Oldal kiválasztása
Repkednek az 5 csillagok erre a nadrágra, de mit tud, amit a többi nem?

Ez most a legnépszerűbb jóganadrág a neten

Itt van az ősz. Ez pedig azt jelenti, hogy hetente legalább egyszer sütőtökből készítünk vacsorát, reggelente egy szélesebb kendőt tekerünk a nyakunk köré és az edzéseken is lecseréljük a rövidnadrágokat hosszúra. Az Amazon vásárlóinak körében az egyik új kedvenc, egy magas derekú jóganadrág. Az alsó nem látszik át, légáteresztő anyagának köszönhetően remekül felszívja a nedvességét, világos színben is bátran használható, mert a vásárlók szerint nem látszik meg rajta az izzadás nyoma. Erős tartást biztosít, főleg a derékrésznél, kicsit nagyobb pocakkal, vagy szélesebb csípővel rendelkező hölgyeknek is ajánlják. Futók is kipróbálhatjuk, mivel belül rejtett zsebe van a kulcsoknak, kívül pedig akkora szoros tartó a combon, amibe a legnagyobb mobilok is beférnek. Néhány hét alatt ez a nadrág lett a legtöbbet eladott jóganadrág a neten az Egyesült Államokban.

jóganadrág

Fotó: Amazon

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen anyagból készült ruhát választunk az edzéshez. nem javasolt például 100%-ban pamutból készült nadrágot és pólót viselni a testmozgás alatt. A pamut elnyeli az összes verejtéket és egy idő után úgy érezzük, mintha nedves törülközőt viselnénk. Ráadásul minél tovább van rajtunk a nedves ruha, annál valószínűbb, hogy baktériumok telepednek meg benne.

LEHETSZ TE IS CÍMLAPLÁNY!

Miért ne lehetnél? Mi egy fotózás az élet nagy harcaihoz képest? Neked semmiség! Nem kell tökéletesnek lenned, egyszerűen csak hinned kell magadban. Hinned kell abban, hogy képes vagy arra te is, amire az influencerek, celebek, színésznők és a sportolók: felvállalni önmagad.Mutasd meg magad és mondd el történted a többi nőnek, hogy lássák, előtted nincs lehetetlen.

Jelentkezz a cimlaplany@mediaworks.hu e-mail címen 2019. november 29-én éjfélig.

Legyél te is címlaplány!

Legyél te is címlaplány! – Jelentkezz a Diéta és Fitnesz pályázatára!
Fotó: Diéta és Fitnesz

40 kilót fogyott, kidobta a zsákruhákat Makány Márta

4 ruhabaki, amit a legtöbben évente elkövetünk

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.