Nehéz olyan fotót találni Kim Kardashian Instáján, ami nem gondosan megszerkesztett. A celeb patikamérlegen adagolja a tökéletesre szabott pózolást, de talán életében először egy igazán őszinte fotót sikerült megosztania, aminek még az üzenete is segíthet olyanoknak, akik hasonló tünetekkel harcolnak.

Ez az egyetlen őszinte fotó, amit Kim Kardashian megosztott a testéről

Hogyan látjuk Kim Kardashiant általában közösségi médiában? Hát, így:

Lássuk be, ritka az olyan pillanat a celeb életében, amikor nem tökéletesre szabott külsővel szökdécsel a világban. Pattanás? Hibás bőr? Plusz kilók? Szóba sem jöhetnek nála. Hogy ennek mennyire káros az üzenete annak a 140 millió fiatalnak, aki Kimet követi, azt talán senkinek nem kell magyarázni. Kardashiant nem láthatjuk szénhidrátot enni, amikor pedig rokonai azt mondják neki, hogy már aggódnak érte, annyira keveset eszik, megköszöni a bókot, mert szerinte öröm, ha betegnek nézik.

Kim Kardashian, arc, pikkelysömör

Amikor megjelenik az arcán a pikkelysömör, csak nehezen tudja enyhíteni a tüneteket.
Fotó: Instagram/Kim Kardashian

Nos, ennek az őrületnek egyetlen mintha vége lenne, mivel Kardashian most megmutatta néhány posztban, hogy pikkelysömörtől szenved, ami nyomot hagy a bőrén, és csak nehezen tudják kezelni az orvosok. Van, hogy az arcán jelennek meg vörös foltok, de előfordul, hogy a lábán jelennek meg hatalmas hegek, amelyekre a négyszeres anya, a saját testalapozóját használja.

View this post on Instagram

I’m so excited for you guys to try my new @kkwbeauty Body Collection. It consists of 3 different products (body make up, a liquid body shimmer and a loose shimmer powder). I use them all separately and sometimes all together depending on the look I am going for. This one shown above is the body Make Up. This is what I use most often. I don’t always like my legs to have shimmer on them. I use this when I want to enhance my skin tone or cover my psoriasis. I bruise easily and have veins and this has been my secret for over a decade. I’ve learned to live with and not be insecure of my psoriasis, but for days when I want to just cover it up I use this Body Makeup. My formula is so creamy and buildable and has a smooth satin finish. It builds easily for a more full coverage if needed. It launches 06.21.19 at 12pm pst at kkwbeauty.com #kkwbeauty.  Stay tuned for some videos showing how i use it all.

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Mi a pikkelysömör?

A pikkelysömör egy gyakori, krónikus de, nem fertőző, immunológiai gyulladás által kiváltott bőrbetegség. Legfőbb jellemzője a bőrfelszínen megjelenő vörös színű, fehéren hámló, több centiméter nagyságú bőr tünetek kialakulása.

Britney Spears edzős videója téged is motiválni fog!

Még az edzőterembe is lesifotósok zaklatták Diana hercegnőt

Fotó: Instagram/Getty Images

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Isteni húsvéti piskótatekercs, glutén- és cukormentesen
Húsvétkor sem kell feltétlenül feladnunk a diétánkat, hiszen számtalan finomság készülhet cukor nélkül, gluténmentesen.
Szuper karcsúsító receptek karfiolból! Így élmény fogyni
A karfiol az egyik legnépszerűbb zöldségünk, nem véletlenül. Sokoldalúan felhasználható, számos elkészítési módját ismerjük, ráadásul magas vitamin- és ásványianyag-tartalmának köszönhetően segít az egészség megőrzésében.
Ez a húsvét diétás kedvence: avokádóval töltött tojás
Az avokádó és a tojás egészségre gyakorolt kiváló hatásain túl az is mellette szól – főleg, ha a testsúly csökkentése a cél –, hogy zsírtartalma miatt hamar teltségérzetet okoz.
Cukormentes kókuszkeksz, ebből bármennyit ehetsz
Reggelire és kávé mellé is remek. Glutén,- és laktózmentes. Elkészítése gyors és könnyű. Bárhová magaddal viheted, Így mindig lesz nálad egy kis diétás nasi.
Minden, amit egy diéta előtt nagyon fontos tudnod!
Jó, ha tudja, hogy ha belevág egy diétába, nem csak a kilók fogyatkozására számíthat, sok egyéb kísérő jelenséggel is találkozik majd. A nehézségek jó esetben csak átmenetiek, a pozitívumokat pedig ügyesen használja ki és élvezze!
Ébresztő! - Tavaszi méregtelenítés a legjobb zöldségekkel
Várd könnyedén, energiával telve a tavaszt! Ehhez szükség lesz egy komolyabb méregtelenítő programra, amelynek segítségével megtisztíthatod a szervezeted, megszabadulhatsz a lerakódott méreg- és salakanyagoktól. Legalább 3 napon át tarts zöldség- és gyümölcskúrát. Az alábbi 15 zöldség- és gyümölcsféléből válogass, így biztos lehetsz a sikerben.
Itt a nők új kedvence a spenótos sajtfasírt
Ez az előétel egészséges, eszméletlen finom, és nem hizlal: alig van benne szénhidrát!
Végre kiderült mi a sikeres diéta titka
Márciusban már csak emlék a legtöbb újévi fogadalom – köztük a fogyókúrára vonatkozó, önmagunknak tett ígéret is. Vagy mégsem? Íme, hét tipp, hogy sikeres legyen az életmódváltás, akár év közben is.

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.