Oldal kiválasztása
Azt mondja, jó úton járt, hogy halálba egye magát. Azonban egy tragédia megváltoztatta az életét, és 56 kilót fogyott a fiatal orvos.

56 kilót fogyott a háziorvos, most a betegeit motiválja

Dr. Kevin Gendreau számára egy szörnyű tragédia volt a fogyáshoz vezető motiváció. „Amikor a nővéremnél egy agresszív, és ritka daganatos betegséget diagnosztizáltak, én már 136 kiló felett voltam. Sok kenyeret, tésztát és csipszet ettem.” Kevin, aki családorvosként dolgozik, azt mondja amíg a nővére az életéért harcolt, ő jó úton járt afelé, hogy halálra egye magát. „Eldöntöttem, hogy változtatok az életemen”- mondta az orvos a People magazinnak.

Dr. Gendreau először a népszerű, alacsony szénhidrát, magasabb zsír tartalmú diétát követte. „Ahogyan a nővérem állapota egyre romlott, én egyre motiváltabb lettem azt illetően, hogy egészségesen éljek és étkezzek, mert tudtam, hogy a hétéves unokahúgomnak, és a hároméves unokaöcsémnek a legjobb formámban lesz szüksége rám, vagyis egészségesen, erősen. A nővérem pedig nem sokkal később elhunyt.”

Az orvos teljesen elhagyta a feldolgozott élelmiszereket az étrendjéből, rengeteg gyümölcsöt, zöldségeket, magvakat, csirkét, pulykát, halat, tojást, joghurtot, és fűszereket fogyasztott. Idővel áttért a magas fehérje, alacsony szír és szénhidrát étrendre.

Végül 56 kilót dobott le.

Az életmódváltásnak módszerét számos betegének elmesélte, hogy segítsen nekik is a változtatásban. „Az étrend segíthet sok prediabétesszel, vagy diabétesszel harcoló embernek. Azonban ez a módszer sem ajánlott mindenkinek, minden diéta, vagy inkább életmódváltás előtt, konzultálni kell a háziorvossal”- szögezte le Dr. Gendreau.

View this post on Instagram

Happy Motivation Monday and FIRST DAY OF JULY! 😎 Summer is upon us and there’s no better time than the beginning of a month/season to make a major life change. For me, that decision happened on August 1st, 2016. That’s when I started eating clean with Whole30 and tracking my calories using MyFitnessPal. Several months later, I began intermittent fasting as well. With these methods combined, I lost over 120lbs (306lbs -> 185lbs)! Conquering obesity was not easy, but it’s a path I am so glad I chose. I am feeling so grateful that I get to work as a physician to help prevent and treat obesity and all it’s co-morbid conditions every day.👨🏼‍⚕️I will keep trying my best to make a difference, one person at a time! Tag a friend in the comments below who has tried Whole30, Keto, Paleo, or Intermittent Fasting!👇🏼ALSO, kudos to you if you’re able to zoom into my “after” picture and tell me how many Teddy’s you can spot! 😂 #whole30 #keto #paleo #beforeandafter #suit #expressmen #socks #weightloss #fitness #doctorsofinstagram #follow #share #motivationmonday #inspiration #thinspiration #obesity #medicine #natural #diet #lifestyle #intermittentfasting #myfitnesspal #mfptransformation #motivation #buzzfeed #puppiesofinstagram #southcoasthealth

A post shared by Kevin Gendreau, MD (@kevingendreau) on

Dr. Gendreau Instáját itt tudjátok követni.

30 tipp, ami segít tudatosan készülni a fogyásra

Csodás átalakulás: 130-ról 69 kilóra fogyott az esküvőjére

 

 

Hozzászólások

Hogyan fogynak a nők Brazíliától Kínáig?
Miért olyan vékonyak a kínai nők, mitől olyan kicsattanóan egészségesek a brazil vagy a görög asszonyok? Minden nőnek, függetlenül attól, hol él, megvannak a sajátos kis trükkjei, amelyekkel megőrizheti alakját. Van, aki a kókuszolajra, és van, aki a reggelire esküszik. Tegyünk egy kis világ körüli utat, és lessünk el néhány trükköt más országok lakóitól.
Súlykímélő karácsonyi desszertek
A karácsony nem csak a halászlé és a töltött káposzta, de az édességek fénykora is. Az ünnepek alatt asztalra kerülnek a klasszikusnak számító bejglik, kalácsok, kuglófok, krémes sütemények, édes mézes kekszek. Szinte lehetetlen ellenállni, ám ha az ünnepek végén mérlegre állunk, keserű percek várhatnak ránk.
A legszínesebb karácsonyi manikűrök
Karácsonykor a körmeinket is szeretjük ünnepi színekbe „öltöztetni”. Lássuk a legszínesebb megoldásokat! Ilyenkor tarol az arany, a piros és a zöld is!
A 8 kedvenc edzéstervünk, 30 szuper gyakorlattal
Összeszedtük a kedvenc gyakorlatsorainkat, melyekben megtalálhat mindent, attól függően, hogy karral, combra, fenékre, vádlira, vagy hasra szeretne erősíteni.
Sovány vagyok, hízni szeretnék!
Ki hinné, hogy vannak, akik azt szeretnék, hogy kicsit jobban gömbölyödjenek? Bizonyára azt is nehéz elhinni, hogy hízni nehezebb, mint fogyni. Míg arra, hogy hogyan kell leadni pár kilót, szinte mindenkinek van ötlete, addig az egészséges hízásra nem szokás tippeket adni.
Ezt nézzük meg az alternatív tejek címkéjén!
Dietetikusok szerint ezeket az értékeket mindenképpen nézzük meg az alternatív tejek csomagolásán! Az sem mindegy, hogy mire szeretnénk felhasználni a tejet. És az is kiderül, hogy miért olyan szuper megoldás a borsótej!
Stresszes a gyerek – tanítsa meg levezetni
Számos olyan apró dolog létezhet egy kisgyerek életében, amelyről a szülők nem tudnak, ám őket mégis nagyon felzaklatják. Beszélni csak nehezen hajlandóak, nyaggatással a szülő nem megy semmire. A legtöbb, amit tehet, hogy ha a gyerek hallgat, legalább tanítsa meg neki, hogyan vezetheti le a feszültséget.
Ők az Exatlon Hungary második évadának Bajnokai
2020. januárjában szintet lép az Exatlon Hungary. A TV2 sikerműsorának új évada ismét a Dominikai Köztársaságból jelentkezik, de új helyszínen, még látványosabb és nehezebb pályákon szállnak versenybe a Bajnokok és Kihívóik.
Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.