Oldal kiválasztása
Itt van az ősz, itt van újra! Sütőtökből készítünk levest, arcpakolást, vagy éppen főételt, és már hódítanak, a sütőtök árnyalatait felvonultató manikűrök is! Készen áll arra, hogy a sütőtököt viselje az ujjain is?

A körömlakk árnyalatokat is elérte a sütőtökszezon

A sütőtök árnyalatai megjelentnek a fast fashion üzletekben és a drogériákban is. Már nemcsak garbót, szoknyát, vagy alsót vehetünk a sárga különböző, őszt idéző árnyalataiban, de a körmünkkel is jelezhetjük, hogy minket aztán nem zavar az esős, őszies időjárás. Körömlakkokban megjelentek a pasztell, a metál, és a teljesen basic sütőtök árnyalatok. A hófehér bőrű hölgyeknek azonban érdemes a világosabb, élénk sárgább verziókat keresni, azoknak is a matt verzióját!

Az ősz igazi szerelmesei, nemcsak az árnyalatot kölcsönözhetik a sütőtöktől

View this post on Instagram

HAPPY OCTOBER!! 🧡✨🎃🍂 Omg can you believe it – Spooky Season is now upon us! 🍂🎃✨🧛🏻‍♀️ So here are my nails to welcome the season! Products Used: @northernnailpolish Staycation 🧡 @lacqueredu.p Circinus💫🍂 @uberchicbeauty Hello Fall & Pumpkin Spice 🎃✨🧡🍂 @hellomaniology Straight Up Black, and BAM! White 🍂 @twinkled_t Liquid Gold 🧡✨ @lucky13lacquer We’re All Matte Here 🧡 On certain nights When the angles are right And the moon is a slender crescent It's circle shows In a ghostly glow Of earthly luminescence Earthshine A beacon in the night I can raise my eyes to Earthshine Earthshine A jewel out of reach Form a dream to rise to Earthshine Earthshine by Rush 🍂🎃🧡 I thought of doing spooky nails – but I wanted to use this Gorgeous Orange Polish & Stamping Plate 🧡✨🎃🍂 Hope everyone has an awesome day! 🎃🍂 . . . . . Tags #hellooctober #hellooctober🍁 #northernnailpolish #orangenails #octobernails #pumpkinnails #autumnvibes #autumnvibes🍁 #spookyseason👻 #spookyseasonishere #nailart #layeredstamping #layeredstampingplate #coffeenails #mynailsandmyview #sunrise #itsthemostwonderfultimeoftheyear🎃 #uberchicbeauty #uberchic0to10k #stampingplates #stampingaddict #nailstamping #mattenails #nailpolishtopper #nailsinspo #nailartjunkie #nailartblogger #nailartinspiration #autumnnails🍁 #lovemynails😍

A post shared by Julie G (@ghostlynails) on

Élénkebb árnyalat, de 100%-ban sütőtökre emlékeztető szín!

Néhányan arannyal kombinálják!

Ez a halványabb, visszafogottabb árnyalat is nagyon népszerű az Instagramon.

Aki bevadulna, annak a metál verziót ajánljuk.

De egy dísztök lehet sárga, zöld és narancs árnyalatú is. Minden csak kreativitás kérdése. Ez a lakkozás például így sikerült:

Végezetül jöjjön egy teljesen basic verzió. Ez a szín, szinte mindenkinek jól áll. Ősszel érdemes kipróbálni.

Mi üzen a körmünk?

Vitaminhiány ellen

 

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.