Figyeld csak, mi mindent érdemes tudnod róla!

Íme a gyakorlat, ami brutáisan szépen formálja a popsit

Kevés tökéletesebb gyakorlat létezik a guggolásnál: megdöbbentő és látványos változást érhetsz el vele, remek élettani hatásait tapasztalhatod meg, ingyen van, bármikor végezheted és még csak otthonról sem kell kimozdulnod hozzá.

Ha eddig még nem hódoltál a guggolásnak, akkor érdemes fokozatosan belevágnod. A hét 5 napján végezd a gyakorlatokat, és hétről-hétre növeld az ismétlések mennyiségét. Először napi 50, majd napi 75, ezután 100 guggolást végezz sorozatban. Ha ezt elérted, akkor a mennyiség növelése helyett legklasszabbul azzal fejlődhetsz, ha súlyzókkal növeled a hatékonyságot.

A guggolás azért csodálatos leginkább, mert a teljes tested átmozgatja, és kiváló élettani hatásai is vannak. Tónusosabbá, izmosabbá, feszesebbé válik elsősorban popsid és combod, de emellett vádlid sőt még hasad is.

Növeli állóképességed, serkenti a vérkeringésed és anyagcseréd, csökkenti a stresszt, összességében pedig fittebbé és kiegyensúlyozottabbá tesz. Na és persze csinosabbá is!

Mély guggolás

Fotó: shutterstock

Már egyetlen hónap alatt is szemmel látható eredményre számíthatsz! Ha pedig lelkiismeretesen foglalkozol vele 1 hónapon át, akkor már abba sem szeretnéd hagyni, hiszen érezni fogod a változást, beépül a napi rutinodba a torna, és pontosan tudni fogod, milyen eszméletlen jól fogsz kinézni újabb hetek múlva, ha tovább folytatod!

Mindenképpen figyelj oda viszont az aranyszabályokra!

Kezdj egy könnyebb bemelegítéssel a guggolások előtt, a guggolást pedig egyenes törzzsel, behúzott hassal végezd, térded pedig mindig maradjon egyvonalban bokáddal, hogy elkerüld az ízületek megerőltetését.

És hogy milyen bónuszt tartogat a már felsoroltakon kívül, ha belevágsz? Most figyelj! Segíti a zsírégetést, lassítja az öregedés folyamatát, erősíti ízületeid, erősíti immunrendszered, ha pedig mindez nem lenne elég: még a nemi vágyat is felturbózza! Szóval vágj bele, és kezdd el még ma, mert nem fogod megbánni!

 

EZ IS ÉRDEKELHET:

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Vaníliás keto keksz, készítsd el otthon gyorsan
Az elmúlt években nagy népszerűségre tett szert a magas zsírbevitellel operáló ketogén diéta. Lássunk most egy remek desszertet, mely ezt az elvet követi és pillanatok alatt el is készül.
Marianna 26 kilót fogyott: „Újra érzem, hogy nő vagyok”
Fontos, hogy a gyerekek, kamaszok milyen környezetben nőnek fel, és milyen nőképet látnak maguk előtt. Marianna (50) ebből a szempontból is gondos anya, aki még a fogyásnál is ügyelt arra, hogy jó példát mutasson.
Hogyan ehetünk birsalmát, ha diétázunk?
Savanykás ízű, nehezen tisztítható gyümölcs – mégis, a birsalma az egyik legegészségesebb őszi csemege. Érdemes esélyt adni az illatozó, aranysárga almának.
A legjobb trükkök, amivel megerősítheted a gyerek immunrendszerét
Nagyon fontos, hogy a hűvösebb hónapokra alaposan és tudatosan állítsuk össze a gyerekeink étrendjét, hogy megerősítsük az immunrendszerüket.
Ez az ősz legjobb zsírfaló itala, éjszaka segíti a fogyást
Maradj formában ősszel is. A legjobb, ha mindig frissen készíted el és minden nap iszol belőle egy keveset. Hidd el a látványos hatás nem marad el.
Hihetetlen, milyen egészséges! Nagyanyáink titkos alapanyaga: Jászvaj
Folyékony arany, amelynek nem csak az íze mennyei, de az egészségünkre is fantasztikus hatással van.
3 remek őszi recept, ami felgyorsítja a fogyást
Itt az ősz, és vele együtt a gombás, padlizsános, almás, fahéjas finomságok szezonja. Válogatásunkban olyan diétás fogásokat gyűjtöttünk össze, amik nem csak segítik a fogyást, de igazi őszi ínyencségekkel készültek. Érdemes őket kipróbálni!
Palvin Barbi 31 évesen is bombaformában, kiderült a titka
Október 8-án ünnepli születésnapját hazánk népszerű modellje, Palvin Barbara, akiből már többen próbálták kiszedni a szépségtrükkjeit, és bomba alakjának titkát.

Ajánlataink