Az idei SAG díjátadón már alig lehetett felismerni a Trónok harca korábbi szereplőjét, a Samet alakító színészt.

Látványosan sokat fogyott a Trónok harca szereplője – fotó

John Bradley nyolc évadon keresztül alakította Samet a Trónok harcában. Az egyik olyan szereplő volt, akinek karaktere túlélte a finálét, de többet nem spoilerezünk, hátha valaki még nem nézte meg. A színész látványosan sokat fogyott az első évad óta. Az idei SAG díjátadón ragyogóan festett! „Noha a túlsúlyos Samwell Tarly nem volt a legbátrabb, legtapasztaltabb harcos a történetben, de intelligens, jól képzett, tanult és éleslátó volt. Ezen képességeivel pedig jó szolgálatot teljesített a harcokban” – mondta korábban a színész, aki saját életében nehezen viselte, hogy túlsúlyos. Minden akkor változott meg benne, amikor ő kapta meg Sam szerepét. „Ők pontosan olyan figurát kerestek, mint én”- mondta. Ezzel együtt is jól látható, hogy mennyit fogyott 2011-hez képest a színész. A módszerről egyelőre nem nyilatkozott, de az eredmény látható.

John Bradley fogyás

John Bradley a Trónok harcában, és 2020-ban.
Fotó: Youtube/Getty Images / Youtube/Getty Images


Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Bazsalikom, a fűszerek királya
A bazsalikom egyike a legkedveltebb és legnagyobb becsben tartott fűszernövényeknek, ami nem is csoda, mert aromája egyedülálló és nagyon különleges növény. Sokszor emlegetik együtt a rozmaringgal: „a bazsalikom a fűszerek királya”, a „rozmaring a fűszerek királynője”.
3 egyszerű diétás vacsora, ami hús nélkül is remek
Puffad a hasad? Segítünk kideríteni az okát!
Mindenki lapos hasra vágyik. És sokan igencsak kitartóak, ha áramvonalas testről van szó. Mégis, vannak helyzetek, amikor minden igyekezet dacára a has puffadt, feszes, még behúzni is képtelenség. Mi lehet az oka?
Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!

Ajánlataink