Melegítőben ugráló apukák, és nagy mosollyal, tütüben forgolódó kislányok. Egy tánciskola akciója akkora siker lett, hogy még a sztárok is felkarolták.

Apukák, akik lányaikkal együtt balettoznak – videó

A felvételek Philadephiában készültek, ahol az egyik helyi tánciskola órákat tart apáknak és lányaiknak. A büszke, és kissé zavarban lévő apukák, melegítőben próbálnak meg elsajátítani néhány balett mozdulatot, amíg a kislányok tütüben gyakorolják mellettük az alaplépéséket. Az órák végén pedig közös jógagyakorlatok is vannak. A stúdió legnépszerűbb foglalkozásáról már számos videó készült, amit rengetegen láttak a Facebookon, vagy az Instagramon. Köztük Jennifer Garner színésznő is, aki három gyermek anyukája. „Az apukák a legjobbak. #tütükedd” – írta.

Az iskola vezetője a helyi tévécsatornának elmondta, elképzelni sem tudott ekkora sikert. „Azt szerettük volna, hogy az apukák is jól érezzék magukat, minőségi időt töltsenek el a gyermekeikkel, és a mozgás mellett még erősebb legyen köztük a kapcsolat”- folytatta direktor.

FITNESZGURUK TÚL AZ ÖTVENEN, AKIK ELŐTT NINCS AKADÁLY

7 TÁNC, AMIVEL OLVADNI FOGNAK A KILÓK

Hozzászólások

Otthoni pedikűr: lábápolás 5+1 egyszerű lépésben
Tombol a nyár, a könnyű papucsok és szandálok időszaka. Ha nincs időd, lehetőséged pedikűröshöz menni, otthon is sokat tehetsz a lábad épségéért, szépségéért.
A ragyogó és egészséges bőr 9 életmódtitka
Bőrünk tükrözi általános egészségi állapotunkat, árulkodik, ha nem pihenünk eleget és nem gondoskodunk megfelelő tápanyagbevitelről. Íme 9 tipp, hogy bőrünk hosszú ideig ragyogó és élettel teli maradjon.
Sárgarépás zabkeksz, ha kell egy kis energia
A lassan felszívódó szénhidrátot tartalmazó édes falat lehet tápláló reggeli vagy könnyű tízórai, uzsonna egyaránt.
Arwen-torna: harmóniába kerül a női test
Az Arwen-torna kifejlesztője szerint a komplex mozgásterápia és a speciális étrend hatására a legtöbb nőgyógyászati betegség tünetei enyhülnek vagy akár el is tűnnek.
A nyári futás 10 fontos szabálya
A nyári hőség igencsak megnehezíti a futók dolgát, de aki komolyan veszi a futást, az ilyenkor sem áll le az edzésekkel. Ha megfogadod tanácsainkat, könnyebben fogsz megbirkózni a meleggel.
Így készül az egészséges házi csokoládés jégkrém!
Ha könnyű csokis édességre vágysz, ez lehet a legjobb és legegyszerűbb választás a meleg nyári napokon!
A mosoly – és ami mögötte van
Semmi sem megtévesztőbb, félrevezetőbb egy mosolynál. Ezt az tudja a legjobban, aki mögéje rejtőzik.
Hogyan táplálkozik egy élsportoló? Gurisatti Gréta válogatott vízilabdázó tippjei
Gréta elmeséli, mire figyel oda a táplálkozás terén, emellett néhány tippet is megoszt a nyári topforma titkával kapcsolatban.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.