Oldal kiválasztása
Még egy gyerekkori játék is a segítségünkre lehet abban, hogy izmosabb legyen a vádlink!

4 gyakorlat, amitől szebb lesz a vádlija

Farmerjárás lábujjhegyen

Ne tévessze meg, ez nemcsak a férfiak gyakorlata, sőt! Fogjon a kezében egy-egy egykezes súlyzót (tapasztalja ki, hogy hány kilóssal bírja megcsinálni a gyakorlatot), majd sétáljon lábujjhegyen. Ismétlés: 3×1 perc

Farmerjárás lábujjhegyen

Fotó: Shutterstock

Ugrókötél

Gyerekkorunk kedvence, felnőttkorunkban a vádlink formálásában nyújt segítséget. Ugrókötelezzünk csak lábujjhegyen, majd ugráljunk lábujjhegyen előre-hátra és oldalra. Ismétlés: Kezdetben 3×1 perccel indítsunk 15 másodperces szünetekkel. Ahogy egyre fittebbek leszünk, emeljük a percek számát.

Ugrókötél

Vádliemelés páros lábbal

Fogjon a kezébe egy-egy egykezes súlyzót. Mindkét lábával álljon lábujjhegyre. 10 másodperc után ereszkedjen vissza a teljes talpára. Ismétlés: 3×10

Vádliemelés páros lábbal

Fotó: Shutterstock

Kitörés

A kitörés egyik fajtájával is sokat erősíthet a vádliján! A jobb lába legyen elől, majd ugorjon fel, és érkezzen úgy a talajra, hogy a bal lába, ami eddig hátul volt, most elől legyen. Ha térdfájdalmai vannak, akkor ezt a gyakorlatot, jobb, ha nem erőlteti. Ismétlés 3×10

vádli, erősítés

Fotó: shutterstock

 

4 szuper gyakorlat a formás fenékért

Hasformálás: 5×2 perc 7 napig

Hozzászólások

Hogyan fogynak a nők Brazíliától Kínáig?
Miért olyan vékonyak a kínai nők, mitől olyan kicsattanóan egészségesek a brazil vagy a görög asszonyok? Minden nőnek, függetlenül attól, hol él, megvannak a sajátos kis trükkjei, amelyekkel megőrizheti alakját. Van, aki a kókuszolajra, és van, aki a reggelire esküszik. Tegyünk egy kis világ körüli utat, és lessünk el néhány trükköt más országok lakóitól.
Súlykímélő karácsonyi desszertek
A karácsony nem csak a halászlé és a töltött káposzta, de az édességek fénykora is. Az ünnepek alatt asztalra kerülnek a klasszikusnak számító bejglik, kalácsok, kuglófok, krémes sütemények, édes mézes kekszek. Szinte lehetetlen ellenállni, ám ha az ünnepek végén mérlegre állunk, keserű percek várhatnak ránk.
A legszínesebb karácsonyi manikűrök
Karácsonykor a körmeinket is szeretjük ünnepi színekbe „öltöztetni”. Lássuk a legszínesebb megoldásokat! Ilyenkor tarol az arany, a piros és a zöld is!
A 8 kedvenc edzéstervünk, 30 szuper gyakorlattal
Összeszedtük a kedvenc gyakorlatsorainkat, melyekben megtalálhat mindent, attól függően, hogy karral, combra, fenékre, vádlira, vagy hasra szeretne erősíteni.
Sovány vagyok, hízni szeretnék!
Ki hinné, hogy vannak, akik azt szeretnék, hogy kicsit jobban gömbölyödjenek? Bizonyára azt is nehéz elhinni, hogy hízni nehezebb, mint fogyni. Míg arra, hogy hogyan kell leadni pár kilót, szinte mindenkinek van ötlete, addig az egészséges hízásra nem szokás tippeket adni.
Ezt nézzük meg az alternatív tejek címkéjén!
Dietetikusok szerint ezeket az értékeket mindenképpen nézzük meg az alternatív tejek csomagolásán! Az sem mindegy, hogy mire szeretnénk felhasználni a tejet. És az is kiderül, hogy miért olyan szuper megoldás a borsótej!
Stresszes a gyerek – tanítsa meg levezetni
Számos olyan apró dolog létezhet egy kisgyerek életében, amelyről a szülők nem tudnak, ám őket mégis nagyon felzaklatják. Beszélni csak nehezen hajlandóak, nyaggatással a szülő nem megy semmire. A legtöbb, amit tehet, hogy ha a gyerek hallgat, legalább tanítsa meg neki, hogyan vezetheti le a feszültséget.
Ők az Exatlon Hungary második évadának Bajnokai
2020. januárjában szintet lép az Exatlon Hungary. A TV2 sikerműsorának új évada ismét a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, de új helyszínen, még látványosabb és nehezebb pályákon szállnak versenybe a Bajnokok és Kihívóik.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.