Oldal kiválasztása
Elege van abból Celine Dionnak, hogy kórosan soványnak nevezik, de az is meglepő, hogy elmondása szerint, mitől fogyott le ennyire.

Celine Dion a súlyával trollkodónak üzent

Kétségtelen tény, hogy Celine Dion soha nem volt olyan nő, akinek gondot okozott volna a súlya. Az 51 éves Diont ennek ellenére számos támadás éri mostanában. Hogy miért? Mert egyesek szerint túlságosan vékony, már-már betegesen és ijesztően. Az elmúlt napokban pedig azzal kezdték ki, hogy számára nem előnyös ruhákat viselt Párizsban, a Haute Couture Week alatt. Persze ezt nem mindenki gondolja így, főleg nem a háromszoros anyuka Celine, aki köszöni szépen, de jól rézi magát a bőrében, és élvezi a divatos ruháit is.

celine dion, sovány, párizs

Celine Dion Párizsban
Fotó: GEtty Images/Marc Piasecki/GC Images

Vélhetőleg nem kell aggódni az énekesnő miatt, aki határozottan kijelentette, hogy nem éhezteti magát, és nem betegség áll a soványsága mögött, hanem ilyen alkat. A ruháiról pedig csak annyit, hogy egyszerűen stílusos akar lenni, és ez sikerült is. Még tavasszal Dion a People magazinnak úgy nyilatkozott, hogy mostanában sokat balettozik, megszállottan jár heti négy próbára, ennek köszönheti, hogy ilyen elképesztően vékony. „Tudom, hogy kicsit soványabb is lettem az átlagosnál, de miattam nem kell aggódni, mert jól vagyok. Persze nehéz időszakon vagyok túl, mert a férjem halálába kicsit én is belehaltam, de ott vannak a fiaim. Muszáj élnem, muszáj előre néznem”- mondta, majd kitért arra is, hogy nem tartja normálisnak, hogy Hollywoodban mindenki az emberek súlyáról beszél. „Ha túl kövér vagy, az a baj, ha túl sovány, akkor meg az.”

Mennyi kcal?

Egy 60 kilós ember, 30 perc intenzív balett közben, kb. 150 kcal éget el. Ez a szám 125, ha egy 50 kilós nőről beszélünk.

Celine Dion, fogyás, Párizs

Azt mondja, a tánctól fogyott
Fotó: Getty Images/Foc Kan/WireImage

Így edz Cristiano Ronaldo barátnője, Georgina Rodriguez

5 nő, akik együtt 300 kilónál is többet fogytak

 

 

Hozzászólások

Látványos jégfolyosón korcsolyázhatunk idén télen
A gyerekek, de a nagyobbak is imádni fogják, ezt a főleg este látványos jégfolyosót.
Motivációs holtpont átlépése - Útmutatás egy coachtól
Egy korábban felébredt motiváció elvesztése, és annak újbóli megtalálása összetett és személyenként változó folyamat – de persze léteznek általános szabályok és trükkök. Igaz ez a sportra, az életmódváltásra, de a munkahelyi kihívásokra is.
Boszorkányok és harangok: ilyen volt az advent régen
Abban a korban, amikor az emberek még hittek a boszorkányokban és a gonosz szellemekben, fűzfából, szalmából és fenyőágakból fontak koszorút, és arany- vagy piros színű szalaggal díszítették, hogy távol tartsák őket advent idején.
Egészségesen étkezik, és nem retusálja képeit a plus size modell kismama: Ashley Graham
Hamarosan életet ad első gyermekének Ashley Graham teltkarcsú modell, akinek nagyon is példaértékű az, ahogyan a várandóssága alatt étkezik, és amennyit mozog!
Lúdtalp torna! Így erősítse a lábát!
Nemcsak talpbetéttel, de néhány egyszerű gyakorlattal és tehetünk a lúdtalp ellen!
Zsíros, mégis egészséges? Tisztázzuk végre, hogy mit ehet, aki diétázik!
Jó tudni, hogy vannak olyan zsíros élelmiszerek is, amelyek telítettzsírsav-tartalmuk dacára növelik a HDL, vagyis a jó koleszterin szintjét a szervezetben. Ezáltal pedig csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, védik az érfalakat.
Full sminkben a szülőszobán - vajúdás közbeni sminkelés az új őrület
Azt mondják megkönnyíti a vajúdást számukra, ha az összehúzódások közben full sminket készítenek maguknak.
Így csinálták: 4 magyar énekesnő látványos fogyása
Dér Heni, Király Linda, Radics Gigi és Tolvai Reni decemberben közösen állnak színpadra, hogy karácsonyi hangulatba hozzanak minket. Ám a tehetséges énekesnőkben nemcsak a csodás hang a közös, hanem az is, hogy szinte mindannyian megharcoltak a kilókkal, és van véleményük a témában.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.