Nehéz elhinni, hogy ezek a sztárok ilyen szépségtrükköket használnak, pedig egy-egy interjúban ők maguk beszéltek róla. Elmondjuk mire kell figyelnie, ha valamit kipróbálna!

Epertől az aranyérkenőcsig – 5 bizarr szépségtrükk a sztároktól

Ettől duzzadnak az ajkak

Kókuszolaj, fahéj, Cayenne-bors (őrölt), kristálycukor. Ez a massza az, amit állítólag a Melrose Placeból is ismert színésznő, Lisa Rina is használ, hogy teltebbek legyenek az ajkai, és állítólag hidratálja is. A masszát fülpiszkáló segítségével könnyedén felvihetjük az ajkainkra, majd tíz perc után egy törlőkendővel kell letörölni. Talán a csípős Cayenne miatt érdemes egy próbát végezni, mielőtt az ember magára keni a kencét.

A leg-leg-leg

2013-ban ecsetelte azt Kim Kardashian, hogy ő bizony anyatejjel kúrálja a pikkelysömörét. Akkor a testvérétől, Kourtney-tól kért kölcsön anyatejet, hogy széppé varázsolja a bőrét. Bár tudományosan nem bizonyított, az anyatej állítólag valóban jótékony hatással van a bőrbajokra, mivel gyulladáscsökkentő, enyhítheti a bőrirritációt. Aki szeretné így kezelni a száraz bőrét, az valamilyen sminkecsettel kenheti fel az anyatejet. Ízlés kérdése ez a szépségtrükk

Erre is jó az eper!

Gondot okoznak a sárga fogak? Ha van otthon epre, akkor Catherine Zeta-Jones szépségtrükkjét javasoljuk. Ő állítólag naponta többször, villával összepréselt epret használ arra, hogy fogai fehérek legyenek. Egy korábbi kutatásban azonban felhívták a figyelmet arra, hogy az eper magas citrom- és almasav tartalma miatt, az eljárás erodálja a fogzománcot. Vagyis a módszer csak a felszínt fehéríti.

Kend a hajadra!

Állítólag Blake Lively imád majonézt kenni a száraz hajára, hogy az selymesebb és dúsabb legyen. A művelet egyszerű: 20 percig kell rajtahagyni a majonézt a hajon (akár olívaolajat is lehet még keverni hozzá), majd le kell öblíteni, és a szokásos módon hajat mosni. Állítólag ez még abban is segít, hogy gyorsabban nőjön a hajunk.

Aranyérkenőcs a szemek alá

Sandra Bullock a Beépített szépség második részének forgatásán értesült arról, hogy az aranyérkenőcs arra is jó, hogy eltüntesse a szem alatti ráncokat és sötét karikákat. „A filmben is elhangzik, és magam is kipróbáltam” – mondta a színésznő. Hogy folyamatosan ezt használná, már nehezen hihető. Kozmetikusok ezt egyébként nem is ajánlják, mert sokaknál okoz allergiás reakciót.

Akik mégis szeretnék kipróbálni ezeket a bizarr trükköket, azoknak íme egy kis segítség:

S11 EP20: CELEBRITY BEAUTY HACKS

There's no drama with these celebrity beauty hacks 🌟

Közzétette: The Look – 2018. december 14., péntek

Ezek is érdekelhetik!

4 apró trükk, ami segíthet bizonyos fájdalmakon

Trükkös esték – karcsú alak

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Isteni húsvéti piskótatekercs, glutén- és cukormentesen
Húsvétkor sem kell feltétlenül feladnunk a diétánkat, hiszen számtalan finomság készülhet cukor nélkül, gluténmentesen.
Szuper karcsúsító receptek karfiolból! Így élmény fogyni
A karfiol az egyik legnépszerűbb zöldségünk, nem véletlenül. Sokoldalúan felhasználható, számos elkészítési módját ismerjük, ráadásul magas vitamin- és ásványianyag-tartalmának köszönhetően segít az egészség megőrzésében.
Ez a húsvét diétás kedvence: avokádóval töltött tojás
Az avokádó és a tojás egészségre gyakorolt kiváló hatásain túl az is mellette szól – főleg, ha a testsúly csökkentése a cél –, hogy zsírtartalma miatt hamar teltségérzetet okoz.
Cukormentes kókuszkeksz, ebből bármennyit ehetsz
Reggelire és kávé mellé is remek. Glutén,- és laktózmentes. Elkészítése gyors és könnyű. Bárhová magaddal viheted, Így mindig lesz nálad egy kis diétás nasi.
Minden, amit egy diéta előtt nagyon fontos tudnod!
Jó, ha tudja, hogy ha belevág egy diétába, nem csak a kilók fogyatkozására számíthat, sok egyéb kísérő jelenséggel is találkozik majd. A nehézségek jó esetben csak átmenetiek, a pozitívumokat pedig ügyesen használja ki és élvezze!
Ébresztő! - Tavaszi méregtelenítés a legjobb zöldségekkel
Várd könnyedén, energiával telve a tavaszt! Ehhez szükség lesz egy komolyabb méregtelenítő programra, amelynek segítségével megtisztíthatod a szervezeted, megszabadulhatsz a lerakódott méreg- és salakanyagoktól. Legalább 3 napon át tarts zöldség- és gyümölcskúrát. Az alábbi 15 zöldség- és gyümölcsféléből válogass, így biztos lehetsz a sikerben.
Itt a nők új kedvence a spenótos sajtfasírt
Ez az előétel egészséges, eszméletlen finom, és nem hizlal: alig van benne szénhidrát!
Végre kiderült mi a sikeres diéta titka
Márciusban már csak emlék a legtöbb újévi fogadalom – köztük a fogyókúrára vonatkozó, önmagunknak tett ígéret is. Vagy mégsem? Íme, hét tipp, hogy sikeres legyen az életmódváltás, akár év közben is.

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.