Repkednek az 5 csillagok erre a nadrágra, de mit tud, amit a többi nem?

Ez most a legnépszerűbb jóganadrág a neten

Itt van az ősz. Ez pedig azt jelenti, hogy hetente legalább egyszer sütőtökből készítünk vacsorát, reggelente egy szélesebb kendőt tekerünk a nyakunk köré és az edzéseken is lecseréljük a rövidnadrágokat hosszúra. Az Amazon vásárlóinak körében az egyik új kedvenc, egy magas derekú jóganadrág. Az alsó nem látszik át, légáteresztő anyagának köszönhetően remekül felszívja a nedvességét, világos színben is bátran használható, mert a vásárlók szerint nem látszik meg rajta az izzadás nyoma. Erős tartást biztosít, főleg a derékrésznél, kicsit nagyobb pocakkal, vagy szélesebb csípővel rendelkező hölgyeknek is ajánlják. Futók is kipróbálhatjuk, mivel belül rejtett zsebe van a kulcsoknak, kívül pedig akkora szoros tartó a combon, amibe a legnagyobb mobilok is beférnek. Néhány hét alatt ez a nadrág lett a legtöbbet eladott jóganadrág a neten az Egyesült Államokban.

jóganadrág

Fotó: Amazon

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen anyagból készült ruhát választunk az edzéshez. nem javasolt például 100%-ban pamutból készült nadrágot és pólót viselni a testmozgás alatt. A pamut elnyeli az összes verejtéket és egy idő után úgy érezzük, mintha nedves törülközőt viselnénk. Ráadásul minél tovább van rajtunk a nedves ruha, annál valószínűbb, hogy baktériumok telepednek meg benne.

LEHETSZ TE IS CÍMLAPLÁNY!

Miért ne lehetnél? Mi egy fotózás az élet nagy harcaihoz képest? Neked semmiség! Nem kell tökéletesnek lenned, egyszerűen csak hinned kell magadban. Hinned kell abban, hogy képes vagy arra te is, amire az influencerek, celebek, színésznők és a sportolók: felvállalni önmagad.Mutasd meg magad és mondd el történted a többi nőnek, hogy lássák, előtted nincs lehetetlen.

Jelentkezz a cimlaplany@mediaworks.hu e-mail címen 2019. november 29-én éjfélig.

Legyél te is címlaplány!

Legyél te is címlaplány! – Jelentkezz a Diéta és Fitnesz pályázatára!
Fotó: Diéta és Fitnesz

40 kilót fogyott, kidobta a zsákruhákat Makány Márta

4 ruhabaki, amit a legtöbben évente elkövetünk

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.

Ajánlataink