Az idő nem lehet többé kifogás! Íme, a 8 perces zsírégető program, amelynek során percenként akár 15 kalóriát is elégethet. Ennyi belefér a napjába, nem?

8 perces zsírégetés

Kardioedzésterv

  • Kezdje bemelegítéssel. Egy kis terpeszugrás, karkörzés, törzshajlítás vagy helyben futás.
  • Fusson 3 percig teljes erőbedobással, és ne aggódjon, ha alig kap levegőt.
  • Végezzen 4 percen keresztül 4 ütemű fekvőtámaszt.

Alakformáló edzésterv

  • Végezzen guggolásból felugrást, kezében egy labdával. Ugrás közben a két kezében tartott labdát emelje a feje fölé. Idő: 20 másodperc, kb. 8-9 ismétlés
  • Álljon vállszéles terpeszbe és kezében egy-egy kézi súlyzóval, emelje meg az egyik térdét és próbálja megérinteni az ellentétes könyökével. Idő: 20 másodperc, kb. 8-9 ismétlés.
  • Helyezkedjen fekvőtámasz kiindulási helyzetbe. Végezzen egy fekvőtámaszt, majd emelje meg kinyújtva az egyik lábát. Végezzen még egy fekvőtámaszt, majd emelje meg a másik lábát. Idő: 20 másodperc, kb. 8-9 ismétlés

Plank

Tartsa meg szabályosan a planket. Idő: 20 másodperc

Harc az utolsó 5 kilóval

Hozzászólások

Ne hagyd megöregedni a bőrt! Így marad feszes a mell
Minden nő rémálma, hogy mellei idővel elveszítik rugalmasságukat, megereszkednek. Az életkor, a rossz melltartó, a szoptatás, súlygyarapodás, napozás bizony nem kíméli a melleket.
Megjelent az új Diéta és Fitnesz magazin, a címlapon Kiss Virággal
Megjelent a Diéta és Fitnesz magazin legújabb száma! Keresd az újságosoknál,
A zeneművészet fiatal tehetségeit díjazta az MVM
Ismét a zeneművészet tíz legkiválóbb fiatal képviselőjét díjazta az MVM. A Junior Prima Díj magyar zeneművészet kategóriájának kétmillió forinttal járó elismeréseit tizennegyedik alkalommal adták át 2021. november 23-án.
Ünnep egészségesen! Mi legyen a mikuláscsomagban?
Vajon sikerülhet-e megtörnünk ezt a hagyományt egy egészségesebb ötlettel, vagy ebben az évben is nyer a csoki meg a szaloncukor? Kovács Judit dietetikus írása.
Szájápolási kisokos: Hogyan előzhető meg a fogszuvasodás?
A megfelelő szájhigiéné kéz a kézben jár az egészséges szájjal és fogakkal, sőt, testünk egészének állapotát is befolyásolja.
5 zseniális trükk, hogy idén ne hízz el karácsonykor
Ugye veled is előfordult már, hogy az ünnepek után alig jöttek rád a ruháid, és közel öt kilóval többet mutatott a mérleg? Nos, mindez néhány egyszerű trükkel megelőzhető!
Leállt a fogyás? Ezek a ételek segítenek túllendülni a holtponton
Lelkesen fogyózol, de egy idő után leállt a fogyás? A szervezeted valószínűleg hozzászokott a kevesebb kalóriához. Adj neki új lökést a további súlycsökkenéshez! Mutatjuk, mit kell hozzá enned!
Így lesz sokkal egészségesebb a fasírt, nem kell hozzá olaj!
Utálod az átható bűzt a konyhában? Rosszul vagy az olajtól csöpögő ételektől, de imádod a fasírtot? Van megoldás! Ezt nézd!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.