Avagy kössük össze a szórakoztatót a hasznossal. Nem kell más hozzá, mint a Szívek szállodájának egyik epizódja, és mehet is az edzés!

Hogy működik a Gilmore Girls edzésprogram?

Habár Lorelai és Rory nem arról híresek, hogy odalennének a sportolásért, sőt, viszont kávéivásban, fánkevésben, vicces beszólásokban és szócsatákban nagyon jók. A Self magazin állított össze egy nagyon vicces gyakorlatsort – és bármennyire is poénos, komolyan vettük, kicsit kibővítettük, kipróbáltuk, és működik! Persze az adott Gilmore Girls epizódtól függ, hogy mennyire lesz intenzív a dolog, és természetesen nem kell mélységesen komolyan venni, ez a gyakorlatsor nem helyettesít egy valódi edzést. De szórakozásnak kiváló, főleg akkor, ha amúgy is a Gilmore-okot néznénk.

Gilmore Girls

Fotó: Northfoto

Nem kell hozzá más, csak a Szívek szállodája valamelyik évadának DVD-je (de a televízióban is adják), egy polifoam vagy szőnyeg, a sportruhánk, kb. 45 perc szabadidő, és már kezdhetjük is. Mehet?

 

1. Amikor bármelyik szereplő kávét iszik…

…csináljunk 10 négyütemű fekvőtámaszt!

 

2. Bármikor, amikor Rory kezében könyv van vagy olvas…

…plankeljünk 30 másodpercig.

 

3. Mindegy egyes Lorelai-Emily szócsata hallatán…

…csináljunk 12 kitörést, mindkét lábra.

 

4. Minden alkalommal, amikor valaki (leggyakrabban Lorelai, Kirk, Taylor) felbosszantja Luke-ot…

…végezzünk el 12 guggolásból felugrást.

 

5. Minden egyes popkulturális utalásnál…

…csináljunk 10 fekvőtámaszt.

 

6. Michel összes gunyoros/ironikus beszólásánál…

…fussunk helyben 1 percig.

 

7. Amikor Emily egzecíroztatja a személyzetét…

…csináljunk 8 egylábas guggolást, mindkét lábra.

 

8. Mindig, amikor Kirknek valamilyen új munkája van…

…végezzünk 12-12 térdhúzást fekvőtámasz alapállásban.

 

+1 tipp: Ha olyan részt nézünk, amiben Mrs. Kim sokat szerepel, minden egyes szigorú és dermesztő tekintetekor csináljunk 10 felugrást magas térdemeléssel!

 

Végeztünk? Akkor a Gilmore Girls szellemiségének megfelelően jöhet a kávé és a fánk! (Nem, csak viccelünk természetesen.)

 

EZ IS ÉRDEKELHETI:

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ínhüvelygyulladás: Hogyan szüntethető meg a fájdalom és előzhető meg a visszatérése?
Az ínhüvelygyulladás (tenosynovitis) világszerte emberek millióit érintő fájdalmas és hátráltató mozgásszervi betegség, ami a test különböző részein jelentkezhet. Leggyakrabban a csuklók, az ujjak inai, valamint az Achilles-ín érintett.
Nemcsak fogyni segít az eper! Érdemes többet enni belőle
Amellett, hogy finom, a diétát is támogatja, úgyhogy a szezonban megéri sokat fogyasztani belőle, mégpedig a következőképpen.
A legjobb tippek, hogy nyárra tökéletes formában légy
Kedvetlennek és állandóan kimerültnek érzed magad? Lehet, hogy te sem tudod leküzdeni a hosszú téli hónapok után jelentkező tavaszi fáradtságot.
Íme a legdurvább okok, amiért nem tudsz lefogyni
Salátát eszel salátával, megvonod magadtól a finom falatokat, még némi sportra is ráveszed magad, a mérleg mégsem mozdul. Vagy ha igen, akkor is csak felfelé. Mit csinálhatsz rosszul? El sem hiszed, milyen apróságokon múlhat a fogyókúra sikere.
Bazsalikom, a fűszerek királya
A bazsalikom egyike a legkedveltebb és legnagyobb becsben tartott fűszernövényeknek, ami nem is csoda, mert aromája egyedülálló és nagyon különleges növény. Sokszor emlegetik együtt a rozmaringgal: „a bazsalikom a fűszerek királya”, a „rozmaring a fűszerek királynője”.
3 egyszerű diétás vacsora, ami hús nélkül is remek
Régóta bizonyított tény, hogy azoknál, akik kerülik a húsfogyasztást, vagy legalább csökkentik annak mennyiségét, azoknál bizonyos betegségek ritkábban fordulnak elő.
Puffad a hasad? Segítünk kideríteni az okát!
Mindenki lapos hasra vágyik. És sokan igencsak kitartóak, ha áramvonalas testről van szó. Mégis, vannak helyzetek, amikor minden igyekezet dacára a has puffadt, feszes, még behúzni is képtelenség. Mi lehet az oka?
Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.

Ajánlataink