Titkai mindenkinek vannak, állítják az emberi lélek kutatói. Elhallgatunk egy-két információt a családtagjaink, a munkatársaink, az orvosunk, a barátaink, sőt még a szerelmünk előtt is. Igen, a párkapcsolatokban is titkolózunk, magunkba temetünk kisebb vagy nagyobb, nyomasztó vagy éppen édes titkokat. Megkérdeztünk néhány férfit és nőt, akik évek óta párkapcsolatban élnek, hogy ők mit titkolnak a párjuk elől. Íme, a válaszok.

Elhallgatott igazságok – Férfi titkok

„Ő volt a tartalék”
ERIK, 34 ÉVES

Azon az estén, amikor először találkoztam a barátnőmmel, igazából egy másik lánnyal lett volna randim. Mindkettőjükkel a neten ismerkedtem meg, de az első, nevezzük A.-nak, tetszett jobban. Vagányabbnak, izgalmasabbnak gondoltam. Megbeszéltem vele a találkozót, de közben valamiért Rékának (nem ez az igazi neve) is írtam, hogy jó lenne, ha öszszefutnánk aznap késő este. Gondoltam, legfeljebb majd lemondom, ha A.-val összejön a dolog. Az a randi azonban katasztrofális volt. Már majdnem hazaértem, amikor eszembe jutott, hogy Réka vár egy közeli étteremben. Nem igazán volt kedvem odamenni… de amikor megláttam az asztalnál, elvesztem. Nem vallottam be neki, hogy ő volt a „tartalék”, sem akkor, sem később. Ő az igazi, miért bántanám meg ezzel?

„Utálom a főztjét”
CSABA, 42 ÉVES

A feleségem szörnyen főz, a legpocsékabb szakács, akit valaha ismertem – viszont hihetetlenül lelkes. Biztosan velem van a baj, mert egyébként minden barátunk és a tágabb család is szívesen eszik nálunk, én azonban már 3 éve képtelen vagyok megszokni az ő ízvilágát. Nem akarok vitát, ezért nem szólok, de szeretném végre a gyerekkorom ízeit élvezni az asztalnál. Talán magamhoz kellene ragadni a fakanalat és megmutatni, én hogyan szeretem? És akkor felváltva szenvednénk egymás főztjétől?

„A feleségemmel csaltam meg az előző barátnőmet”
SÁNDOR, 39 ÉVES

Soha nem mondtam el a feleségemnek, hogy amikor elkezdtünk találkozni, én még egy másik lánynak csaptam a szelet, méghozzá elég komolyan. Én bűnnek gondoltam mindig is a megcsalást, fogalmam sincs, hogyan keveredtem ilyen szituációba. Soha nem fogom neki elmondani, hogy volt egy pár hét, amíg hárman voltunk a kapcsolatban. Nem akarom, hogy azt higgye, ilyen vagyok, és hogy nem bízhat meg bennem.

„Van egy lelépési tervem”
FERI, 39 ÉVES

Tartok egy táskát az autómban, melyben a legszükségesebb holmim van arra az esetre, ha valamiért gyorsan el kell hagyni az otthonomat, és többé nem térhetek oda vissza. Nincs semmi okom erre, engem mégis megnyugtat. Természetesen nem mondom el a feleségemnek, mert nem hiszem, hogy jól reagálna… Talán azt hinné, hogy el akarom hagyni, csak még nem gyűjtöttem elég bátorságot hozzá, pedig erről szó sincs.

„Ha nincs velem, hiányzik”
ATTILA, 27 ÉVES

Tudom, hogy szirupos, mégis ez az igazság. Ha néhány napot külön töltünk – hiszen kell a szabadság mindenkinek, a barátokkal is jó találkozni, a szüleinkkel, testvéreinkkel is szervezünk külön programokat –, nekem egy idő után nagyon hiányzik… Szánalmas, ugye?

„Egy vállalati bulin megcsaltam”
MISI, 47 ÉVES

Részeg voltam, és csak egyszeri alkalom volt, de megtörtént, nincs mit szépíteni a dolgon. Nem meséltem el neki, és mivel semmit sem jelentett, nem kellett bujkálnom, hazudoznom, így nem fogott gyanút. Szörnyű alaknak érzem magam, nem tudom meg nem történtté tenni a dolgot, de hallgatni fogok erről egész életemben. Nem szeretnék neki feleslegesen fájdalmat okozni.

„Nem vagyok túl az exemen”
ZOLI, 41 ÉVES

Majdnem 10 év házasság után váltunk el a feleségemmel. Ő vetett véget a kapcsolatunknak, mert megismerkedett valakivel és szerelmes lett. Korrekt volt, de én majdnem belehaltam a döntésébe. Hiába telt el már 4 év, hiába van egy csodálatos lány mellettem, még mindig ezer szállal kötődöm hozzá. Nem vagyok túl rajta, és nem vagyok biztos benne, hogy valaha túl leszek… Erről természetesen nem beszélek a kedvesemmel, fogalma sincs, hogy mit érzek az exem iránt. Legalábbis nagyon remélem…

M-PLAN − A TITOKZATOS CSODADIÉTA

ELHALLGATOTT IGAZSÁGOK – NŐI TITKOK

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.

Ajánlataink