Oldal kiválasztása
Fogyni nem könnyű, feladni viszont igen. Néha érdemes motivációt gyűjteni olyan emberektől, akik már elindultak az úton, és tapasztalataikkal segíthetnek nekünk.

5 nő, akik együtt 300 kilónál is többet fogytak

Keressük, kutatjuk az interneten fellelhető diétás tanácsokat. Tény, hogy a fogyás sikere 70%-ban a táplálkozás, míg 30%-ban a testmozgás, ám ezen belül is számos eltérés, és változó van. Másképpen kell felépítenie a fogyást egy inzulinrezisztenciával küzdőnek, és máshogyan egy komoly ízületi fájdalmaktól szenvedő embernek. Nem mindegy az sem, hogy 5 kilót, vagy 25 kilót szeretnénk lefogyni. A drasztikus-, illetve az őrült módszerektől mindenkit óva intenénk, de inspirációt és motivációt szerezhetünk a közösségi oldalakról. Egyre több életmódváltó teszi ugyanis nyilvánossá a profilját, és próbálja meg motiválni azokat, akik még az út elején járnak. Fontos, hogy tudjuk, ami az egyiknél működik, az nem biztos, hogy nálunk is fog, valamint minden diéta és edzés megkezdése előtt, érdemes felkeresni az orvosunkat, és egy személyi edzőt, főleg, ha tetemes súlyfeleslegünk van. Mindenesetre összegyűjtöttünk 5 életmódváltót, akik összesen 300 kilónál is többet fogytak.

Az Ausztráliában élő Chantelle 179 kilóról indult, amikor a változás mellett döntött! Ma már futóversenyeken vesz részt. Jelenlegi súlya 75 kiló.

View this post on Instagram

On Tuesdays we transform 🦋 I look back on the changes we have both made, physically, mentally and emotionally and I couldn't be prouder. There is no one else on this planet who understands me like you do. Tomorrow is a very special day for us and we get to spend it together like always being the idiots we are. You have completed me, you filled in the missing puzzle piece.. you helped find my voice and most importantly you helped me realise my self worth. I'm incredibly lucky to have you on this journey with me! 177kg lost between us both… and we still ain't done yet 💪🏻💪🏻💪🏻 . 💕 . 💕 . 💕 . #gastricsleevecrew #wls #vsg #vsgfamily #vsginstacrew #transformationtuesday #aussiewlsbabes #transformation #excessskin #extremeweightlossstory #wlscouple #wlscommunity #sleeve #notfinishedyet #wlsgoal #gastricsleevesuccess

A post shared by Chantelle (@chantellevsg) on

Az Egyesült Államokban élő Haley kezét 2015-ben kérték meg, akkor 127 kilót mutatott alatta a mérleg. Mikor 2016-ban oltár elé álltak szerelmével, Haley súlya 74 kiló volt, azóta pedig még többet fogyott! Ő a jógát és a saját testsúlyos edzéseket kedveli az Instagram posztjai szerint.

Veronika Budapesten él, 6 hónap alatt 15 kilót fogyott. Mi ez, ha nem sikeres életmódváltás?

Jessica 145 kilóról indult, jelenlegi súlya pedig 61 kiló. fogyása mellett pedig a Hodgkin-limfóma betegséggel is harcol, mely a nyirokrendszer rosszindulatú daganatos burjánzása.

View this post on Instagram

Do something to make yourself proud, do something that’ll make you feel good💞 ——- Join us June 17th for our summer dietbet! Who’s trying to look AND feel good during this hot season ☀️. -I will be giving away $100 to 2 players when we hit 200 players!! ONLY PICKING MEMBERS THAT ARE ALREADY IN THE GAME SO IF YOU JOIN, DONT FORGET TO COMMENT ON THE POST TO ENTER❤️ Bet yourself $35 that you can lose 4% of your body weight in 4 weeks and if you make your goal, split the pot with the other winners. (YOUR BODY WEIGHT x .04 = HOW MUCH YOU’LL NEED TO LOSE) Why join? -Meet new people who are on the same journey as you from ALL AROUND THE WORLD🌎 -Share recipes/workouts -Weightloss tips and accountability -Giveaways -GET PAID BY BEING HEALTHY AND LOSING WEIGHT! Link in bio to join to join or dietbet.com/Jessica 😊 #weightlossjourney #weightlossmotivation #motivation #transformation #weightlosstransformation #weightloss #cancerjourney #hodgkinslymphoma #fcancer #baldisbeautiful #bald #cancersucks #workout #workoutmotivation

A post shared by Jessica (@getfitwjessica) on

A cikk szerzője 125 kiló felett volt, és 81,5 kilót nyom alatta jelenleg a mérleg. Ez a változás 1,5 év alatt jött össze.

View this post on Instagram

Megtaláltam ezt a 2015-ös Story Gálán készült fotót. Azon gondolkodom, hogy vajon meddig húztam volna úgy? És milyen lettem volna 40 évesen… Furcsa ennek az egésznek a pszichológiája, mert ha nincs előttem a 2 fotó, én még olyannak látom magam, mint a korábbi testem. Hm. A lényeg szerintem az, hogy sokkal jobb (és nehezebb), diétával, mozgással, ha kell orvosi segítséggel leharcolni ezt a csatát, mint azonnal műtétre rohanni. De ez csak egy vélemény. És ha olyan bolond tempóban csinálja az ember, mint én, akkor szétcseszi a térdét, mint én 😀. ||| Sometimes I just cant find myself, and really dont know who is the girl in the mirror. The point is, you must to push yourself harder and you will be the one, who win the fucking war. #fogyás #weightlossjourney #weightloss #weightlossdiary #weightlossmotivation #weightlossinspiration #weightlossgoals #fitness #fitnessjourney #fitnessmotivation #fitnesstransformation #workout #gym #pcosweightloss #160gch #160ch #160gcarbs #160carbs #weightlosstransformation #longroad #thenandnow #plussize #fat #toomuchfat #myjourney #needmore #life #transformation #lowcarb #extremeweightloss

A post shared by Enikő Baranyai (@encika.ittott) on

Hot Iron, ahol 1 óra edzés 23 óra utólagos zsírégetéssel jár

 

Hozzászólások

Látványos jégfolyosón korcsolyázhatunk idén télen
A gyerekek, de a nagyobbak is imádni fogják, ezt a főleg este látványos jégfolyosót.
Motivációs holtpont átlépése - Útmutatás egy coachtól
Egy korábban felébredt motiváció elvesztése, és annak újbóli megtalálása összetett és személyenként változó folyamat – de persze léteznek általános szabályok és trükkök. Igaz ez a sportra, az életmódváltásra, de a munkahelyi kihívásokra is.
Boszorkányok és harangok: ilyen volt az advent régen
Abban a korban, amikor az emberek még hittek a boszorkányokban és a gonosz szellemekben, fűzfából, szalmából és fenyőágakból fontak koszorút, és arany- vagy piros színű szalaggal díszítették, hogy távol tartsák őket advent idején.
Egészségesen étkezik, és nem retusálja képeit a plus size modell kismama: Ashley Graham
Hamarosan életet ad első gyermekének Ashley Graham teltkarcsú modell, akinek nagyon is példaértékű az, ahogyan a várandóssága alatt étkezik, és amennyit mozog!
Lúdtalp torna! Így erősítse a lábát!
Nemcsak talpbetéttel, de néhány egyszerű gyakorlattal és tehetünk a lúdtalp ellen!
Zsíros, mégis egészséges? Tisztázzuk végre, hogy mit ehet, aki diétázik!
Jó tudni, hogy vannak olyan zsíros élelmiszerek is, amelyek telítettzsírsav-tartalmuk dacára növelik a HDL, vagyis a jó koleszterin szintjét a szervezetben. Ezáltal pedig csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, védik az érfalakat.
Full sminkben a szülőszobán - vajúdás közbeni sminkelés az új őrület
Azt mondják megkönnyíti a vajúdást számukra, ha az összehúzódások közben full sminket készítenek maguknak.
Így csinálták: 4 magyar énekesnő látványos fogyása
Dér Heni, Király Linda, Radics Gigi és Tolvai Reni decemberben közösen állnak színpadra, hogy karácsonyi hangulatba hozzanak minket. Ám a tehetséges énekesnőkben nemcsak a csodás hang a közös, hanem az is, hogy szinte mindannyian megharcoltak a kilókkal, és van véleményük a témában.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.