Azt mondja, jó úton járt, hogy halálba egye magát. Azonban egy tragédia megváltoztatta az életét, és 56 kilót fogyott a fiatal orvos.

56 kilót fogyott a háziorvos, most a betegeit motiválja

Dr. Kevin Gendreau számára egy szörnyű tragédia volt a fogyáshoz vezető motiváció. „Amikor a nővéremnél egy agresszív, és ritka daganatos betegséget diagnosztizáltak, én már 136 kiló felett voltam. Sok kenyeret, tésztát és csipszet ettem.” Kevin, aki családorvosként dolgozik, azt mondja amíg a nővére az életéért harcolt, ő jó úton járt afelé, hogy halálra egye magát. „Eldöntöttem, hogy változtatok az életemen”- mondta az orvos a People magazinnak.

Dr. Gendreau először a népszerű, alacsony szénhidrát, magasabb zsír tartalmú diétát követte. „Ahogyan a nővérem állapota egyre romlott, én egyre motiváltabb lettem azt illetően, hogy egészségesen éljek és étkezzek, mert tudtam, hogy a hétéves unokahúgomnak, és a hároméves unokaöcsémnek a legjobb formámban lesz szüksége rám, vagyis egészségesen, erősen. A nővérem pedig nem sokkal később elhunyt.”

Az orvos teljesen elhagyta a feldolgozott élelmiszereket az étrendjéből, rengeteg gyümölcsöt, zöldségeket, magvakat, csirkét, pulykát, halat, tojást, joghurtot, és fűszereket fogyasztott. Idővel áttért a magas fehérje, alacsony szír és szénhidrát étrendre.

Végül 56 kilót dobott le.

Az életmódváltásnak módszerét számos betegének elmesélte, hogy segítsen nekik is a változtatásban. „Az étrend segíthet sok prediabétesszel, vagy diabétesszel harcoló embernek. Azonban ez a módszer sem ajánlott mindenkinek, minden diéta, vagy inkább életmódváltás előtt, konzultálni kell a háziorvossal”- szögezte le Dr. Gendreau.

View this post on Instagram

Happy Motivation Monday and FIRST DAY OF JULY! 😎 Summer is upon us and there’s no better time than the beginning of a month/season to make a major life change. For me, that decision happened on August 1st, 2016. That’s when I started eating clean with Whole30 and tracking my calories using MyFitnessPal. Several months later, I began intermittent fasting as well. With these methods combined, I lost over 120lbs (306lbs -> 185lbs)! Conquering obesity was not easy, but it’s a path I am so glad I chose. I am feeling so grateful that I get to work as a physician to help prevent and treat obesity and all it’s co-morbid conditions every day.👨🏼‍⚕️I will keep trying my best to make a difference, one person at a time! Tag a friend in the comments below who has tried Whole30, Keto, Paleo, or Intermittent Fasting!👇🏼ALSO, kudos to you if you’re able to zoom into my “after” picture and tell me how many Teddy’s you can spot! 😂 #whole30 #keto #paleo #beforeandafter #suit #expressmen #socks #weightloss #fitness #doctorsofinstagram #follow #share #motivationmonday #inspiration #thinspiration #obesity #medicine #natural #diet #lifestyle #intermittentfasting #myfitnesspal #mfptransformation #motivation #buzzfeed #puppiesofinstagram #southcoasthealth

A post shared by Kevin Gendreau, MD (@kevingendreau) on

Dr. Gendreau Instáját itt tudjátok követni.

30 tipp, ami segít tudatosan készülni a fogyásra

Csodás átalakulás: 130-ról 69 kilóra fogyott az esküvőjére

 

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.
Ezek a legjobb tavaszi vitaminbombák, így fiatalítsd meg a tested
A téli hideg időben lemerülnek szervezetünk vitaminraktárai, így tavaszra legyengül az immunrendszer. A friss zöldségek és gyümölcsök azonban óriási energiával töltik fel testünket!
Maradj fitt a mobiloddal: öt applikáció, ami segít ebben
Az okostelefonunk mindig a zsebünkben van. Miért ne használnánk arra is, hogy segítsen az egészséges életmód kialakításában?

Ajánlataink