Az egészség fenntartásának fontossága nem kérdés. a szervezet zavartalan működéséhez szükséges vitaminok, nyomelemek, ásványi anyagok nagyobb részét jól összeállított, változatos étrenddel biztosíthatjuk, ám a megváltozott életviteli szokások, a stressz és a kevés mozgás következtében kialakuló egyre nagyobb tápanyagigényt csak étrend-kiegészítőkkel tudjuk pótolni. Optimalizálja egészségét természetes alapú táplálékkiegészítőkkel.

Top 5 étrend-kiegészítő

Halolajkapszulák – ómega 3 zsírsavak bevitele

Az esszenciális zsírsavak közé tartozó ómega 3 zsírsavak csökkentik a szívbetegségek kockázatát, a stroke előfordulását és javítják a depressziós tüneteket. Aktív szerepet játszanak a zsírégetésben: vizsgálatok kimutatták, hogy segítenek a szénhidrátok energiává alakításában. az ómega 3 zsírsavak lassítják az öregedés folyamatát és késleltetik a bőr öregedését. Az esszenciális zsírsavak a szervezet számára nélkülözhetetlen, többszörösen telítetlen zsírsavak, amelyeket a szervezet nem képes előállítani, így külső forrásból kell a szükséges mennyiséget pótolni.

D-vitamin-tabletta – D-vitamin pótlása

Valójában a D-vitamin elnevezés több, zsírban oldódó vitamint foglal magába. Feladata nemcsak a kalciumháztartás szabályozása és a csontok ásványosítása, hanem az immunrendszer befolyásolása, így a szervezet egész működését érinti. Hiánya fogékonnyá tesz a fertőzésekre, növeli az autoimmun betegségek kialakulásának kockázatát. A szervezet a működéséhez szükséges D-vitamin egy részét az elfogyasztott élelmiszerekből nyeri, a másik részét pedig maga állítja elő napfény hatására. Általában az egészséges felnőttek D-vitaminszükségletét fedezi a napfényen töltött idő.

Vaspótló készítmények – vashiány

Esetén minden harmadik nő szenved a vörösvérsejtek okozta vashiány tüneteitől. Ha sápadt, állandóan fáradt, feledékeny és szédül, itt az ideje, hogy ellenőriztesse a vasszintjét. Vashiányos állapotban a hajszálak növekedése lassul, fokozódik az őszülés, a körmök törékennyé válnak. Már viszonylag kismértékű vashiány esetén is felléphet koncentrálási zavar, fáradékonyság, étvágytalanság. súlyosabb esetben megnő a fertőzésekre való hajlam.

Multivitamin-tabletták – a szervezet megnövekedett vitaminigényének pótlására

A multivitamin-készítmények sok vitamint, ásványi anyagot, létfontosságú nyomelemet tartalmaznak. segítenek a vitaminhiány megelőzésében, krónikus betegségek esetén enyhíthetik a tüneteket és gyorsíthatják a gyógyulási folyamatot. Immunerősítő hatásúak, segítenek a betegségek elkerülésében.

Prebiotikumok – a bélflórában élő hasznos baktériumok szaporodásához

A probiotikumok segítenek fenntartani a bélflóra egészségét úgy, hogy gátolják a kórokozók túlzott elszaporodását és stimulálják az immunrendszert. Élő mikroorganizmusok, amelyek jótékonyan befolyásolják a szervezetállapotát. a prebiotikumok olyan tápanyagok, szerves vegyületek, amelyek szelektíven fokozzák egyes probiotikus baktériumfajok szaporodását. ellenállóbbak a szervezet emésztőenzimjeivel szemben, így a mindennapi táplálék alkotórészei lehetnek.

Zöld diéta – a vegán étrend, és a lúgosítás

Étrend a könnyed mozgásért

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Vaníliás keto keksz, készítsd el otthon gyorsan
Az elmúlt években nagy népszerűségre tett szert a magas zsírbevitellel operáló ketogén diéta. Lássunk most egy remek desszertet, mely ezt az elvet követi és pillanatok alatt el is készül.
Marianna 26 kilót fogyott: „Újra érzem, hogy nő vagyok”
Fontos, hogy a gyerekek, kamaszok milyen környezetben nőnek fel, és milyen nőképet látnak maguk előtt. Marianna (50) ebből a szempontból is gondos anya, aki még a fogyásnál is ügyelt arra, hogy jó példát mutasson.
Hogyan ehetünk birsalmát, ha diétázunk?
Savanykás ízű, nehezen tisztítható gyümölcs – mégis, a birsalma az egyik legegészségesebb őszi csemege. Érdemes esélyt adni az illatozó, aranysárga almának.
A legjobb trükkök, amivel megerősítheted a gyerek immunrendszerét
Nagyon fontos, hogy a hűvösebb hónapokra alaposan és tudatosan állítsuk össze a gyerekeink étrendjét, hogy megerősítsük az immunrendszerüket.
Ez az ősz legjobb zsírfaló itala, éjszaka segíti a fogyást
Maradj formában ősszel is. A legjobb, ha mindig frissen készíted el és minden nap iszol belőle egy keveset. Hidd el a látványos hatás nem marad el.
Hihetetlen, milyen egészséges! Nagyanyáink titkos alapanyaga: Jászvaj
Folyékony arany, amelynek nem csak az íze mennyei, de az egészségünkre is fantasztikus hatással van.
3 remek őszi recept, ami felgyorsítja a fogyást
Itt az ősz, és vele együtt a gombás, padlizsános, almás, fahéjas finomságok szezonja. Válogatásunkban olyan diétás fogásokat gyűjtöttünk össze, amik nem csak segítik a fogyást, de igazi őszi ínyencségekkel készültek. Érdemes őket kipróbálni!
Palvin Barbi 31 évesen is bombaformában, kiderült a titka
Október 8-án ünnepli születésnapját hazánk népszerű modellje, Palvin Barbara, akiből már többen próbálták kiszedni a szépségtrükkjeit, és bomba alakjának titkát.

Ajánlataink