Oldal kiválasztása
Melegítőben ugráló apukák, és nagy mosollyal, tütüben forgolódó kislányok. Egy tánciskola akciója akkora siker lett, hogy még a sztárok is felkarolták.

Apukák, akik lányaikkal együtt balettoznak – videó

A felvételek Philadephiában készültek, ahol az egyik helyi tánciskola órákat tart apáknak és lányaiknak. A büszke, és kissé zavarban lévő apukák, melegítőben próbálnak meg elsajátítani néhány balett mozdulatot, amíg a kislányok tütüben gyakorolják mellettük az alaplépéséket. Az órák végén pedig közös jógagyakorlatok is vannak. A stúdió legnépszerűbb foglalkozásáról már számos videó készült, amit rengetegen láttak a Facebookon, vagy az Instagramon. Köztük Jennifer Garner színésznő is, aki három gyermek anyukája. „Az apukák a legjobbak. #tütükedd” – írta.

Az iskola vezetője a helyi tévécsatornának elmondta, elképzelni sem tudott ekkora sikert. „Azt szerettük volna, hogy az apukák is jól érezzék magukat, minőségi időt töltsenek el a gyermekeikkel, és a mozgás mellett még erősebb legyen köztük a kapcsolat”- folytatta direktor.

FITNESZGURUK TÚL AZ ÖTVENEN, AKIK ELŐTT NINCS AKADÁLY

7 TÁNC, AMIVEL OLVADNI FOGNAK A KILÓK

Hozzászólások

Így előzhető meg, hogy tüdőgyulladás legyen a megfázásból
A megfázás rossz közérzettel, orrdugulással, orrfolyással, torokfájással járhat. Több alkalommal is áteshetünk rajta évente, rendszerint egy hét alatt elmúlnak a tünetei. Bizonyos esetekben azonban komoly szövődményeket, akár tüdőgyulladást is okozhat.
Jutalmaz vagy büntet? - Nevelési stílusok nyomában
A szülők érzik a felelősséget, a szülői stratégia kialakítása nem várhat. Nevelési stílusok előnyei, hátrányai, „kisokos” szülőknek és leendő anyukáknak, apukáknak.
Tari Annamária - Mi kell ahhoz, hogy változtatni tudjak az életemen?
„Képtelen vagyok bármin is változtatni. Mintha le lennék ragasztva, nem tudok mozdulni. Nem is hiszem igazán, hogy sikerülne. Ennyi év után? Kizártnak tartom…” (40 éves nő)
Mindent a limfómáról!
A limfóma, azaz a nyirokrák viszonylag gyakori daganattípusnak számít, és bármely korosztálynál kialakulhatnak bizonyos típusai. Nézzük a leggyakoribb kérdéseket a limfómáról.
Csodákra képes az arctorna, ha helyesen végezzük
Arctornával nemcsak a ráncokon segíthetünk, de a toka ellen is tehetünk. Nézzük a legnépszerűbb öt gyakorlatot, amit otthon is elvégezhetünk!
Fűszerek jótékony hatása röviden
Ezek az intenzív illatú és aromájú fűszerek nem csak feldobják vacsorája ízét, de nagyon jó hatással vannak az egészségre is.
12 hónap, hogy elérjük a célunkat - Így ütemezzünk!
Hamarosan vége a januárnak, és kiderül: sikerül e tartanunk az újévi fogadalmunkat. December végén hajlamosak vagyunk a  valóságtól elrugaszkodott célokat kitűzni.  Aztán telnek a hetek, a hónapok, és a dédelgetett tervekből nem lesz semmi. Még ha január elején a nagy lendülettel bele is kezdünk ebbe-abba, idővel elkopik a lendület, és visszatérünk a régi szokásainkhoz. Mit tehetünk ilyenkor?A coach válaszol!
Herpesz intim helyen, mit kezdjünk vele?
A herpesz több területen is megjelenhet a testen, ám az egyik legkellemetlenebb, amikor intim helyen jelentkezik. Így tudod megkülönböztetni egyéb panaszoktól és problémáktól! A szakorvos válaszol.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.