Nyaralás, bulik, féktelen jókedv egyedülállóként is? A szinglik döntő többsége nyitott a nyári kalandokra, de természetesen olyanok is akadnak szép számmal, akiket zavar az egyedüllét, és inkább túlélni szeretnék ezt a mások számára izgalmas időszakot.

Szinglik nyara – Tippek, hogy ne gubózz be!

Bevállalós optimisták

Felmérések szerint az egyedülálló emberek több mint ötven százaléka várja a nyarat. Ők azok, akik úgy gondolják, a szabadság alatt könnyebb ismerkedni, gátlástalanabbul lehet flörtölni, és tulajdonképpen „bármi megtörténhet”. Ilyenkor ugyanis bizonyítottan fesztelenebbek vagyunk, az aggályokat és félelmeket is magunk mögött hagyjuk. Arról viszont nem ajánlatos ábrándozni, hogy életünk szerelmét találjuk meg, sokkal biztonságosabb, ha csak pár kellemes napban bízunk – a többi úgyis jön majd magától.

Ha valaki egyedül indul nyaralni, nem árt, ha néhány dologra figyel.

Válasszon megfelelő úti célt

Csakis olyan helyre szabad utazni, ahol nagy valószínűséggel találkozhat független férfiakkal. Felejtse el a városnéző programokat, a múzeum- és romnéző túrákat, ezek ugyanis nem igazán vonzzák az erősebb nem képviselőit. A tengerpart viszont remek választás, mindegy, hogy kellemes, csendes üdülőhelyet vagy népszerű búvárparadicsomot választ, ezeken a helyeken biztos, hogy találkozni fog egy olyan férfival, aki megdobogtatja a szívét. Ha az aktív pihenés híve, akkor a hegymászás, biciklizés, túrázás kedvez az ismerkedésnek.

Ne hanyagolja el magát a nyaralás alatt sem

Nem kell tökéletes sminkben és frizurában strandolni. A szőrtelenítés viszont elengedhetetlen, mint ahogy egy szexi fürdőruha és egy strandkendő is. Sokan kifejezetten slamposan járnak a nyaralás alatt, „Elvégre szabadságon vagyok!” címszóval. Ám ha ön pasizni szeretne, felejtse el a kényelmes rövidnadrágokat és a bő pólókat. Vegyen miniszoknyát, szűk felsőt és szandált – legalább este, ha vadászatra indul.

Más a helyzet, ha esetleg biciklitúrán vagy hegymászáson vesz részt. Ilyenkor is az a lényeg, hogy egy kis vidámságot, nőiességet csempésszen a megjelenésébe.

Szervezzen programokat

Ne feküdjön egész nap a strandon, ismerje meg a környéket is. Induljon el bátran, s fedezze fel a környező kisvárosokat, falvakat. Térjen be kellemes kis kávézókba, éttermekbe, és járjon nyitott szemmel. Kezdeményezzen beszélgetést akár a helyiekkel, akár a turistákkal.

Ne az örök szerelmet keresse

Bár kétségtelen tény, hogy az emberek nyaraláskor könnyen ismerkednek, és szinte mindenki dicsekedhet nyári flörtökkel, az igazit ritkán találjuk meg a pihenés alatt. Ne görcsöljön, ne képzelje el rögtön az első este, milyen lenne az illető férjnek, apának – egyszerűen élvezze a pillanatot. A legjobb, ha nyárra a jelszava: „Tart, ameddig tart!”

És akik a túlélést választják

Akik bevállalósak, elutaznak. De mi van azokkal, akik utálják a barátnős vagy magányos nyaralásokat, és inkább otthon maradnak? Nos, nekik sem kell a szobában kuksolniuk.

Tanulás könnyedén

A nyelviskola az egyedülállók örök mentsvára. Mindenkire ráfér, hogy tökéletesítse idegennyelv-tudását vagy hogy megtanuljon egy új nyelvet. Nyáron könnyebben megy a tanulás, és szinte biztos, hogy remek társaság jön össze, akikkel aztán az órák után le lehet ülni egy-egy pohár frissítőre.

Sport

Már régóta szeretne kipróbálni valami új mozgásformát? Itt az alakalom, hogy belevágjon. A legjobb módszer az önsajnálat ellen a sport. Különösen, ha csoportos órákon vesz részt, lehetőleg egy olyan edzőteremben, ahol még soha nem járt. Új embereket ismerhet meg, miközben az egészségéért is sokat tesz.

Rövid vakációk

Lehet, hogy nem arról álmodozott, hogy a barátnőivel tölti a nyarat, de azért egy-egy hosszú hétvégére elutazhat, amolyan „csajos buliba”. Keressenek olyan helyet, ahol még egyikük sem járt, és válasszanak kényeztető kezeléseket kínáló szállodákat. Élvezzék a frissítő masszázsokat, a szépítő kezeléseket, a finom ételeket és a mámorító borokat.

Kultúrsokk

Nyáron is rengeteg színházi előadás, koncert várja az érdeklődőket. Fesztiválok, színházi találkozók – remek alkalom a kikapcsolódásra és az ismerkedésre is.

Ismerkedés kicsit másképp

Hol keresett társat az elmúlt időszakban? Csináljon valami olyat, amit eddig még nem próbált. Menjen el főzőiskolába vagy akár rapid randira, szervezett randevúkra. A lényeg, hogy ne zárkózzon be, ne higgye, hogy egész életében magányosan kell élnie.

Gondoskodjon valakiről

Már régóta vágyott egy kutyusra, de soha nem mert hazavinni egyet? Ha tisztában van azzal, hogy milyen felelősséggel is jár az állattartás, a nyári szabadság a legjobb időszak, hogy összeszokjon kedvencével. Meglepődve tapasztalja majd, hogy egy új világ nyílik meg ön előtt.

Boldog kapcsolat = EGÉSZSÉG

5 otthon elvégezhető gyakorlat, ami gyilkolja a hasi zsírt

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!
Maradj fitt a mobiloddal: öt applikáció, ami segít ebben
Az okostelefonunk mindig a zsebünkben van. Miért ne használnánk arra is, hogy segítsen az egészséges életmód kialakításában?
Epres álom sütés nélkül, és nincs benne cukor!
Ez a csodálatos epres süti nem csak az ízlelőbimbóidra lesz kedvező hatással, de az alakodat sem kell féltened, ráadásul percek alatt elkészíthető!
A barátai sem ismerték meg Gábort, annyit fogyott! Mi a titka?
Egész nap nem evett, este viszont már alig látott az éhségtől. Nem mozgott, állandóan az autóban ült, így szép lassan rakódtak egymásra a fölösleges kilók... Egy magánéleti válság kellett hozzá, hogy Miklay Gábor drasztikusan változtasson az életmódján.

Ajánlataink