Míg a kapcsolat elején többnyire naponta – de hetente többször biztosan – összebújnak a párok, az idő haladtával ritkulnak az együttlétek. A csökkenő vágynak számos oka lehet, például hormonális változások, stressz, de a különböző élelmiszerek vagy vegyi anyagok is rossz hatással lehetnek a libidóra. Derítse ki, milyen vágycsökkentők veszélyeztetik a kapcsolatát, és pörgesse fel szexuális életét.

Szexgyilkosok nyomában

A PROBLÉMA: Stressz

Megoldás:
A család, a gyerekek és a munka mellett úgy érzi, nincs energiája és kedve a szexhez? Próbáljon lelassulni, és fedezze fel újra az érzéki oldalát. tanuljon meg nemet mondani, és egész egyszerűen hagyja abba a házimunkát időben. merüljön el egy kád meleg vízben 10-20 percre, relaxáljon, pihenjen. Gondoljon arra, hogy a szex egy természetes stresszoldó, így minél többször szakít időt a szerelmeskedésre, annál jobban kisimul az idegrendszere.

A PROBLÉMA: Gátlások

Megoldás:
Higgye el, a kedvesét nem zavarja, ha picit nagyobb a pocakja vagy ha narancsbőrös a combja. hogyan tudja leküzdeni a bizonytalanságát? Gondolja át, mit szeret a testében és mi az, amin változtatni szeretne. Keressen olyan edzésprogramot, amelynek segítségével megváltoztathatja azt a testrészét, amellyel elégedetlen. már 2 hónap után látványos eredményeket érhet el, miközben az egészsége és az energiaszintje is javul. Szerezzen be egy szexi hálóinget, hogy magabiztosnak és kívánatosnak érezze magát.

A PROBLÉMA: Kommunikáció hiánya

Megoldás:
Az egészséges szexuális élet alapja a bizalom és az őszinteség. még a látszólag kis problémák – el nem pakolt szennyes, felhajtott vécédeszka vagy a levesszürcsölés – is egy idő után megölik a vágyat. beszéljen a kedvesével arról, mi bántja, és merje elmondani, ha dühös valamiért. De ne feledje: nem csak a haragot, a gyengédséget is ki kell mutatni. egy mosoly, egy gyengéd érintés és a beszélgetés ereje feloldja a rossz érzéseket.

A PROBLÉMA: Alkohol

Megoldás:
Míg egy pohár bor csökkenti a gátlásokat és felizzítja a vágyat, addig a mértéktelenül fogyasztott alkohol a szexuális reakciók csökkenésével jár. Ha igazán kellemes estét szeretne eltölteni a párjával, mondjon nemet az alkoholfogyasztásra vagy elégedjen meg egy pohárka vörösborral.

A PROBLÉMA: Fáradtság

Megoldás:
Ahogy a feje a párnára ér, már alszik is? Ha ez a helyzet, muszáj előre betervezni a szexet. Lehet, hogy prózaian hangzik, de nevezzen ki egy vagy két napot a héten, amikor összebújna a párjával. Azokon a napokon alakítsa úgy a programját, hogy nyugodtan tudjon készülődni az estére. Ne vesztegesse az időt a vacsora romjainak eltakarítására és ne ragadjon le a tévé előtt.

A PROBLÉMA: Illatos gyertyák és légfrissítők

Megoldás:
Azt hihetnénk, hogy a finom illatgyertyák fokozzák a vágyat. A mesterséges anyagokkal illatosított termékek azonban olyan anyagokat tartalmaznak – benzolt és toluolt –, amelyek többek között asztmás rohamokat is kiválthatnak és csökkentik a nemi vágyért felelős hormonok termelését. Használjon méhviasz gyertyákat, amelyek nemcsak jó illatúak, de segítenek a levegő megtisztításában is.

A PROBLÉMA: Szexjátékok

Megoldás:
Gondolta volna, hogy éppen a szexjátékok hatnak negatívan a libidóra? A műanyag eszközökben található vegyi anyagok okozzák a vágy csökkenését – férfiak és nők körében egyaránt. Keressen üvegből vagy orvosi szilikonból készült vibrátort, szexuális játékszereket, hogy az előjáték ne ölje meg a vágyat.

A PROBLÉMA: Szója

Megoldás:
Nemrégiben egy tanulmány szoros összefüggést talált a szójafogyasztás és a csökkent spermaszám között. többek szerint a szója a nemi vágyat is mérsékli. Mivel a szója szinte a legtöbb feldolgozott élelmiszerben megtalálható, figyeljen a megvásárolt élelmiszerek összetevőire.

5 ok, amiért a szervezetünknek szüksége van a szexre

Jótékony szex

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Mutatjuk, hogy szépít meg a kávé! Most figyelj!
Összegyűjtöttük, mire használhatja szépségápolási rutinjában a kávét, illetve a kávézaccot.
Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.

Ajánlataink