Oldal kiválasztása
Életünk során átlagosan 10 ezer napot töltünk a munkahelyünkön, sokunk irodában, a számítógép előtt görnyedve teszi mindezt. Túlórázunk, folyton rohanunk, alig vagyunk otthon, nincs időnk sem edzeni, sem kipihenni magunkat. Könnyen felborul fizikális és mentális egyensúlyunk, miközben jó közérzetünk is odalesz. Hacsak nem teszünk aktívan a fentiek ellen.

4 tanács, hogy jól érezze magát a munkahelyén

Munka előtti edzés

Érdemes egy órával hamarabb felkelni azért, hogy elmenjen futni egyet, vagy meglátogassa az önhöz legközelebbi edzőtermet. Testmozgás után sokkal frissebb lesz egész nap, és a munkáját sem fogja annyira stresszesnek érezni.

Álljon fel és sétáljon!

Óránként egyszer mindenképp álljon fel a székéből, nyújtózkodjon és tegyen egy kört az irodában. Ezek remek alkalmak elmenni egy pohár vízért, sétálni az udvaron és kiszellőztetni a fejünket.

Üljön át fitneszlabdára!

Ha már nagyon kényelmetlen a széke, akkor dolgoztassa meg a derekát és üljön a labdára. Az a fontos, hogy egyenes háttal üljön, illetve az alsó és a felső lábszára, valamint a lába és a törzsedis 90 fokos szöget zárjanak be egymással.

Ha beteg, irány az ágy!

Ha rossz a közérzete, felment a láza, akkor semmiképp ne menjen be a munkahelyére! Ha van rá lehetősége. és még nem döntött le teljesen a nátha, akkor feküdjön le a kanapéra, tegye maga mellé a laptopot és a forró teát, és így küldje el a legfontosabb e-maileket.

Panicked The Office GIF - Find & Share on GIPHY

Csábszövegek, kanyarok az önéletrajzban – Munkahelyi jótanácsok

Munkamániásból otthonülő

Hozzászólások

Ezért nagyon fontos a nőknek az olajos magvak fogyasztása!
Ásványi anyagokban, vitaminokban, rostokban gazdag élelmiszerek, amelyek kiemelt szerepet játszhatnak a női egészségmegőrzésben. A magvak nem véletlenül a kedvenceink!
Kitörés felturbózva – Top 6 variáció Béres Alexandrától
A klasszikus, bevált gyakorlatokba is lehet némi nehezítést, izgalmat csempészni. Íme, a comb és a farizom formálásának adu ásza, a kitörés – egy kicsit másképp.
Ezt rágcsálja! 12 alacsony szénhidráttartalmú nasi
Nem kell lemondani a finomságokról, csak válasszuk meg jól, hogy mit falatozunk. Olyan egészséges, alacsony szénhidráttartalmú ételeket gyűjtöttünk össze, amelyekből mértékkel nyugodtan csemegézhetünk.
A szabadtéri sport 6 szabálya járvány idején + Gyakorlatok
Amíg nincs kijárási tilalom, addig a biztonsági szabályok betartásával megengedett a szabadban sportolni. Mik a legfontosabb előírások, és milyen gyakorlatokat végezzünk? Útmutatónkból kiderül.
„Élvezem, hogy kísérletezhetek a konyhában!” – interjú Végh Judit színésznővel
Áprilisi címlaplányunk, Végh Judit az év elején komoly változtatást eszközölt ez életmódjában: vegán lett. A színésznővel az új táplálkozási szokásairól is beszélgetünk a vele készült interjúban.
Feszült? Ideges? Segítenek ezek a stresszűző ételek!
A szorongás, az aggodalom és a stressz – főleg most – sokak életének része, és már az egészségünkre is hatással van. Ezen az állapoton azonban sporttal és helyes étrenddel is javíthatunk.
Félelem, önsajnálat vagy lustaság? A halogatás lélektana
A nehéz helyzetekben a problémaorientált ember a kétségbeesés és a passzivitás köntösébe bújik. De van-e kiút ebből a viselkedésformából, hogyan győzhető le a halogatás?
Nagy diétaválasztó – milyen fogyókúrás módszer illik önhöz?
Érdemes a személyiségtípusát is figyelembe vennie, mielőtt belevágna az étkezése megreformálásába. Nézze meg, melyik kategóriába tartozik és segítünk, hogyan könnyíthetné meg az életmódváltást.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.