A rövid haj nem ütközik a nőiességgel! Negyvenen túl sem kell ragaszkodni az unalmas frizurákhoz!

8 divatos rövid haj, amit bátran viseljen 40 felett

Ne féljünk a rövid hajtól! A rövid frizura lehet nőies és játékos! Beszélje meg a vágást a fodrászával, kérjen olyan fazont, amit otthon is könnyen elkészíthet. Tapasztalja ki, hogy milyen termékkel éri el az ideális fazont a reggeli szárítás után. És élvezze az emberek bókját!

Aszimetrikus pixie

Higgyük el, hogy a pixie nem fiús, hanem szexi és nőies! Ennek 4-5 centivel hosszabb változatát is bátran viselhetik a hölgyek 40 felett. Rövidsége miatt sok-sok módon lehet variálni.

„Hegyes” pixie

Kicsit hosszabb pixie, aminek hátul kissé koronához hasonló hatása van. Ne véljünk bevállalni!

View this post on Instagram

Spring break is getting close so come by and let me pamper you for the day.. no matter if it’s a cut, color, waxing, foils, or manicures and pedicures I can service you! 💈 Call 205.333.7373 and request for me!! #Repost @uaofhairdesign with @get_repost ・・・ Pixie for this warmer weather💇🏻 check out how much hair @mic.mua chopped off to get this fun look by swiping for the before😍 ready for new cut or color to get ready for spring break? Come let one of our students pamper you from hair to skin and nails at our amazing prices😘 call 333-7373 to make an appointment today! . . . #uahd #springbreak2018 #bookwithmetoday #spikedpixie #bigchop #tuscaloosahairstylist #waxing #color #cut #manicure #pedicure #moroccanoil #keratincomplex #repostapp

A post shared by michaela💄 (@michaelapapania) on

Szőke bob

Letisztult, elegáns és könnyű elkészíteni (ha jól vágta le a fodrász). Ez a szőke bob frizura remekül áll a 40 feletti hölgyeknek is.

Tépett bob

Ne féljünk a tépett hajtól, s a frufrutól sem. Ebben a fazonban jól állnak a különböző árnyalatok variációi is.

Játékos pixie

Játékos, bohókás és igazán nőies pixie, de figyelni kell a szárításra!

Lépcsőzetes vágás, játékos hullámokkal! Hódítani fog ezzel a frizurával!

Ne féljen a látványos, rövid hajtól! Változzon át!

Végül egy ideális vágás, egy tökéletes színnel!

A 9 legemlékezetesebb frizura az elmúlt 50 évből

 

5 érdekesség a pikkelysömörről

 

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!

Ajánlataink