Szikláról ugrott a tóba Tom Brady hatéves lánya, aki egyébként apja edzéseire is gyakran kimegy gyakorolni.

Tom Brady hatéves lánya nem ismeri a félelmet

Az Amerikaifutball-játékos Tom Brady, aki kereken 10 éve Gisele Bündchen férje, megmutatta, hogy mennyire nem ismeri a félelemet a hatéves lánya Vivan Lake. Az Instagramra feltöltött videón látszik, ahogyan a bajnok sportoló egy vízesés tetejéről ugrik bele egy kisebb tóba a lányával. „Ha Vivi egy nap olimpiai bajnok lesz, azt valószínűleg nem szinkronúszásban éri el…De apu mindig 10 pontot ad az ugrására”- írta a büszke apuka az ugrás alá.

Brady csapattársai gyorsan védelmükbe is vették a kislányt, és vicces kommentekben pontozták fel Vivi ugrását, és kritizálták Brady testtartását. A sportoló pár napja nyilatkozta a People magazinnak, hogy ezen a nyáron a lehető legtöbb időt szeretné a családjával tölteni, mert nagyon gyorsan felnőnek a gyerekei, és nem akarja azon kapni magát, hogy elmentek mellettük a legszebb évek, és nem szereztek elég közös emléket. Úgy tűnik, hogy ezek a szavak nemcsak az újságnak szóltak, hanem komolyan is gondolja. A kislánynak egyébként az apukája foglalkozása is nagyon bejön!

View this post on Instagram

Family and Football! ❤️❤️❤️❤️

A post shared by Tom Brady (@tombrady) on

Miért ne viseljünk 100%-ban pamutból készült ruhát az edzésen?

Így nyaral a sportos Beckham család

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!
Maradj fitt a mobiloddal: öt applikáció, ami segít ebben
Az okostelefonunk mindig a zsebünkben van. Miért ne használnánk arra is, hogy segítsen az egészséges életmód kialakításában?
Epres álom sütés nélkül, és nincs benne cukor!
Ez a csodálatos epres süti nem csak az ízlelőbimbóidra lesz kedvező hatással, de az alakodat sem kell féltened, ráadásul percek alatt elkészíthető!
A barátai sem ismerték meg Gábort, annyit fogyott! Mi a titka?
Egész nap nem evett, este viszont már alig látott az éhségtől. Nem mozgott, állandóan az autóban ült, így szép lassan rakódtak egymásra a fölösleges kilók... Egy magánéleti válság kellett hozzá, hogy Miklay Gábor drasztikusan változtasson az életmódján.

Ajánlataink