Oldal kiválasztása
Ismerjék meg a 4er Kunstrad Sirnach nevű, svájci szinkron kerékpár csoportot! A lányok tartják a „művészi kerékpározás” világrekordját.

Látványos, amit a bajnok szinkron bringások művelnek!

Szinkronúszásról már mindenki hallott, és az is elképesztően látványos, de a szinkron kerékpározás még jobban megbabonázza az embert! Az előadásaik alatt csakis a hátsókerekükön kerékpároznak, miközben karjaikkal vagy egymásba kapaszkodnak, vagy különböző akrobatikus elemeket végeznek.

A lányok több rekordot is megdöntöttek már, és számos versenyben zsebelték be az első helyezettnek járó kupát. Nem is csoda, hiszen olyan fordulatokat és mutatványokat végeznek a bringájukkal, amihez elképesztő egyensúly érzék, ritmus és ügyesség kell. Egyszerűen megbabonázzák az embert. A csapathoz egyre többen csatlakoznak, így van már olyan előadásuk, amit hatan adnak elő.

Here is a short clip of our competition performance with the six team Sirnach/4er Kunstrad Rheineck/Uzwil. The outfit was chosen to match our team name Angels & Devils. 😈Yesterday we spent a great Saturday with 4er Rheineck/Uzwil. After an exciting mystery hunt through our career, we ended the day with a swim and tasty food. 😌Again thank you so much girls! 😘♥️***Hier noch ein kurzer Zusammenschnitt unseres Wettkampfprogrammes mit dem 6er Team Sirnach/Rheineck. Das Outfit haben wir passend zu unserem Teamnamen "Engeli & Tüfeli" gewählt. 😈Gestern verbrachten wir einen grossartigen Samstag mit 4er Rheineck/Uzwil. Nach einer spannenden Schnitzeljagd durch unsere Karriere, liessen wir den Tag beim Baden und feinem Essen ausklingen. 😌Nochmals ♥️-lichen Dank Mädels! 😘📍📸 Rheineck, Switzerland, Teamwettkampf 2019

Közzétette: 4er Kunstrad Sirnach – 2019. május 12., vasárnap

Rekord: A nő, aki négy órán át kitartotta a planket

A siker kulcsa, hogy meginduljon a fogyás

Egészség két keréken

 

Hozzászólások

Diéta és Fitnesz a Facebook-on

6 hatásos arcpakolások nyári gyümölcsből
Egy fárasztó nap után az arcunk is felfrissülhet, regenerálódhat a nyári gyümölcsök nyújtotta kényeztetéstől.
7 ötlet, hogy többet sportoljon az egész család
Ha a gyermek azt látja, hogy anyu és apu nem sportol, bizony felteszi a kérdést, akkor ő miért tenné? Mutassunk jó példát, szoktassuk rá az egész családot az aktív kikapcsolódásra.
Ez az egyetlen őszinte fotó, amit Kim Kardashian megosztott a testéről
Kim Kardashian patikamérlegen adagolja a tökéletesre szabott pózolást, de talán életében először egy igazán őszinte fotót sikerült megosztania, aminek még az üzenete is segíthet olyanoknak, akik hasonló tünetekkel harcolnak.
Hová menjünk hétvégén? – Programajánló
Visszatért a kánikula, így erre a júliusi hétvégére, csupa szabadtéri programot ajánlunk!
A 47 éves Sofia Vergara nem tud diétázni, de az alakja másról árulkodik
Azt mondja, hogy a mértékletesség a titka, de diétákat rendre elbukja. Mondja az alakján ez nem látszik.
5 otthon elvégezhető gyakorlat, ami gyilkolja a hasi zsírt
Öt szuper gyakorlat, amelynek segítségével elindulhatunk egy egészségesebb úton! A hasi zsír makacs, de nem legyőzhetetlen, és otthon is tehetünk ellene, ha napi 15-20 percig ezeket a gyakorlatokat végezzük!
Barna rizzsel a narancsbőr ellen? Igen!
Helytelen táplálkozás mellett akár tizenéves lányoknak is lehet narancsbőrös a combja, a feneke. A legjobb mód a megelőzés, de ha erről már lekéstünk, akkor is van lehetőség a bőr felületének javítására.
Duci kislányból tündöklő nő lett Radics Gigi
Azt mondja, változtatni csak önmagunkért érdemes, másoknak ne akarjunk megfelelni. Radics Gigi rengeteget fogyott az elmúlt években, a finom ételekről nem akar lemondani, boldog és jól érzi magát a bőrében.
Vízen lebegő piknikasztal hódít a neten
Akik inkább a vízben kártyáznának, uzsonnáznak, és hőségben eszükben sincs kimenni a vízből, azok imádni fogják ezt a lebegő piknikasztalt.
Habzsi-dőzsi: 7 mód, hogy ne hízzon a nyaralás alatt
Csapdák, amik miatt nyaralásról hazatérve képtelenek vagyunk begombolni a nadrágunkat.
Mihalik Enikő fürdőruhás képeit csak csodálni lehet
Egyszerűen imádjuk Mihalik Enikő friss, fürdőruhás képeit.
Mi az a poliol (cukoralkohol), és mit kell tudni róla?
Diéta, vagy betegség miatt, egyre többen törlik az étrendjükből a cukrot. A különböző helyettesítőkről sokat írtunk már, de melyek tartoznak a poliolok, vagyis a cukoralkoholok közé?
Nagyon sokat fogyott Cseke Katinka - fotó
Cseke Katinka életében sok változás történt az elmúlt hetekben. Nemcsak a Jóban Rosszban sorozattól búcsúzott, hanem a túlsúlytól is.
Hitelesen! Táplálkozási tanácsok kismamáknak
Mikre kell odafigyelnünk a várandósság alatt, és hogyan válogassuk össze azt az étrendet, ami mind a mamának, mind a babának megfelel?
7 csodaszép zuhanyzó, ami alatt állandóan énekelnénk
Inspirálódjon ezekkel a csodás zuhanyzókkal!
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.