A személyi edzések rendkívül megterhelőek az edzők számára, pedig a legtöbbször nem is ők végzik a fizikai munkát. Ahhoz, hogy valaki edzőként helyezkedjen el, számtalan dolgot kell egyidőben csinálnia:

Alternatív pénzkereseti lehetőség edzőknek

  • Ügyfeleket találni
  • A vállalkozás jogi és adózási dolgaival foglalkozni
  • Kapcsolatot tartani a meglévő ügyfélkörrel
  • Adminisztráció, naptár vezetés, szervezés
  • A hiteles megjelenés érdekében fenntartani a saját formájukat

És ehhez jön még hozzá maga az edzés levezénylése — legyen az személyi edzés vagy csoportos edzés.

A vállalkozói világ jóval komplexebb, mint az alkalmazotti lét, ezt pedig remekül szemlélteti az edzők sokrétű munkája.

Van azonban egy remek alternatív pénzkereseti lehetőség, amely mindezt a sok problémát egyetlen felületen keresztül oldja meg, ezzel jelentős tehertől szabadítva meg az edzőket — ez pedig végül az ügyfeleknek, a sportolni vágyóknak és az egészségükért dolgozóknak is jó, hiszen minél kevesebb teher nyomja az edzők vállát, annál nagyobb figyelmet fognak kapni.

Terítéken a WOG, vagy más néven World of Gyms, amiről ha egyetlen mondatban kellene értekeznünk, csak annyit mondanánk: az edzők legjobb barátja, egy professzionális személyi edző kereső!

Az ügyfélkör kialakításának problémája

Ahhoz, hogy ma valaki edzőként dolgozzon, sok-sok ügyfelet kell találnia. Ez rendkívül nehéz feladat, hiszen már elvárás, hogy:

  • Rendelkezzen weboldallal, ahol meg tudja mutatni önmagát, a szolgáltatásait és az elért eredményeit.
  • Értsen a marketinghez, ezáltal kitűnjön a tömegből: ne csak a Facebook csoportok „edzőt keresek” posztjai alatt hirdesse magát a több száz másik jelentkezővel egyetemben.
  • Szájról-szájra terjedjen a híre: az emberek nyugodtan, szívből ajánlhassák, és legyen valami, amit az ajánlás közben meg tudnak mutatni a társuknak.

A WOG lehetőséget biztosít számukra, hogy saját profiloldalukkal a világ bármely pontjáról elérhetők legyenek, feltölthessék szolgáltatásaikat, folyamatosan megjelenjenek a közösségi médiában és hirdetve is legyenek!

Mindehhez pedig semmiféle informatikai, programozói vagy marketing tudás nem szükséges!

A technikai problémák kiküszöbölése

A platform lehetővé teszi, hogy az edzők ne csak személyes, hanem akár online órákat is tarthassanak. Mindehhez pedig egyáltalán nincs szükség technikai tudásra sem az edző, sem pedig a sportolók részéről — nem kell semmit letölteni, telepíteni, vagy törölni.

A használata rendkívül egyszerű: csupán be kell lépni a kezelőfelületre, és minden funkció elénk tárul. Kézenfekvő lesz, hogy mit is kell csinálnia az edzőnek — amennyiben pedig mégsem, egy tájékoztatót is találni fog.

Ahhoz, hogy az ügyfelek élvezzék a közös munkát, a gördülékenység, a rugalmasság és a kényelem elengedhetetlen!

Leveszi az adminisztrációs terheket az edző válláról

Kinek mikor kell számlát adni? Lemondta az ügyfél az edzést az utolsó pillanatban? Bennragadt a bérlete, mert nem használta ki az összes alkalmat? Egy régi ügyfélről hirtelen nem tudja, hogy kicsoda? Jó lenne értesítést küldeni a következő kliensnek?

Ezek mind-mind olyan megoldandó problémák, amelyek fejtörést okoznak egy edzőnek — de nem a WOG-gal!

A felület lehetőséget biztosít tagjainak, hogy semmi ilyesmivel ne kelljen foglalkozni: szinte teljesen automatizáltan működik, így akár automatizált számlaadással vagy értesítések beállításával teszi könnyebbé a mindennapokat.

Így a felhasználó látja, hogy:

  • Kinek jár le a bérlete.
  • Ki mondta le az aznapi edzéseket.
  • Kik azok a sportolók, akik régen foglalták le az időpontjukat, ezért talán már nem is emlékeznek rá.
  • Kinek tartozik számlával.
  • Mennyi bevétele keletkezett.
pénzkereset

Képek forrása: WoG

Ezek alapján pedig a rendszer:

  • automatikus értesítéseket küldhet,
  • az elszámolást követően (2 hetente) a megtartott órák után járó összeget kiutalja az edző részére,
  • az utolsó pillanatban lemondott edzések után pedig továbbítja az edzőnek az óra árát, hogy a felkészülése ne vesszen kárba.

A legjobb pedig az egészben, hogy míg a rendszer dolgozik az edző helyett, addig ő azzal foglalkozhat, amit igazán szeret: a sporttal!

 

Ez is érdekelhet:

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.

Ajánlataink