Oldal kiválasztása
A jól megválasztott sportruházat hozzájárul az edzés sikeréhez, hiszen az, hogy mit viselünk, befolyásolja a teljesítményünket, sőt esetenként még az egészségünkre is hatással van. Nézzük, mit ne vegyünk fel, ha edzeni indulunk!

Miért ne viseljünk 100%-ban pamutból készült ruhát az edzésen?

 

1. 100 SZÁZALÉKBAN PAMUTBÓL KÉSZÜLT RUHÁT

Persze a pamutpólókban és -nadrágokban kevésbé „büdösödünk”, mint a szintetikus sportruházatban, de a pamut elnyeli az összes verejtéket és egy idő után úgy érezzük, mintha nedves törülközőt viselnénk. Ráadásul minél tovább van rajtunk a nedves ruha, annál valószínűbb, hogy baktériumok telepednek meg benne.

2. KOPOTT CIPŐT

Az edzőcipőket az igénybevételtől függően 1-1,5 év után érdemes lecserélni. Biztos, hogy újat kell vásárolnunk, ha kilyukadt, ha a talpa elkopott vagy
bármilyen más nyilvánvaló jele van az elhasználódásnak. A kopott cipők egyébként nem biztosítják a megfelelő védelmet az izmoknak és inaknak, így gyakoribb lehet a sérülés.

3. MEREVÍTŐS MELLTARTÓT

Sportoláshoz csakis sportmelltartót válasszunk! Ha nem védjük a kebleinket, egy idő után a mellszövet megnyúlik, károsodik, és ez mellkasi, illetve hátfájdalomhoz vezethet.

Diéta és Fitnesz 2019, augusztus

Fotó: Diéta és Fitnesz

A cikk folytatását a Diéta és Fitnesz augusztusi lapszámában találja! Lapozzon bele magazinunk legfrissebb számába, itt!

Mihalik Enikő fürdőruhás képeit csak csodálni lehet

A fürdőruha, amiért idén fél Hollywood megbolondul

 

Hozzászólások

Minek köszönhette gyönyörű alakját Grace Kelly?
Szakértők szerint szigorú, de nagyon egészséges étrendet követett Grace Kelly, aki valóságos megszállottja volt a kézápolásnak is.
40 tényleg hasznos trükk, amit minden sportolónak látnia kell
Érdemes megnézni őket, mert biztos talál köztük olyan trükköt, ami önnek is hasznos lesz.
Karácsonyig leadna pár kilót? Segítünk elérni a célját!
A karácsony sok családban a hatalmas evésekről, mesés ünnepi menükről szól. Miért akarunk hát éppen akkorra lefogyni?
A másnapi ruhában fekteti le gyermekeit az anyuka, hogy elkerüljék a reggeli rohanást
Nikkel allergia! Jobb, ha nem csak az ékszerekre figyel!
Nikkel főként egyes ékszerekben, bizsukban található, ám Dr. Moric Krisztina allergológustól megtudtuk, hogy  bizonyos ételek is nagyobb mennyiségben tartalmazhatják. Fontos ismerni, hogy melyek ezek az élelmiszerek, mivel fogyasztásuk akkor is tüneteket okozhat, ha bőrünk nem érintkezik nikkel tartalmú tárggyal.
S. O. S. - Azonnali életmódváltás, hogy visszanyerje egészségét!
Ha az orvosa azonnali életmódváltást javasolt, akkor nincs idő várakozni! Az alábbi hat pontot vegye komolyan, és változtasson az életén! Tegye meg az egészsége érdekében!
Madaras Norbert: „Az a lényeg, hogy a nő magának akarjon megfelelni”
Te is ismersz olyan nőt, akit valósággal felőröl az állandó megfelelési kényszer? Esetleg egy vagy közülük? Pedig a férfiak szerint egy nő nem is tehetne rosszabbat magával, minthogy folyamatos külső elvárásoknak akar megfelelni.
Megnyílt az első "csendes" fodrászat
Önt is idegesíti, ha valaki folyamatosan beszél a fodrásznál? Jobban szeretné, ha csendben készülne el a frizurája?
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.