Oldal kiválasztása
Britey Spears nem titkolja, hogyan hozza formába magát. Elnézve a koncertjeit, amennyit ő ugrál, szüksége is van a jó kondira. Most egy videóban beszélt az edzéstervéről.

Britney Spears edzős videója téged is motiválni fog!

Britney Spears az Instagramra töltött fel egy videót, amelyben elmondja, hogy amikor süt a nap, és tombol a nyár, ő inkább edz kint a kertben, mint a házban berendezett edzőteremben. A 37 éves énekesnő végzett néhány guggolást, megmutatta, hogyan fejleszti a bicepszét, és pár látványos gyakorlatot is bemutatott. „Nagyon keményen dolgozom, hogy leadjak néhány kilót”- mondta, majd hozzátette, hogy nem igazán szereti a kardiót. Azt mondja az edzéseinek sikeressége a folyamatos ismétlésen múlik, ami persze unalmassá válhat, de van egy listája, ami az összes kedvenc gyakorlatát tartalmazza, és ezeket variálja. És persze sok jó zenét használ a sport alatt, ami motiválja. Britney tehát a saját testsúlyos gyakorlatokat preferálja, de imádja a gimnasztikus elemeket is.

„Tudom, hogy nem nézek ki tökéletesnek, de dolgozom rajta”- mondta nagyon őszintén Britney, és lássuk be, sokkal életszerűbb egy ilyen tanácsokkal ellátó videó, mint a sokadik pucsítás a Kardashian család bármelyik tagjától.

7 napos menetrend, a sztárok edzésterve

Sztárok trükkjei a mesés hajért

 

Hozzászólások

Látványos jégfolyosón korcsolyázhatunk idén télen
A gyerekek, de a nagyobbak is imádni fogják, ezt a főleg este látványos jégfolyosót.
Motivációs holtpont átlépése - Útmutatás egy coachtól
Egy korábban felébredt motiváció elvesztése, és annak újbóli megtalálása összetett és személyenként változó folyamat – de persze léteznek általános szabályok és trükkök. Igaz ez a sportra, az életmódváltásra, de a munkahelyi kihívásokra is.
Boszorkányok és harangok: ilyen volt az advent régen
Abban a korban, amikor az emberek még hittek a boszorkányokban és a gonosz szellemekben, fűzfából, szalmából és fenyőágakból fontak koszorút, és arany- vagy piros színű szalaggal díszítették, hogy távol tartsák őket advent idején.
Egészségesen étkezik, és nem retusálja képeit a plus size modell kismama: Ashley Graham
Hamarosan életet ad első gyermekének Ashley Graham teltkarcsú modell, akinek nagyon is példaértékű az, ahogyan a várandóssága alatt étkezik, és amennyit mozog!
Lúdtalp torna! Így erősítse a lábát!
Nemcsak talpbetéttel, de néhány egyszerű gyakorlattal és tehetünk a lúdtalp ellen!
Zsíros, mégis egészséges? Tisztázzuk végre, hogy mit ehet, aki diétázik!
Jó tudni, hogy vannak olyan zsíros élelmiszerek is, amelyek telítettzsírsav-tartalmuk dacára növelik a HDL, vagyis a jó koleszterin szintjét a szervezetben. Ezáltal pedig csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, védik az érfalakat.
Full sminkben a szülőszobán - vajúdás közbeni sminkelés az új őrület
Azt mondják megkönnyíti a vajúdást számukra, ha az összehúzódások közben full sminket készítenek maguknak.
Így csinálták: 4 magyar énekesnő látványos fogyása
Dér Heni, Király Linda, Radics Gigi és Tolvai Reni decemberben közösen állnak színpadra, hogy karácsonyi hangulatba hozzanak minket. Ám a tehetséges énekesnőkben nemcsak a csodás hang a közös, hanem az is, hogy szinte mindannyian megharcoltak a kilókkal, és van véleményük a témában.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.