A nők már a kapcsolat igen korai szakaszában elképzelik önmagukat fehér ruhában az oltár felé sétálva. Na persze nem mindegy, ki várja ott őket. Vannak olyan férfiak, akik hiába vonzóak, hiába szeretünk beléjük fülig, mégsem jó férjalapanyagok. Egy házassághoz ugyanis több kell a kezdeti szenvedélynél vagy hirtelen fellángolásnál. Megóvjuk attól, hogy túl nagy hibát kövessen el, és adunk néhány javaslatot arra, mely pasitípusokkal kapcsolatban ne álmodozzon esküvőről és évtizedes házasságról

5 PASITÍPUS, akitől ne várjon házasságot

1. A „segíts rajtam!” pasi

Ha nő lenne, akkor bociszemekkel és méteres szempillákkal tekintgetne körbe a világban és állandóan bajban lenne, segítségre szorulna, esne-kelne és a világ minden férfija őt akarná óvni, védelmezni. Mivel azonban férfi a lelkem, ezért elhiteti a nővel, hogy neki sikerülhet, ami eddig senkinek. Ő megváltoztathatja, kirángathatja ebből a rettenetes, szörnyű, bulizós, haverozós, csajozós posványból, amelyben évek óta kénytelen tengődni. A(z) – aktuális – nő pedig beveszi mindezt. Elhiszi, hogy ő lehet az igazi, akire eddig várt a férfi. Ő majd mos, főz és takarít rá és megérti és szereti. Egy ideig. amíg rá nem jön, hogy a fickónak esze ágában sincs elköteleződni – állítson bármit is. Amikor már a harmadik, negyedik, sokadik év telik el hitegetéssel, szép szavakkal, állandóan tologatott összeköltözési és esküvői dátumokkal, a nő magától lelép. Ebből sosem lesz frigy.

2. A „nősülni kész” pasi

Pontosan tudja, mit akarnak a nők. Mit akarnak hallani, látni, érezni. Ezért már az első pillanattól kezdve közös jövőben, tervekben gondolkodik. Egyfolytában összeköltözésről, házasságról, gyerekekről, közös nyaralásokról beszél. A baj az, hogy csak beszél. Sokat, hihetően. De nem cselekszik vagy csak minimális mértékben. Ő az a típus, akinek mindig az utolsó pillanatban jön közbe valami. Karambolozik gyűrűvásárlás előtt, sürgős vizsgái, üzleti útjai, tárgyalásai lesznek, ha időpontot kell foglalni az anyakönyvvezetőnél. Elfelejti a megbeszélést az esküvőszervezővel, rossz étterembe megy, ha a vacsorát kell megszervezni. aztán egyszer csak lelép. Jobb esetben valami érthetetlen magyarázat kíséretében, rosszabb esetben sunyin megszökik az éj leple alatt. Ha egy férfi már az első randin az esküvőt pedzegeti, az soha nem jön létre.

3. A „szolgálj ki!” pasi

Tulajdonképpen nem társra van szüksége, hanem egy szexuális szolgáltatást is nyújtó bejárónőre. A kapcsolat elején még fenntartja a látszatot, miszerint hálás a törődésért, később azonban minden szolgáltatás természetessé válik a számára. Elvárja, hogy főzzenek, mossanak rá, takarítsanak utána, és a hálószobában is kiszolgálják. Ha megtalálja azt a nőt, aki ehhez képes alkalmazkodni, akkor gyorsan el is venné – hogy az ötcsillagos kiszolgálást bebiztosíthassa. azonban vigyázat, hölgyek! Az ilyen férfihoz nem szabad hozzámenni! Különben egy életre felköthetjük a fodros kötényt!

4. A „mindig van kifogás” pasi

Tulajdonképpen soha semmire nem mond nemet, de mindig van a tarsolyában egy jó kifogás. Akár évekig elvan, mint a befőtt. Majd, amikor konkrétan szó lenne házasságról, dátumról, kitűzött időpontról, akkor mindig van valami kifogás. Mert persze esküdjünk, de majd ha lefogytam, levizsgáztam, majd ha előléptettek. Ha egy pasinak sosem alkalmas az idő a házasságra, abba kár energiát ölni.

5. A „bulizós” pasi

A nősülési esélyei gyakorlatilag a nullával egyenlők. Ha csak nem vesz el valakit részegen Vegasban – de ilyen többnyire csak a filmekben van. imád bulizni, a haverokkal lógni. Hiába beszélnek meg egy közös, romantikus programot, ha valami jobb adódik, amelyhez a haveroknak is köze van, akkor a bulizós srácnak bizony nyoma sem lesz. Az ilyen típusú pasitól jobb, ha mindenki távol tartja magát. Persze ideig-óráig jó vele, már ha az ember lánya felhőtlenül szeretne bulizni, de semmi komolyra ne számítsunk tőle. Élvezzük ki az átmeneti észvesztés állapotát, majd evezzünk nyugodtabb vizekre.

A nyári kalandok 5+1 aranyszábálya

Ahol már-már perverziónak számít az orális érintkezés – Szex a nagyvilágban

 

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink