Oldal kiválasztása
Ismerjék meg a 4er Kunstrad Sirnach nevű, svájci szinkron kerékpár csoportot! A lányok tartják a „művészi kerékpározás” világrekordját.

Látványos, amit a bajnok szinkron bringások művelnek!

Szinkronúszásról már mindenki hallott, és az is elképesztően látványos, de a szinkron kerékpározás még jobban megbabonázza az embert! Az előadásaik alatt csakis a hátsókerekükön kerékpároznak, miközben karjaikkal vagy egymásba kapaszkodnak, vagy különböző akrobatikus elemeket végeznek.

A lányok több rekordot is megdöntöttek már, és számos versenyben zsebelték be az első helyezettnek járó kupát. Nem is csoda, hiszen olyan fordulatokat és mutatványokat végeznek a bringájukkal, amihez elképesztő egyensúly érzék, ritmus és ügyesség kell. Egyszerűen megbabonázzák az embert. A csapathoz egyre többen csatlakoznak, így van már olyan előadásuk, amit hatan adnak elő.

Here is a short clip of our competition performance with the six team Sirnach/4er Kunstrad Rheineck/Uzwil. The outfit was chosen to match our team name Angels & Devils. 😈Yesterday we spent a great Saturday with 4er Rheineck/Uzwil. After an exciting mystery hunt through our career, we ended the day with a swim and tasty food. 😌Again thank you so much girls! 😘♥️***Hier noch ein kurzer Zusammenschnitt unseres Wettkampfprogrammes mit dem 6er Team Sirnach/Rheineck. Das Outfit haben wir passend zu unserem Teamnamen "Engeli & Tüfeli" gewählt. 😈Gestern verbrachten wir einen grossartigen Samstag mit 4er Rheineck/Uzwil. Nach einer spannenden Schnitzeljagd durch unsere Karriere, liessen wir den Tag beim Baden und feinem Essen ausklingen. 😌Nochmals ♥️-lichen Dank Mädels! 😘📍📸 Rheineck, Switzerland, Teamwettkampf 2019

Közzétette: 4er Kunstrad Sirnach – 2019. május 12., vasárnap

Rekord: A nő, aki négy órán át kitartotta a planket

A siker kulcsa, hogy meginduljon a fogyás

Egészség két keréken

 

Hozzászólások

Látványos jégfolyosón korcsolyázhatunk idén télen
A gyerekek, de a nagyobbak is imádni fogják, ezt a főleg este látványos jégfolyosót.
Motivációs holtpont átlépése - Útmutatás egy coachtól
Egy korábban felébredt motiváció elvesztése, és annak újbóli megtalálása összetett és személyenként változó folyamat – de persze léteznek általános szabályok és trükkök. Igaz ez a sportra, az életmódváltásra, de a munkahelyi kihívásokra is.
Boszorkányok és harangok: ilyen volt az advent régen
Abban a korban, amikor az emberek még hittek a boszorkányokban és a gonosz szellemekben, fűzfából, szalmából és fenyőágakból fontak koszorút, és arany- vagy piros színű szalaggal díszítették, hogy távol tartsák őket advent idején.
Egészségesen étkezik, és nem retusálja képeit a plus size modell kismama: Ashley Graham
Hamarosan életet ad első gyermekének Ashley Graham teltkarcsú modell, akinek nagyon is példaértékű az, ahogyan a várandóssága alatt étkezik, és amennyit mozog!
Lúdtalp torna! Így erősítse a lábát!
Nemcsak talpbetéttel, de néhány egyszerű gyakorlattal és tehetünk a lúdtalp ellen!
Zsíros, mégis egészséges? Tisztázzuk végre, hogy mit ehet, aki diétázik!
Jó tudni, hogy vannak olyan zsíros élelmiszerek is, amelyek telítettzsírsav-tartalmuk dacára növelik a HDL, vagyis a jó koleszterin szintjét a szervezetben. Ezáltal pedig csökkentik a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát, védik az érfalakat.
Full sminkben a szülőszobán - vajúdás közbeni sminkelés az új őrület
Azt mondják megkönnyíti a vajúdást számukra, ha az összehúzódások közben full sminket készítenek maguknak.
Így csinálták: 4 magyar énekesnő látványos fogyása
Dér Heni, Király Linda, Radics Gigi és Tolvai Reni decemberben közösen állnak színpadra, hogy karácsonyi hangulatba hozzanak minket. Ám a tehetséges énekesnőkben nemcsak a csodás hang a közös, hanem az is, hogy szinte mindannyian megharcoltak a kilókkal, és van véleményük a témában.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.