Az okosóra nem egyszerű használati eszköz, hanem hasznos és megbízható társ a mindennapokban, a sportban és a szabadidőben is. A Xiaomi ezen a téren is ötvözte a technológiát és a divatot.

Az okosóra társ a mindennapokban

A Xiaomi okosórák és okoskarkötők nem csupán mutatós kiegészítők, hanem az aktív, egészségtudatos életmódot támogató eszközök. Remek akku üzemidejüknek köszönhetően tartják a lépést tulajdonosukkal sporttevékenység és a mindennapi rohanás során is. A Xiaomi okoseszközök között férfi, női és uniszex modelleket is találunk, van azonban, ami közös bennük: a kiforrott dizájn és a remek kezelhetőség.

Xiaomi Mi Band: okoskarkötő az egészségért

A Mi Band okoskarkötő rendkívül könnyű, egész napos viselete is kényelmes. Az új Xiaomi okoskarkötők ütőkártyája az AMOLED kijelző, amely minden körülmények közt remekül olvasható. A Mi Band számos egészségügyi funkcióval rendelkezik, mint az alvásfigyelés, a légzésmonitorozás, a pulzusmérés, vagy a véroxigénszint-ellenőrzés, és átfogó információkkal szolgál az erőnlétünkről.

A Mi Band használatba vétele előtt érdemes letölteni a Mi Fit alkalmazást a telefonunkra, hogy a telefont és a Mi Band okoskarkötőt párosítva nyomon követhessük a sporttevékenységeinket. Az alkalmazás az aktivitásunkat az alvásunkat is kielemzi. Ha a sportolásnál hiányzik a GPS, például futás közben, és nem szeretnénk magunkkal vinni a telefonunkat, akkor a Xiaomi okosóra, a Mi Watch jelenthet megoldást, amely már rendelkezik beépített GPS/GLONASS modullal.

Xiaomi Mi Watch: a stílusos okosóra

A Mi Watch aktív életmódra sarkall, hiszen amellett, hogy jól néz ki, számos sport funkcióval és -móddal rendelkezik, amellyel nyomon tudjuk követni erőnlétünk alakulását. Akkor sem kell szégyenkeznünk, ha egy társadalmi eseményen kell megjelennünk, a Xiaomi okosóra ugyanis ott is jól mutat majd a csuklónkon.

A Xiaomi órák képesek felismerni, hogy éppen mit sportolunk, vízállók, segítenek a légzőgyakorlatokban, figyelik az egészségügyi funkcióinkat, mint a pulzus, a stressz-szint, az alvásminőség vagy a menstruációs ciklus, utazás vagy egy hosszabb túra során pedig jól jönnek a GPS funkciók.

A Xiaomi okosórák mindegyike uniszex kivitelben készült, tehát nem készülnek kifejezetten nők vagy férfiak számára tervezték őket. Mindegyik Xiaomi okosóra esetében számlapok széles választékából választhatunk, amelyeknek segítségével személyre szabható az óra megjelenése, sőt, akár saját fotót is használhatunk számlapként! Az összes Xiaomi okosóra szíja könnyen levehető és cserélhető, ezekkel szintén egyedivé varázsolhatjuk az okoseszközünket.

A Xiaomi okosórák közül elsőként a Xiaomi Mi Band okoskarkötő jelent meg 2014-ben, azóta is töretlen a sikere. Jelenleg a legújabb változat a Mi Band 6, amely, mint minden soron következő modell, ismét jelentős újdonságokat hozott magával. Ilyen többek között a véroxigénszint-mérés, amelynek nyomon követése fontos az akklimatizáció és a regeneráció során, ezt az értéket a Xiaomi óra kijelzőjének hátulján lévő érzékelő segítségével mérhetjük meg.

Az információkat nagy, 1,56„-os AMOLED kijelzőn olvashatjuk, a Mi Band 6 Xiaomi óra esetében pedig az akár 14 napos üzemidő is elérhető a 125 mAh-s akkumulátornak köszönhetően. Ha pedig lemerül, két óra alatt fel lehet tölteni az órát.

Az óra 30 sportmóddal rendelkezik, ezek közül hatot automatikusan fel is tud ismerni.

Képek forrása: ALZA

Több változatban

A Xiaomi Mi Watch több változatban is elérhető. A Mi Watch Lite 1,4”-os színes TFT érintőkijelzővel rendelkezik. 11 sportmódot kínál, 230 mAh-s akkumulátora akár 9 napos üzemidőt is képes biztosítani normál használat mellett. A komoly sport okosórának számító Mi Watch 1,39„-os AMOLED kijelzővel büszkélkedhet. 117 sportmódot kínál, ráadásul ezeket automatikusan fel is ismeri. A 420 mAh-s akkumulátor normál használat mellett akár 16 nap üzemidőt biztosít.

A Xiaomi okosórák esetében a Xiaomi Wear (Android), illetve a Xiaomi Wear Lite (iOS) alkalmazás letöltése szükséges a mobiltelefon és az okosóra párosításához. Az alkalmazásban történik meg a begyűjtött adatok kielemzése, a beállításokat is el lehet végezni az alkalmazáson keresztül, például az alkalmazás-értesítések vagy a számlapok beállítását.

Tipp a vásárláshoz:

érdemes Xiaomi okosóra vásárlásakor az adott termék oldalán található akciós szetteket is megnézni, ezekkel kedvezőbb áron szerezhetjük be a vágyott eszközt. Ha együtt vásárolunk például okosórát és Xiaomi óra szíjat, okosórát és töltőt vagy éppen okosórát és vezeték nélküli fülhallgatót, kedvezményt kaphatunk.

EZ IS ÉRDEKELHET:

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.

Ajánlataink