A reggeli szexnek köszönhetően jól indul a nap – miért mondana le róla? Sokkal kellemesebb a párja simogatására ébredni, mint óracsörgésre. Ráadásul a szeretkezés alatt jó érzéseket keltő anyag, oxitocin termelődik, így azok, akik reggel összebújtak, egész nap élvezhetik az összetartozás érzését. De nem csak ezért érdemes reggel szerelmeskedni: a növekvő ösztrogénszint javítja a bőr és a haj tónusát, textúráját, így igazán szexinek és gyönyörűnek érezheti magát egész nap. Elmondjuk, mire figyeljen.

Így lesz kalandos a reggeli szex

Ébredjen korábban!

Állítsa be az ébresztőórát a megszokottnál 20 perccel korábbra. a riasztó ébresztőhangok helyett válasszon valamilyen lágy zenét. Óvatosan bújjon ki a pizsamájából és simítson végig kedvese combján. Lassú, határozott, körkörös mozdulatokkal közelítsen az ágyéka felé. Ezen a területen a bőr vékony és érzékeny, a vér egyenesen a nemi szervekhez áramlik.

Lopakodjon ki a fürdőszobába!

A kellemetlen szagú lehelet mindenki számára zavaró, ezért gyorsan mosson fogat mentolos fogkrémmel vagy öblögessen mentolos szájvízzel. Ettől nem csak a csókja lesz friss, de az orális szexet is feldobhatja.

Élvezze a látványt!

A reggeli fényben nehéz elrejteni a vélt vagy valós szépséghibákat. adja át magát a vágynak, és ahelyett, hogy a takaró alatt szenvednének, dobják le magukról a textilt, és élvezze a vizuális izgalmat. A férfiak imádják nézni kedvesük arcát szerelmeskedés közben, és gyönyörűnek tartják partnerük minden porcikáját. Valószínűleg önt is izgalommal tölti el a partnere szeméből áradó öröm és csodálat, élvezze hát a látványt.

Fürödjenek együtt!

A közös fürdés nagyon romantikusan hangzik, de lássuk be, hogy a víz alatt egy időben csak egy személynek van helye. Szerezzen be dupla zuhanyfejet, így mindketten kényelmesen tudnak tisztálkodni és játszani a vízzel. A meleg víz hatására az erek kitágulnak, így a bőr még érzékenyebbé válik az érintésre és a csókokra. A friss illatú tusfürdők élénkítenek, még élvezetesebbé téve az együttlétet.

Használja ki a lehetőséget!

A férfiak reggel ösztönösen kívánják a szexet, hiszen alvás közben – a hajnali órákban pedig különösen – megemelkedik a tesztoszteronszint a szervezetükben. Kár lenne kihagyni a kínálkozó alkalmat.

Lélegezze be a kedvese illatát!

Ha ébredés után bújik a szerelméhez, a természetes illatát fogja érezni. Az pedig tény, hogy a férfiak illata izgató hatással van a nőkre. Ráadásul a bőr is sokkal érzékenyebben reagál az érintésre közvetlenül a felkelés után.

Találják meg a megfelelő pozíciót!

Reggel még mindketten álmosak, így célszerű olyan pozícióban szeretkezni, amely nem igényel nagy erőfeszítést. A legegyszerűbb a misszionáriuspóz: ebben a nő és a férfi teste szinte teljesen egymáshoz ér, az együttlét bensőségesebb, a kezek szabadok, és közben még csókokkal és fülbe suttogott szavakkal is izgalmasabbá tehető az együttlét.

Siessenek!

Cserkéssze be a kedvesét akkor, amikor az legkevésbé számít rá, például, amikor kilép a zuhany alól, borotválkozik vagy öltözik éppen. A reggeli szex nem hosszú, elnyújtott szeretkezést jelent, különösen, ha munkába sietnek utána. a gyors szex előnye, hogy az adrenalinlöket intenzívebbé teszi az élményt. Ne aggódjon, hogy kevés lesz az idő a gyönyörre. Egyes kutatások szerint, ha egy nő képes kizárni a külső zavaró tényezőket, akár harminc másodperc alatt is felizgulhat, így nincs szükség hosszas előjátékra.

5 ok, amiért a szervezetünknek szüksége van a szexre

Jótékony szex

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink