Hat méter hosszú, és közel 25 kiló ez a mindennel felszerelt, luxus gumicsónak, ami az idei nyár slágere lett.

Ez a luxus gumicsónak a vizek új királya

Ez a luxus gumicsónak az Amazon idei nagy dobása. A 6 fős „hajót” úgy hirdetik, mint a maximálisan kényelem, és kikapcsolódás lehetőségét. A felfújhatós gumicsónakban természetesen van pohártartó (egyszerre nyolc is), beépített hűtőrekesz, és uzsinak való tároló is. Azon szerencsés barátink, akikeket magunkkal viszünk a fedélzetre, több helyen is élvezhetik az utazás, csakúgy, mint egy igazi motorcsónakon.

(Kattintson a galériára, az összes képhez!)

Körülbelül 20 percbe telik felfújni a játékot, ami 6 méter hosszú, 3 méter széles és 1 méter magas. Természetesen súlya is van, mert közel 25 kilós, így ha mondjuk repülővel megyünk nyaralni Máltára, ne ezt próbáljuk meg feladni a csomagban. A legolcsóbb verzió 97.000 forint, de ha az ember rádob még harmincezret, akkor további kiegészítőket kaphat. Ha kedvet kapott a vízhez, akkor nézze meg a Balatonnál található szabadstrandok listáját!

Ez most a legmenőbb medence a világon

5 szuper szendvics, ami csak 300 kalória

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.

Ajánlataink