Oldal kiválasztása
Egy világ láthatta Dakota Johnson minden porcikáját a Szürke ötven árnyalata filmekben. A színésznő, aki ma ünnepli 30. születésnapját, minden szerepe előtt egy sztáredzőt kér fel, hogy tökéletesítse alakját.

Ezzel a komplex edzéssel készül szerepeire a 30 éves Dakota Johnson

Ramona Braganza személyi edző volt az, akit Johnson felhívott és segítséget kért tőle a Szürke ötven árnyalata filmek forgatása előtt. Ramona egy interjúban elárulta, milyen testmozgást végzett, valamint hogyan étkezett a színésznő. „Dakota esete nagyon speciális volt, hiszen így is rendkívül vékony, szóval esetében nem arról volt szó, hogy a szerep miatt még többet kellett volna fogynia. Inkább az volt a feladat, hogy a teste tónusosabb, szálkásabb legyen. Az erőnléte pedig jobb”- magyarázta az edző a Healthista oldalnak.

Ramona hetente négyszer tartott nagy intenzitású, saját testsúlyos, valamint egykezes súlyzós edzéseket a színésznőnek. „A bemelegítés majdnem 20 percig tartott minden alkalommal, és a nyújtásra is a szokásosnál több időt szántunk. Rengeteg saját testsúlyos gyakorlatot, pilates elemet hasznosítottunk az edzésekben, valamint a plank különböző formáit is felhasználtuk a gyakorlatsorokban.” Ezek mellett Johnson hetente kétszer bikram jógára járt, és kardio napokkal (többnyire futópadon futott) egészítette ki a Ramonával közös edzéseket.

Dakota Johnson, edzés, test, szürke ötven árnyalata, diéta

Nem fogyni akart, hanem szálkásítani a testét.
Fotó: Axelle/Bauer-Griffin/FilmMagic

Az edző több, kisebb étkezést írt elő a hírességnek, és naponta minimum 3 liter víz ivását ajánlotta számára. Dakota reggelije általában tojás volt, valamint zablisztből készült pékáru. Ebédre grillezett halat, csirkét evet sok-sok salátával. És a vacsorához még egy pohár bort is engedélyeztek neki.

Lehetsz te is címlaplány!

Miért ne lehetnél? Mi egy fotózás az élet nagy harcaihoz képest? Neked semmiség! Nem kell tökéletesnek lenned, egyszerűen csak hinned kell magadban. Hinned kell abban, hogy képes vagy arra te is, amire az influencerek, celebek, színésznők és a sportolók: felvállalni önmagad.Mutasd meg magad és mondd el történted a többi nőnek, hogy lássák, előtted nincs lehetetlen.

Jelentkezz a cimlaplany@mediaworks.hu e-mail címen 2019. november 29-én éjfélig.

Legyél te is címlaplány!

Legyél te is címlaplány! – Jelentkezz a Diéta és Fitnesz pályázatára!
Fotó: Diéta és Fitnesz

Az 50 éves Naomi Watts súlyzós edzésekkel formálja testét

Így bokszol Jennifer Lopez – videó

Inspirálódjon! A nyár legszebb esküvői ruhái, amiket sztárok viseltek

Hozzászólások

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.