A szokásos ékszer, ruha és ajándékutalvány helyett idén válts sportosra! Amennyiben van a családban sportrajongó családtag, lepd meg valami, a hobbijához jól köthető ajándékkal. Ne feledd, ha sportot ajándékozol, egészséget is ajándékozol!

A legjobb ajándékötletek sportrajongó rokonoknak, barátoknak!

Fitneszbérlet

Aki szívesen és rendszeresen jár edzőterembe, annak nagyon jó ajándék lehet egy fitneszbérlet. legjobb, ha előre megtudakolja, hogy melyik terembe jár szívesen az, akinek szánja az ajándékot, és oda veszi a bérletet. Hiszen ha olyan fitneszterembe vásárol bérletet, amely túl messze van vagy nem esik útba, az esetleg kihasználatlan marad.

Sporttáska

A sportrajongóknak mindig nagy öröm egy új sporttáska. Különösen a nőknek, de a férfiak is nagyon örülhetnek egy márkás, praktikus sporttáskának. Rejtsen el benne egy pár zoknit vagy egy pár kézi súlyzót csak a vicc kedvéért.

Sportruházat

A nők mindig szeretnek ruhát kapni ajándékba. Sportosat is. Legyen szó egy pár dögös sportcipőről, topról, pólóról vagy jóganadrágról, ezzel garantáltan nem lövünk mellé.

Sztepp-pad

Még mindig nem ment ki a divatból. A TRX, kettlebell korában igenis hasznos dolog még mindig egy sztepp-pad. Különösen azoknak, akik köztudottan otthon tornáznak. Egy sztepp-pad segítségével nagyon jó gyakorlatokat lehet végezni, akár kardiojellegű, akár súlyzós, alakformáló edzésről van szó.

Csajos csuklópánt és kesztyű

Ha trendi, személyes, de nem túl drága ajándékot szeretne, egy sportrajongónak ezek a legjobb holmik. Egy színes, feltűnő csuklópánt, egy otthon használatos kézi súlyzó, egy kettlebell, egy jópofa baseballsapka vagy egy nedvszívó zokni nagyon jó ajándék. Csakúgy, mint a súlyzós edzésekhez használatos csajos színű kesztyű.

Nagyágyúk

Ha valami igazán nagy és komoly ajándékot szeretnénk, esetleg egy pár közösen ajándékozná meg magát, vagy a férj lepné meg asszonykáját egy komolyabb sportos darabbal, akkor irány a sportbolt és válasszunk az alábbi nagyágyúk közül. Ezen gépek bármelyike alkalmas arra, hogy kielégítse a mindennapi sportolási igényeket.

  • Szobakerékpár
  • Elliptikus tréner
  • Taposógép
  • Futópad

Ezek a kardiogépek csak első pillantásra igényelnek sok helyet. Valójában egy közepes vagy kisebb nappaliban is elhelyezhetők. Akár mindennap használhatjuk őket, többet nem számít semmilyen kifogás. Használatuk sem helyhez, sem időhöz nem kötött, elvégre bármikor felpattanhatunk a kerékpárra vagy kocoghatunk 20-30 percet. Közben hallgathatunk zenét, nézhetünk tévét, és máris sokkal gyorsabban telik az idő. Sportolhatunk kora reggel, késő este, vagy amíg a gyerekek alszanak. Az otthon űzhető sport egyik legjobb tulajdonsága – a hatékonyság mellett – a kötetlensége.

ADVENTI KÉSZÜLŐDÉS GYERKŐCÖKKEL

VÉKONY LÁNYOK TITKAI

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ezek a gyógynövények segíthetnek, ha allergiás vagy
A pollenszezonnal járó szénanátha hónapokig megkeserítheti az érintettek életét: bedugult, kipirosodott orr, gyakori tüsszögés, viszkető szemek… Számukra jó hír, hogy rengeteg olyan növény van, ami enyhíti a szervezet által adott túlzott reakciókat.
Így eddz, ha városban élsz!
Sok városlakó figyeli irigykedve a zöldövezetben, agglomerációban, vidéken lakókat: ők bezzeg mindennap kirándulhatnak, ha akarnak. Pedig a nagyváros is megannyi lehetőséget rejt, felfedezni valót kínál, szóval túracipőt fel, indulhat az urbánus túra!
Hasizom a konyhából: edd laposra a hasad!
Igaz a fitneszalaptörvény: a kockás izmok a konyhában készülnek. Hiába edzünk gyakran, ha az étkezésünkkel szabotáljuk a végeredményt. Együk okosan laposra a hasunkat!
A tavasz diétás kedvence: csőben sült brokkoli (videó)
Elronthatatlan csőben sült brokkoli, amit muszáj kipróbálni és megkóstolni. Nagyon finom egészséges húsmentes étel a mindennapokra.
Durva! Ezért jó, ha sokkal több epret eszel!
Ha eddig még nem voltunk rajongói ennek a pirosló finomságnak, akkor itt az ideje, hogy azzá váljunk! Nemcsak lédús, nyárias és isteni finom, de valóságos szuperélelmiszer is.
Egészséges vagy felejtős a szója? Ezt tudnod kell!
A szója sokáig nem hiányozhatott az egészséges életmódot követők étrendjéből. Az utóbbi években azonban egyre többször jelentek meg olyan hírek, tanulmányok, amelyek cáfolták a szója egészségre gyakorolt jótékony hatásait.
Hasznos gyógynövény: Így használd a pitypangot a diétádhoz
Kevesen tudják, hogy a mezők egyszerű kis virága, a gyermekláncfű ehető növény. Pedig érdemes közelebbről is megismernünk, mert méregtelenítő hatásának köszönhetően rengeteg bajtól megszabadíthat.
Szeretnél igazán hatékonyan edzeni? Ezekre a szabályokra figyelj!
Akár régi, rutinos, akár új edzőtermi látogató vagy, akár gyorsulni, erősödni vagy éppen fogyni szeretnél, a motiváció időnként alábbhagy. Hogy átlendülj a holtponton, vagy, hogy még többet kihozz izzasztó edzéseidből, érdemes pár jó tanácsot megfogadnia. Nem nehéz vagy bonyolult trükkök ezek, azonban jelentősen növelhetik a sportolás hatékonyságát.

Ajánlataink