Az utózsírégető hatás leginkább a magas intenzitású edzésekkel hosszabbítható meg – erről tudhatsz meg többet FitPercek rovatunk új videójában Hegedüs Dóri edzőtől.

FitPercek: Milyen edzéssel fokozhatod az utózsírégető hatást? (videó)

Mit jelent az utózsírégető hatás? A magas intenzitású szakaszok (például: magas térdemeléssel helyben futás; guggolásból felugrás) és a rövid pihenő szakaszok váltakozására épülő edzés során olyan terhelést kap a szervezet, ami már komoly fáradással jár. A regenerációhoz, ahhoz, hogy visszaálljon a testünk az optimális működéséhez, 24-48 óra szükséges. Ekkor beszélhetünk utózsírégető hatásról. A magas intenzitású edzésekről és az utózsírégetés működéséről részletesebben mesél szakértőnk, Hegedüs Dóri személyi edző az alábbi videóban!

 

 

A FitPercek rovat korábbi videóiból:

 

 

 

Hozzászólások

Ez a legjobb recept: főzzünk eperlekvárt cukor nélkül!
Sokáig éltünk abban a tévhitben, hogy eperlekvárt, szörpöt eltenni csak cukorral lehet.
Itt a kánikula! Így lehet jól aludni a nagy melegben
Sokan várták már, hogy végre tartósan meleg, vagyis igazi fülledt nyár legyen, ugyanakkor ez a hőség rendkívül igénybe veszi a szervezetet.
Így lesz sokáig gyönyörű a barna bőr
Így lesz sokáig gyönyörű a barna bőr
A reggeli mozgás jótékony hatásai
Ahogy egyre jobb az idő, még az is könnyebben kel a korai nappal, aki egyébként szeret sokáig lustálkodni. Élvezze és használja ki a nyarat a reggeli mozgásra is!
13 tipp a hőségben való edzéshez
Győzd le a forróságot azzal, hogy felkészülsz rá!
Most nyílik a bodza, tedd el télire cukor nélkül
Te is imádod a bodza szörpöt, de megrémiszt, mennyi egészségtelen fehér cukor kell bele? Mutatjuk, hogy készítsd el a diétás változatot.
Íme 25 perc pokoli kettlebell-edzés Hegedűs Dórival!
A FitPercek legfrissebb videójában Hegdűs Dóri, személyi edző mutat néhány remek gyakorlatot, hogy érdemes a kettlebell-lal mozogni.
4 isteni nyári leves, amit akkor is ehetsz, ha diétázol
Nyáron is nagyon fontos a folyadékfogyasztás, és egy jó tányér leves akár elég is lehet, hiszen ezekben a hónapokban nem jó nagyon leterhelni a gyomrot. Ezekből a finomságokból viszont bátran ehetünk.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.