Nagyot változott Király Linda alakja 3 hónap alatt. Az énekesnő 25 kilót adott le eddig, és arról is beszélt, hogy milyen betegségekkel harcol a túlsúlya miatt.

Így fogyott le Király Linda 3 hónap alatt -25 kilót

Már a Miss World Hungary döntőjén is látható volt, hogy Király Linda sokat fogyott az elmúlt hónapokban. Az énekesnő testvérével együtt lépett fel a szépségversenyen, ám csak néhány nappal később, egy interjúban derült ki, hogy mi áll a fogyás hátterében. Linda 3 hónap alatt adott le 25 kilót, ez pedig már elég volt ahhoz, hogy ismét tudjon sportolni, és terhelni az ízületeit. A Storyban közölt interjúban elmondta, hogy műtét segítségével indult meg a fogyás, a gyomra négyötödét kivették. Később pedig a Mokkában beszélt arról, hogy hat éve már annak, amikor egy agyalapi mirigyes betegséget diagnosztizáltak nála, elmondása szerint ezért nem ment neki a fogyás. „Hormonfelborulás, pajzsmirigyérték-felborulás, inzulinrezisztencia, minden bajom volt. Nekem ott jött a vég, amikor egy hathetes léböjtkúra után, ahol gyakorlatilag csak ittam és sétáltam napi 10 kilométert, három kilót híztam. Ekkor jött az a pont, amikor azt mondta, itt már nincs mese”- mondta Linda a Mokkában. Az énekesnő ezután döntött a műtét mellett, ami a homonháztartására is hatással volt. A Mokka videóját itt nézheti meg:

Kiemelt kép: Instagram/Király Linda

Így edz Cristiano Ronaldo barátnője, Georgina Rodriguez

Bombasztikus bikinitesttel büszkélkedhetnek ezek a 40 feletti hírességek

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink