznek alapon. Ha többet szeretnél, fizess!

szex, erotika

Fotó: shutterstock

8. Közös erotikusfilm-nézés kupon

Kiválasztunk egy erotikus filmet, majd otthon, közösen megnézzük. Közben kibontunk egy üveg finom bort, s ha az már kissé a fejünkbe szállt, megmutatjuk a főszereplőknek, hogyan is kell ezt csinálni.

9. Közös fürdés kupon

Engedünk egy kád forró vizet, amelybe illatos habfürdőt öntünk. A lámpákat szigorúan lekapcsoljuk, gyújtunk néhány gyertyát, majd közösen a habokba merülve, egy puha szivaccsal alaposan megfürdetlek. És egye fene, hagyom, hogy te is megtedd velem ugyanezt.

10. Közös szexshop-látogatás kupon

Felkerekedünk és irány egy igazán jól felszerelt, minőségi szex shop. Átböngésszük a teljes kínálatot, eljátszadozunk néhány erotikus gondolattal, jót nevetünk néhány hihetetlen kiegészítőn, majd vidáman, egy-két apró ajándékkal felszerelkezve távozunk.

11. Talpmasszázskupon

Egy fárasztó nap után a fotelban pihengetve, lábadat az ölembe helyezed, én pedig finom, pihentető talpmasszázsban részesítelek. Megígérem, nagyon frissítő, nyugtató masszázs lesz, amelytől talán hirtelen még a véred is felpezsdül.

12. Nyomás az ágyba azonnal kupon

A kupon lényege: bármikor és bárhol állok a rendelkezésedre. Ezt a kupont bármikor beválthatod, az üzenete egyértelmű: szex most azonnal. Amennyiben valami elképzelhetetlen oknál fogva nemet mondok, a kupon automatikusan duplázódik, azaz kétszer beváltható lesz.

13. Simogass, ahol mondom kupon

Amikor ezt a kupont beváltod, semmi más dolgod nincs, mint kényelmesen elhelyezkedni és oda mutatni, ahová csak szeretnél. Figyelem, ez jelentheti a saját testedet, de akár az enyémet is!

14. Csókolj meg, ahol mutatom kupon

Amikor ezt a kupont beváltod, semmi más dolgod nincs, mint kényelmesen elhelyezkedni és oda mutatni, ahová csak szeretnél. Én pedig csókollak ott, ahová csak mutatsz, akár tetőtől talpig.

15. Intim masszázs kupon

Nem összetévesztendő az erotikus masszázzsal. Ez a fajta masszázs erotikus masszázsolaj segítségével történik, méghozzá a legintimebb területen, szigorúan arra a testrészre koncentrálva. A hangulat erotikusan túlfűtött lehet!

16. A férfi tölti ki kupon

…………………………………………………………………………………………………….

Ezt a kupont pedig te töltheted ki! Írd fel titkos kívánságodat, hogy mielőbb teljesíthessem!

20 dolog amit minden nőnek tudnia kell a jó szexről

5 ok, amiért a szervezetünknek szüksége van a szexre

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.

Ajánlataink