Elege van abból Celine Dionnak, hogy kórosan soványnak nevezik, de az is meglepő, hogy elmondása szerint, mitől fogyott le ennyire.

Celine Dion a súlyával trollkodónak üzent

Kétségtelen tény, hogy Celine Dion soha nem volt olyan nő, akinek gondot okozott volna a súlya. Az 51 éves Diont ennek ellenére számos támadás éri mostanában. Hogy miért? Mert egyesek szerint túlságosan vékony, már-már betegesen és ijesztően. Az elmúlt napokban pedig azzal kezdték ki, hogy számára nem előnyös ruhákat viselt Párizsban, a Haute Couture Week alatt. Persze ezt nem mindenki gondolja így, főleg nem a háromszoros anyuka Celine, aki köszöni szépen, de jól rézi magát a bőrében, és élvezi a divatos ruháit is.

celine dion, sovány, párizs

Celine Dion Párizsban
Fotó: GEtty Images/Marc Piasecki/GC Images

Vélhetőleg nem kell aggódni az énekesnő miatt, aki határozottan kijelentette, hogy nem éhezteti magát, és nem betegség áll a soványsága mögött, hanem ilyen alkat. A ruháiról pedig csak annyit, hogy egyszerűen stílusos akar lenni, és ez sikerült is. Még tavasszal Dion a People magazinnak úgy nyilatkozott, hogy mostanában sokat balettozik, megszállottan jár heti négy próbára, ennek köszönheti, hogy ilyen elképesztően vékony. „Tudom, hogy kicsit soványabb is lettem az átlagosnál, de miattam nem kell aggódni, mert jól vagyok. Persze nehéz időszakon vagyok túl, mert a férjem halálába kicsit én is belehaltam, de ott vannak a fiaim. Muszáj élnem, muszáj előre néznem”- mondta, majd kitért arra is, hogy nem tartja normálisnak, hogy Hollywoodban mindenki az emberek súlyáról beszél. „Ha túl kövér vagy, az a baj, ha túl sovány, akkor meg az.”

Mennyi kcal?

Egy 60 kilós ember, 30 perc intenzív balett közben, kb. 150 kcal éget el. Ez a szám 125, ha egy 50 kilós nőről beszélünk.

Celine Dion, fogyás, Párizs

Azt mondja, a tánctól fogyott
Fotó: Getty Images/Foc Kan/WireImage

Így edz Cristiano Ronaldo barátnője, Georgina Rodriguez

5 nő, akik együtt 300 kilónál is többet fogytak

 

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!

Ajánlataink