Oldal kiválasztása
Kipróbáltuk a Hot Iron kiképzőprogramot, ami bátran nevezhető drasztikus módszernek, de elképesztően hatásos, ha fogyni szeretne az ember!

Hot Iron, ahol 1 óra edzés 23 óra utólagos zsírégetéssel jár

A Hot Iron edzéseknél a főszereplő a súly, a fém, az összeszorított fog és a másnapi eszement izomláz. A kicsit sem szolid és nőies sportágtól, mint a súlyemelés, azért nem kell megijedni, bár egy olimpikon hölgy valószínűleg nem a falatnyi kétrészest választaná a Balaton-parton. Mi mindenesetre a lebutított változaton teszteltünk, mennyire is lehetünk büszkék a bicónkra.

Indulás a kínpadra

Lássuk azt a forró vasat! Minden kezdet nehéz alapon, német precizitással állítottuk össze saját kis kínpadunkat, ami egy megemelt steppadból, a súlyzórúdból, és a szabadon választott emelendő kilókból állt. Ezután összeszereltük a komplett súlyzószettet, amely finoman fogalmazva nem lett a legjobb barátom. Az edző ilyenkor megmutatja, hogy mi is a helyes testtartás a gyakorlatoknál, hogyan állítsam be a derekam, a vállam, a nyakam. Már kezdtem nyugtalankodni, mi lesz az eredmény, ha mégsem úgy tartom a derekam – talán sérv?

Kis laza bemelegítő, a profiknak ismétlés, nekem kőkemény koncentrálás, mert az az igazság, hogy ez is a tipikus esete annak, hogy valami rémesen egyszerűnek tűnik, pedig nem az.

És megkezdődik az izomépítkezés

Nagyszabású projekt lesz, ez az első percben kiderült. De élvezetes! Egyrészt, mert rögtön rájössz, hogy ez tényleg hasznos, csuromvizes pólód a bizonyíték, másrészt mert újfajta mozgáskultúráról van szó, mi pedig, 21. századi modern nők, alapból nyitottak vagyunk mindenre.

hot iron

Fotó: shutterstock

Kezdtem magam beleélni, hogy már ez az egy óra is látszani fog a derekamon. Szóval, röpködtek a kezemben fel-le a kilók, néha inkább tonnák, de azért az óra is hamar elszállt. Rámentünk a hivalkodó izmokon kívül – bicepsz, tricepsz, has – a kritikus pontokra is. Volt igazi fiús fekve nyomás, guggolásból kiállás, erőfitogtatás! Meg kell jegyezzem, hogy az edzés legaktívabb résztvevője egy úriember volt. Valami gyerekkori álomra gyanakszom, a súlyok mérete és a totális elszántság láttán. Mondjuk, anyukám engem is cirkuszi súlyemelőnek öltöztetett a harmadikos farsangon… Érdekes.

A legvidámabb információ, amit az óra végén kaptam, a következő volt: egy óra edzés 23 óra utólagos zsírégetéssel jár. Túl szép, hogy igaz legyen, de tényleg az. A profik szerint heti két óra hot ironozás életed legjobb formájához vezet. Ide figyelj, el is hiszem.

Tippek az eredmény követéséhez

 

Hozzászólások

Minek köszönhette gyönyörű alakját Grace Kelly?
Szakértők szerint szigorú, de nagyon egészséges étrendet követett Grace Kelly, aki valóságos megszállottja volt a kézápolásnak is.
40 tényleg hasznos trükk, amit minden sportolónak látnia kell
Érdemes megnézni őket, mert biztos talál köztük olyan trükköt, ami önnek is hasznos lesz.
Karácsonyig leadna pár kilót? Segítünk elérni a célját!
A karácsony sok családban a hatalmas evésekről, mesés ünnepi menükről szól. Miért akarunk hát éppen akkorra lefogyni?
A másnapi ruhában fekteti le gyermekeit az anyuka, hogy elkerüljék a reggeli rohanást
Nikkel allergia! Jobb, ha nem csak az ékszerekre figyel!
Nikkel főként egyes ékszerekben, bizsukban található, ám Dr. Moric Krisztina allergológustól megtudtuk, hogy  bizonyos ételek is nagyobb mennyiségben tartalmazhatják. Fontos ismerni, hogy melyek ezek az élelmiszerek, mivel fogyasztásuk akkor is tüneteket okozhat, ha bőrünk nem érintkezik nikkel tartalmú tárggyal.
S. O. S. - Azonnali életmódváltás, hogy visszanyerje egészségét!
Ha az orvosa azonnali életmódváltást javasolt, akkor nincs idő várakozni! Az alábbi hat pontot vegye komolyan, és változtasson az életén! Tegye meg az egészsége érdekében!
Madaras Norbert: „Az a lényeg, hogy a nő magának akarjon megfelelni”
Te is ismersz olyan nőt, akit valósággal felőröl az állandó megfelelési kényszer? Esetleg egy vagy közülük? Pedig a férfiak szerint egy nő nem is tehetne rosszabbat magával, minthogy folyamatos külső elvárásoknak akar megfelelni.
Megnyílt az első "csendes" fodrászat
Önt is idegesíti, ha valaki folyamatosan beszél a fodrásznál? Jobban szeretné, ha csendben készülne el a frizurája?
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.