Nehéz elhinni, hogy ezek a sztárok ilyen szépségtrükköket használnak, pedig egy-egy interjúban ők maguk beszéltek róla. Elmondjuk mire kell figyelnie, ha valamit kipróbálna!

Epertől az aranyérkenőcsig – 5 bizarr szépségtrükk a sztároktól

Ettől duzzadnak az ajkak

Kókuszolaj, fahéj, Cayenne-bors (őrölt), kristálycukor. Ez a massza az, amit állítólag a Melrose Placeból is ismert színésznő, Lisa Rina is használ, hogy teltebbek legyenek az ajkai, és állítólag hidratálja is. A masszát fülpiszkáló segítségével könnyedén felvihetjük az ajkainkra, majd tíz perc után egy törlőkendővel kell letörölni. Talán a csípős Cayenne miatt érdemes egy próbát végezni, mielőtt az ember magára keni a kencét.

A leg-leg-leg

2013-ban ecsetelte azt Kim Kardashian, hogy ő bizony anyatejjel kúrálja a pikkelysömörét. Akkor a testvérétől, Kourtney-tól kért kölcsön anyatejet, hogy széppé varázsolja a bőrét. Bár tudományosan nem bizonyított, az anyatej állítólag valóban jótékony hatással van a bőrbajokra, mivel gyulladáscsökkentő, enyhítheti a bőrirritációt. Aki szeretné így kezelni a száraz bőrét, az valamilyen sminkecsettel kenheti fel az anyatejet. Ízlés kérdése ez a szépségtrükk

Erre is jó az eper!

Gondot okoznak a sárga fogak? Ha van otthon epre, akkor Catherine Zeta-Jones szépségtrükkjét javasoljuk. Ő állítólag naponta többször, villával összepréselt epret használ arra, hogy fogai fehérek legyenek. Egy korábbi kutatásban azonban felhívták a figyelmet arra, hogy az eper magas citrom- és almasav tartalma miatt, az eljárás erodálja a fogzománcot. Vagyis a módszer csak a felszínt fehéríti.

Kend a hajadra!

Állítólag Blake Lively imád majonézt kenni a száraz hajára, hogy az selymesebb és dúsabb legyen. A művelet egyszerű: 20 percig kell rajtahagyni a majonézt a hajon (akár olívaolajat is lehet még keverni hozzá), majd le kell öblíteni, és a szokásos módon hajat mosni. Állítólag ez még abban is segít, hogy gyorsabban nőjön a hajunk.

Aranyérkenőcs a szemek alá

Sandra Bullock a Beépített szépség második részének forgatásán értesült arról, hogy az aranyérkenőcs arra is jó, hogy eltüntesse a szem alatti ráncokat és sötét karikákat. „A filmben is elhangzik, és magam is kipróbáltam” – mondta a színésznő. Hogy folyamatosan ezt használná, már nehezen hihető. Kozmetikusok ezt egyébként nem is ajánlják, mert sokaknál okoz allergiás reakciót.

Akik mégis szeretnék kipróbálni ezeket a bizarr trükköket, azoknak íme egy kis segítség:

S11 EP20: CELEBRITY BEAUTY HACKS

There's no drama with these celebrity beauty hacks 🌟

Közzétette: The Look – 2018. december 14., péntek

Ezek is érdekelhetik!

4 apró trükk, ami segíthet bizonyos fájdalmakon

Trükkös esték – karcsú alak

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink