Kíváncsi vagy, hogy miként működik a zsírégetés, mit kell szem előtt tartani a sikeres fogyáshoz, és melyik a legjobb zsírégető edzés? Hegedüs Dóri személyi edzőtől megtudhatod!

FitPercek: Mik a zsírégetés alapszabályai? Szakértőnk válaszol! (videó)

A zsírégetés sokak számára központi téma, éppen ezért nem árt újra meg újra átismételni a legfontosabb tudnivalókat, hogy sikerrel vegyük fel a harcot a pluszkilók ellen, és közben formálódjunk, erősödjünk is.

  • Vajon milyen szerepe van a zsírszövetnek a testünkben?
  • Hogy működik az anyagcsere, és miként változik ez a folyamat az évek múlásával?
  • Hogyan zajlik a hatékony zsírégetés, miként fog elindulni a fogyás?
  • Milyen szerepe van az edzésnek a zsírégetésben, mi az a zsírégető zóna, és miért fontos a kardiózás mellett az erősítés is?
  • Melyik a leghatékonyabb zsírégető edzés?

 

Kattints a videóra, amelyben Hegedüs Dóri edző többek között ezekre a kérdésekre is válaszol!

FitPercek: Mik a zsírégetés alapszabályai? Szakértőnk válaszol!

💥 Itt az új FitPercek epzód!💥 Kíváncsi vagy, hogy miként működik a zsírégetés, mit kell szem előtt tartani a sikeres fogyáshoz, és melyik a legjobb zsírégető edzés? Hegedüs Dóri Fitness Személyi edzőtől megtudhatod!

Közzétette: Diéta és Fitnesz – 2020. augusztus 27., csütörtök

 

EZ IS ÉRDEKELHET:

 

Hozzászólások

Isteni diétás vacsora néhány szem paradicsomból
Találtál a hűtőben pár szem paradicsomot, és néhány tojást? Ne is keresgélj tovább, mert máris kész a diéttás vacsorád! Mutatjuk a receptet.
Gyorsabb anyagcsere – gyorsabb fogyás
Mindannyian szeretnénk kicsit gyorsítani az anyagcserénken, ám többnyire úgy gondoljuk, a megváltoztathatatlant minek bolygatni. Bár a genetikán és az életkoron valóban nagyon sok múlik, apró trükkökkel felgyorsíthatjuk a folyamatot.
Kúszás, mászás, csimpaszkodás – Ezekkel a játékokkal lesz aktív a szünidő!
Amikor vége az ovinak és az iskolának, gyermekeink számára rengeteg idő szabadul fel. Ráadásul, a nyári időszakban még több energiájuk van és a pedagógusok helyett gyakran napközben is a szülők feladata, hogy elfáradjanak.
Bemutatkozik a kultikus női sneaker
A sneaker cipő világhírűvé vált. Ma már kétségtelen, hogy az egyik legkedveltebb lábbelinek számít mind a hölgyek mind az urak részéről. De nem csak a női- és a férfilélek van oda teljesen ezekért a cipőkért, hanem univerzálisan mindenki.
6 hatásos arcpakolás nyári gyümölcsből
Egy fárasztó nap után az arcunk is felfrissülhet, regenerálódhat a nyári gyümölcsök nyújtotta kényeztetéstől.
Ha már megtörtént a baj – diéta ételmérgezés után
A bajt jobb elkerülni, de ha már bekövetkezett, okos diétával, megfelelő élelmiszerek fogyasztásával megkönnyíthetjük a gyógyulás folyamatát.
Futás melegben: erre kell figyelni!
A futásra könnyű nemet mondani. Nem szeretünk futni, ha esik az eső vagy a hó, ha fúj szél, ha túl hideg van, és persze akkor sem, ha túl meleg.
Nyáresti sütögetés hízás nélkül
A grillezésre könnyen rá lehet kapni, mert igazán kellemes program nyárestéken. Csakhogy a kései evéssel csínján kell bánni, mert a kolbászhegyek vagy a szalonna néhány pohárka borral leöblítve könnyen megbosszulja magát, főként deréktájon.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.