Az újévi fogadalmak elenyésző részét tartjuk be. Vajon így van ez akkor is, ha nem a dohányzásról való leszokásra, a rendszeres sportolásra vagy a fantasztikus diétára vonatkozóan fogadkozunk, hanem a szexuális életünk jobbá tételére teszünk kísérletet? Próbálja ki, tegyen szexi fogadalmakat önmagának, hogy 2020-ban még szenvedélyesebb és izgalmasabb legyen a szexuális élete.

10 szexi újévi fogadalom

„Néha átveszem az irányítást”

Legközelebb, ha kedve támad, vegye át az irányítást akció közben. Mutassa meg, hogy milyen, amikor ön a főnök és a kedvesének azt kell csinálnia, amit ön kér. A férfiak nagyon izgatónak találják az ilyen helyzeteket: néha szeretik, ha más diktál nekik, és ők csak élvezik a szárnyalást.

„Nem leszek önző”

A szex két emberről szól. Adni és kapni kell, megérteni és elfogadni egymás igényeit. Ha csak az egyik fél tesz meg mindent a másik öröméért, előbb-utóbb a társa megbántott lesz és a lelkesedése is jelentősen csökken. Az egyik legjobb módja az ilyen aránytalanságok orvoslásának az, ha felváltva bekötik egymás szemét. A bekötött szemű partner irányít: elmondja, hogy mit szeretne, mi a jó neki, és hagyja, hogy a másik fél kényeztesse. Ezután a szerepek felcserélődnek.

„Szeretni fogom a testemet”

A legtöbb férfi gyönyörűnek látja partnere testét. amit a hölgyek narancsbőrös, hatalmas fenéknek titulálnak, az a kedvesük szerint egy szépen ívelő, puha popsi. De tényleg! Engedje hát el ön is a saját testére vonatkozó negatív gondolatokat. gondolja végig, melyik a legszexibb testrésze! A melle? A lába? Vagy a szemét tartja rendkívül vonzónak? Ismerje meg az erősségeit, és így könnyebben tudja elfogadni a gyengeségeit is.

„Megtalálom a G-pontomat”

Hogyan várja el a partnerétől, hogy megtalálja ezt a titokzatos helyet, ha ön sem tudja, hol van?! Feküdjön a hátára felhúzott, enyhén szétnyitott lábakkal. Vezesse felfelé fordított tenyérrel az ujjait a hüvelyébe, majd felfele görbülő ujjakkal simogassa a hüvely hasi oldalát. Valahol itt kell lennie egy dió nagyságú területnek, amely a vágy fokozódásával duzzadtabbá válik. Ha már tudja a helyes irányt és a legjobb ingerlő technikát, megoszthatja titkát a kedvesével.

„Nem csak a hálószobában szeretkezem a kedvesemmel”

Minden alkalommal ugyanott találkozik a párjával, ahol először randiztak? Ez nagyon unalmas lenne, lássuk be. Akkor miért szeretkeznének ugyanazon a helyen minden alkalommal? A változatosság kulcsfontosságú ahhoz, hogy megőrizzék a szexuális vágyat a kapcsolatukban. A lehetőségek száma végtelen: összebújhatnak a fürdőszobában, a padláson, az emeletre vezető lépcsőn, az autóban, az udvaron – de akár az előszobában is.

„Megtanulom, hogy mi az igazán jó nekem”

Ahhoz, hogy megkapja a szexben a kedvesétől, amit szeretne, tudnia kell, hogy mit is akar. Ennek a legjobb módja, ha nyugodt körülmények között felfedezi a saját testét. Ha egyedül marad a lakásban, zárja be az ajtót, kapcsolja ki a telefont és kísérletezzen! Bátran vegye elő a szexuális játékszereit, de a keze is elegendő. A lényeg az, hogy önfeledten adja át magát a gyönyörnek.

„Spontán leszek”

A kiszámíthatóság az egyik leghírhedtebb szenvedélygyilkos. Igazán lelombozó, ha pontosan tudja, hogy szombat reggel szexelni fog a párjával, csak azért, mert így szokták. A szex megtörténhet bárhol, bármikor. Arra figyeljen, hogy a romantikus filmek alapján a spontán szex mindig tökéletes – a valóságban azonban szinte biztosan előfordulnak apró, néha kellemetlen, néha határozottan vicces problémák.

„Szexistennő leszek”

Hajrá! az orális szexben nincs jó vagy rossz technika. csinálja, ahogy tudja, és ahogy a partnerének jó. Hagyja, hogy az érzései vezessék. De ha vannak kétségei, bátran olvasson utána vagy nézzen meg egy-két videót a „tökéletes” technikáról. Ha nem szeretné magát ilyen mélyen beleásni a témába, hagyatkozzon az ösztöneire.

20 DOLOG AMIT MINDEN NŐNEK TUDNIA KELL A JÓ SZEXRŐL

5 OK, AMIÉRT A SZERVEZETÜNKNEK SZÜKSÉGE VAN A SZEXRE

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Egy hetes diéta eperrel: itt a pontos program
A május minden évben az eperről szól: gyakorlatilag alig akad olyan, aki nem szereti ezt a csodálatos, zamatos gyümölcsöt. Nemcsak finom íze, de az egészségre gyakorolt jótékony hatásai miatt is érdemes pár napos eperdiétát tartani. Alább egyhetes menüt ajánlunk, középpontban a szuper bogyós gyümölccsel.
Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.

Ajánlataink