Diéta, testmozgás, szépségápolás? Mi a titka a 73 évesen is energiabomba Chernek?

A 73 éves Cher szépségtrükkjei

Magasabb sarkú cipőkben sétálni is önmagában kihívás, hát még abban ugrálni a színpadon órákon keresztül! Így van ez akkor is, ha elnézve a 73 éves Cher fellépéseit, igazán könnyűnek tűnik. Ennek oka van. A Hello magazinnak adott korábbi interjújában azt mondta, hogy hetente ötször jár edzeni, személyi edző segítéségével formálja a testét. „Az edzőm egyben nagyon határozott. A korom nem lehet kifogás a gyakorlatok alatt”- mondta Cher, majd hozzátette, hogy szerinte mivel nagyítóval figyelek az emberek, így kétszer olyan keményen kell dolgoznia, mint másoknak. Mellesleg Cher egy óra alatt 3×5 percig tartja ki a planket az edzéseket alatt.

View this post on Instagram

2/7/17 Las Vegas, NV 🌟

A post shared by Cher (@cher) on

Cher egy 1991-es könyvben elmagyarázta, hogy akkor van értelme az edzésének, ha kicsit mindig „meghal” a végére. „Nincsenek titkaim. Kitartás, kemény munka, egészséges ételek és rengeteg edzés…Persze a mozgás nem csak ebből áll. Szeretek szörfözni, sétálni és teniszezni.” Cher étrendjébe nem nagyon van jelen a hús, azonban olykor elcsábítják a desszertek. „ A szíres ételek lassúvá tesznek, és bármennyit edzek a súlyom csak gyarapszik ezektől. Ez azt jelenti, hogy zsírszegény tejet használok, nem eszem sajtot, mert szerintem ezzel rengeteg zsírt viszek be a szervezetembe”- írta kissé szigorú diétájáról Cher a saját életmódváltásáról szóló könyvében. „Michelle Pfeifferrel találtuk ki, hogy az édesburgonyát négy percig a mikróba rakunk, és abból készítünk köretet. Tulajdonképpen rengeteg édesburgonyát eszünk. Megsütjük, pürésítjük, de még a cézár salátába is rakunk olykor. Egyébként sokszor dolgozom barna rizzsel, hüvely zöldségekkel. Az energiát a gyümölcsökből nyerem, mint a papayából, a nektarinból és a barackból.”

Cher a régi, rossz szokásairól is lemondott, így a dohányzásról és az alkoholról. A People magazinnak adott korábbi interjúban azt mondta, nem igazán rajongója, egyetlen szépségápolási terméknek sem. Amit éppen ajánlanak neki, vagy meglát, azt megveszi és használja, ha pedig elfogy, keres egy másikat.

Minden szépészeti beavatkozásáról beszélt a szülinapos Sarah hercegné

26 éves Palvin Barbi szépségtrükkjei

fotó:Getty images

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.

Ajánlataink