Hogyan lehet az idei nyaralásod végre olyan, amilyennek szeretnéd? Ez az egyszerű teszt segít megtudni, milyen nyaralótípus vagy, és még hasznos tippeket is kaphatsz a felejthetetlen élményekhez.

Ez a teszt megmondja, milyen nyaraló típus vagy

Most, hogy kezdetét vette a nyári utazások ideje, nem lepődhetünk meg azon, ha a Facebook, Instagram és Tiktok hamarosan egzotikus szigetté és azúrkék tengerré változik. Mráz Kata pszichológustól tudjuk, hogy a közösségi oldalak a legjobb és legszebb pillanatokat gyűjtik össze az ismerősök utazásairól: „Ez az álomszerű kép a nyaralásról elvárásokat teremt, és amikor a saját élményeink nem érik el ezt a színvonalat, csalódottságot érzünk és másokhoz kezdjük hasonlítgatni magunkat.”

Ha te is érezted már úgy, hogy ehhez képest a te nyaralásod nem is lehet tökéletes, olvass tovább.

#pontazénnyaralásom

A nyaralás nem a szállodai csillagok vagy a lájkok számától lehet csak emlékezetes, hanem attól is, hogy úgy nyaralsz, ahogy szeretnél. Ehhez a legfontosabb összetevő te magad vagy: ha sikerül megfogalmaznod, mire vágysz igazán, akkor már könnyű lesz olyan nyaralást szervezned, aminek minden percét magadénak érezheted, akár 3 napra, 3 hétre, belföldre vagy a tengerentúlra utazol.

Kezdd a nyaralást egy kis önismereti utazással!

Kattints a nyaralas.cherrisk.com weboldalra és töltsd ki azt a hat kérdésből álló tesztet, amelyből megtudhatod, milyen típusú nyaraló vagy. Legyen az tengerparti lazulás, múzeumi maraton, hegyi túrázás vagy végtelen bulitenger, a legtöbbet hozhatod ki a nyaralásodból azokkal az egyszerű, de üdítő ötletekkel, amelyeket egy tipplistában kapsz a teszt mellé.

Milyen típusú nyaralókkal találkozhatsz a teszt során?

A kulturális utazóval, aki számára a nyaralás egy igazi felfedezőút és általában a nevezetességek környékén találod meg. A hedonista utazóval, aki képes egész nap a parton heverészni, de ha dőzsölésről van szó, arra soha nem sajnálja az energiát. A társasági utazóval, aki örömmel elegyedik szóba a helyiekkel, és azonnal megtalálja a legjobb bulikat.
És a kalandor utazóval, akinek a nyaralás nemcsak pihenés, sokkal inkább egy igazi kaland, aminek minden percét ki szeretné használni. Több típusban is magadra ismertél? Oszd meg az eredményed és nyerj értékes ajándékcsomagot, amiben mindent megtalálsz a saját fullos nyaralásodhoz! (A játékszabályzat ide kattintva olvasható.)

Ez is érdekelhet:

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Vaníliás keto keksz, készítsd el otthon gyorsan
Az elmúlt években nagy népszerűségre tett szert a magas zsírbevitellel operáló ketogén diéta. Lássunk most egy remek desszertet, mely ezt az elvet követi és pillanatok alatt el is készül.
Marianna 26 kilót fogyott: „Újra érzem, hogy nő vagyok”
Fontos, hogy a gyerekek, kamaszok milyen környezetben nőnek fel, és milyen nőképet látnak maguk előtt. Marianna (50) ebből a szempontból is gondos anya, aki még a fogyásnál is ügyelt arra, hogy jó példát mutasson.
Hogyan ehetünk birsalmát, ha diétázunk?
Savanykás ízű, nehezen tisztítható gyümölcs – mégis, a birsalma az egyik legegészségesebb őszi csemege. Érdemes esélyt adni az illatozó, aranysárga almának.
A legjobb trükkök, amivel megerősítheted a gyerek immunrendszerét
Nagyon fontos, hogy a hűvösebb hónapokra alaposan és tudatosan állítsuk össze a gyerekeink étrendjét, hogy megerősítsük az immunrendszerüket.
Ez az ősz legjobb zsírfaló itala, éjszaka segíti a fogyást
Maradj formában ősszel is. A legjobb, ha mindig frissen készíted el és minden nap iszol belőle egy keveset. Hidd el a látványos hatás nem marad el.
Hihetetlen, milyen egészséges! Nagyanyáink titkos alapanyaga: Jászvaj
Folyékony arany, amelynek nem csak az íze mennyei, de az egészségünkre is fantasztikus hatással van.
3 remek őszi recept, ami felgyorsítja a fogyást
Itt az ősz, és vele együtt a gombás, padlizsános, almás, fahéjas finomságok szezonja. Válogatásunkban olyan diétás fogásokat gyűjtöttünk össze, amik nem csak segítik a fogyást, de igazi őszi ínyencségekkel készültek. Érdemes őket kipróbálni!
Palvin Barbi 31 évesen is bombaformában, kiderült a titka
Október 8-án ünnepli születésnapját hazánk népszerű modellje, Palvin Barbara, akiből már többen próbálták kiszedni a szépségtrükkjeit, és bomba alakjának titkát.

Ajánlataink