Fogyni nem könnyű, feladni viszont igen. Néha érdemes motivációt gyűjteni olyan emberektől, akik már elindultak az úton, és tapasztalataikkal segíthetnek nekünk.

5 nő, akik együtt 300 kilónál is többet fogytak

Keressük, kutatjuk az interneten fellelhető diétás tanácsokat. Tény, hogy a fogyás sikere 70%-ban a táplálkozás, míg 30%-ban a testmozgás, ám ezen belül is számos eltérés, és változó van. Másképpen kell felépítenie a fogyást egy inzulinrezisztenciával küzdőnek, és máshogyan egy komoly ízületi fájdalmaktól szenvedő embernek. Nem mindegy az sem, hogy 5 kilót, vagy 25 kilót szeretnénk lefogyni. A drasztikus-, illetve az őrült módszerektől mindenkit óva intenénk, de inspirációt és motivációt szerezhetünk a közösségi oldalakról. Egyre több életmódváltó teszi ugyanis nyilvánossá a profilját, és próbálja meg motiválni azokat, akik még az út elején járnak. Fontos, hogy tudjuk, ami az egyiknél működik, az nem biztos, hogy nálunk is fog, valamint minden diéta és edzés megkezdése előtt, érdemes felkeresni az orvosunkat, és egy személyi edzőt, főleg, ha tetemes súlyfeleslegünk van. Mindenesetre összegyűjtöttünk 5 életmódváltót, akik összesen 300 kilónál is többet fogytak.

Az Ausztráliában élő Chantelle 179 kilóról indult, amikor a változás mellett döntött! Ma már futóversenyeken vesz részt. Jelenlegi súlya 75 kiló.

View this post on Instagram

On Tuesdays we transform 🦋 I look back on the changes we have both made, physically, mentally and emotionally and I couldn't be prouder. There is no one else on this planet who understands me like you do. Tomorrow is a very special day for us and we get to spend it together like always being the idiots we are. You have completed me, you filled in the missing puzzle piece.. you helped find my voice and most importantly you helped me realise my self worth. I'm incredibly lucky to have you on this journey with me! 177kg lost between us both… and we still ain't done yet 💪🏻💪🏻💪🏻 . 💕 . 💕 . 💕 . #gastricsleevecrew #wls #vsg #vsgfamily #vsginstacrew #transformationtuesday #aussiewlsbabes #transformation #excessskin #extremeweightlossstory #wlscouple #wlscommunity #sleeve #notfinishedyet #wlsgoal #gastricsleevesuccess

A post shared by Chantelle (@chantellevsg) on

Az Egyesült Államokban élő Haley kezét 2015-ben kérték meg, akkor 127 kilót mutatott alatta a mérleg. Mikor 2016-ban oltár elé álltak szerelmével, Haley súlya 74 kiló volt, azóta pedig még többet fogyott! Ő a jógát és a saját testsúlyos edzéseket kedveli az Instagram posztjai szerint.

Veronika Budapesten él, 6 hónap alatt 15 kilót fogyott. Mi ez, ha nem sikeres életmódváltás?

Jessica 145 kilóról indult, jelenlegi súlya pedig 61 kiló. fogyása mellett pedig a Hodgkin-limfóma betegséggel is harcol, mely a nyirokrendszer rosszindulatú daganatos burjánzása.

View this post on Instagram

Do something to make yourself proud, do something that’ll make you feel good💞 ——- Join us June 17th for our summer dietbet! Who’s trying to look AND feel good during this hot season ☀️. -I will be giving away $100 to 2 players when we hit 200 players!! ONLY PICKING MEMBERS THAT ARE ALREADY IN THE GAME SO IF YOU JOIN, DONT FORGET TO COMMENT ON THE POST TO ENTER❤️ Bet yourself $35 that you can lose 4% of your body weight in 4 weeks and if you make your goal, split the pot with the other winners. (YOUR BODY WEIGHT x .04 = HOW MUCH YOU’LL NEED TO LOSE) Why join? -Meet new people who are on the same journey as you from ALL AROUND THE WORLD🌎 -Share recipes/workouts -Weightloss tips and accountability -Giveaways -GET PAID BY BEING HEALTHY AND LOSING WEIGHT! Link in bio to join to join or dietbet.com/Jessica 😊 #weightlossjourney #weightlossmotivation #motivation #transformation #weightlosstransformation #weightloss #cancerjourney #hodgkinslymphoma #fcancer #baldisbeautiful #bald #cancersucks #workout #workoutmotivation

A post shared by Jessica (@getfitwjessica) on

A cikk szerzője 125 kiló felett volt, és 81,5 kilót nyom alatta jelenleg a mérleg. Ez a változás 1,5 év alatt jött össze.

View this post on Instagram

Megtaláltam ezt a 2015-ös Story Gálán készült fotót. Azon gondolkodom, hogy vajon meddig húztam volna úgy? És milyen lettem volna 40 évesen… Furcsa ennek az egésznek a pszichológiája, mert ha nincs előttem a 2 fotó, én még olyannak látom magam, mint a korábbi testem. Hm. A lényeg szerintem az, hogy sokkal jobb (és nehezebb), diétával, mozgással, ha kell orvosi segítséggel leharcolni ezt a csatát, mint azonnal műtétre rohanni. De ez csak egy vélemény. És ha olyan bolond tempóban csinálja az ember, mint én, akkor szétcseszi a térdét, mint én 😀. ||| Sometimes I just cant find myself, and really dont know who is the girl in the mirror. The point is, you must to push yourself harder and you will be the one, who win the fucking war. #fogyás #weightlossjourney #weightloss #weightlossdiary #weightlossmotivation #weightlossinspiration #weightlossgoals #fitness #fitnessjourney #fitnessmotivation #fitnesstransformation #workout #gym #pcosweightloss #160gch #160ch #160gcarbs #160carbs #weightlosstransformation #longroad #thenandnow #plussize #fat #toomuchfat #myjourney #needmore #life #transformation #lowcarb #extremeweightloss

A post shared by Enikő Baranyai (@encika.ittott) on

Hot Iron, ahol 1 óra edzés 23 óra utólagos zsírégetéssel jár

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!

Ajánlataink